Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαραααα εισαι απαιχτη..αυριο απογευμα εχω ραντεβου..chocolate και παλι chocolate..ρε κοριτσια μηπως ειμαι τοσο χαζη που αυτα που νιωθω ειναι συσπασεισ κι οχι το μωρο μου?..

τωρα θα πηδηχτω απο το παραθυρο,λεμε:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καλε το μωρο κλωτσαει

οι συσπασεις ειναι σαν πονοι περιοδου που ξεκινανε συνηθως απο την μεση και τελιεωνουν στο κατω μερος της κοιλιας

δεν ειναι κλωτσιες

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

μαραααα εισαι απαιχτη..αυριο απογευμα εχω ραντεβου..chocolate και παλι chocolate..ρε κοριτσια μηπως ειμαι τοσο χαζη που αυτα που νιωθω ειναι συσπασεισ κι οχι το μωρο μου?..

μπορεις να ασχοληθεις με κατι αλλο,σε παρακαλω.....

ολοκληρο ανθρωπο εχεις μεσα σου και μου λες οτι δεν αισθανεσαι τον ανθρωπο και αισθανεσαι τις συσπασεις

ελπιζω αυτα που γραφεις να μην τα διαβαζεις φωναχτα,γιατι αμα τα ακουγε το μπεμπε σου,θα αρχιζε τα μπινελικια,λεμε

ΓΚΕΛΥ

λοιπον ζωζα,σου δινω project.................

θελουμε να βρουμε ταπετσαρια μιση ,ξερεις,οχι για ολο τον τοιχο

που να εχει θεμα ,γκαζον,γρασιδι,δηλαδη,πουλακια,ζωακια,κανε φραχτη,τετοια

σαν εξοχη δηλαδη........

εχεις τιποτα υποψιν σου................

αυτο κανε και μην σκεφτεσαι ολα τα αλλα κουλα de paris

αντε πουλακι μου,εγω παω τωρα,φιλουθκες;););)

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

Γυρισα δρυμιτερη, πηγα τον κοκερινο στο γκρουμερ και τωρα ειναι μοσχομυριστος και καθαριαρης!!!

Δυστυχως του κουρεψε λιγο τα αυτια διοτι του ειχε κανει χλαπα χλουπα ενα βελγικο και ειχαν γινει κομποι που δεν ξεμπερδευονταν με τιποτα. εχασε λιγο τη ΜΑρια αντουανετα μπουκλα αλλα θα επανελθει...

Μαρα γουσταρω προγραμματικες δηλωσεις λεμε!!!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

τι 8α απογινουμε οεο??

ξυπνησα κατα τις 4 το πρωι και εβλεπα αζιλ λουπεσκου..το ταξιδι της ζωής.. μα τι μαλακια 8εε μου! ευτυχως μετα το σταρ ειχε ωραια σηρουλα με τον μα8ιου περι το studio 60 και το ευχαριστηθηκα.. ε μετα αρχισε ο καμπουράκης.... μετα ηρ8α γραφειο... και τωρα.. με κλαιτε....

dZJip3.png

Διαφημίσεις

μωρε παλι καλα να λεμε.. να ειναι μονο αυτα τα προβληματα μας..οκ δεν 8ελω να ακουγομαι σαν αχαριστη αλλα ρε φιλε... ποποοοοο δεν αντεχετε ο υπνος... δεν βολευομαι και δεν χωράω που θενα

dZJip3.png

Μπραβο Μπουμπου που εφτιαξες την κομη του σκυλακου σου , να υποδεχτει και αυτος κυριος το μωρο :tongue:

Εγω φτιαχνω μια εργασια στο notebook και παραλληλα προσπαθω να δω καθε ποτε με κλοτσαει το μωρο ...με αγχωσε η ζωζα

Σας ειπα στις γενικες ουρων -ζαχαρο μου ανεβηκε η γλυκοζη :twisted: λετε να ειναι απο τα yutopar??

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Ναι ναι η κομη ηθελε λιγο σουλουπωμα, παμε καθε μηνα αλλα αυτη τη φορα ειχε γινει χαλι το μαλλι...χαχααααα

Πουλακι μου δεν ειπαμε οχι αγχος.... παμε ολες μαζί....φου φου φου φου!!!

Τα yutopar ανεβαζουν τη γλυκοζη?? Tα ειχα παρει κανα δυο τρεις βδομαδες!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...