Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Η πεθερα μου ,ανυπομονει κιολας εχει ετοιμασει και αυτη πραγματα χιχιχιιιχιχιχ βεβαια εγω θα το δωσω οταν θα ειναι το παιδι 7 -8 μηνων.

Στις αρχες δεν θελω κανεναν ισως η μαμα μου να ερχεται αν θελω να βγω να το κραταει ή η αδερφη μου .Αλλα αυτα που ακουω οτι φερνουν σπιτι πεθερες και μαμαδες στις αρχες και μενουν μαζι δεν θα ηθελα με τιποτα να το κανω.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η πεθερα μου ,ανυπομονει κιολας εχει ετοιμασει και αυτη πραγματα χιχιχιιιχιχιχ βεβαια εγω θα το δωσω οταν θα ειναι το παιδι 7 -8 μηνων.

Στις αρχες δεν θελω κανεναν ισως η μαμα μου να ερχεται αν θελω να βγω να το κραταει ή η αδερφη μου .Αλλα αυτα που ακουω οτι φερνουν σπιτι πεθερες και μαμαδες στις αρχες και μενουν μαζι δεν θα ηθελα με τιποτα να το κανω.

Εννοειτε να μη μείνουν στο σπίτι!!!Γιατί άχρηστες είμαστε??? Εγώ είμαι τυχερή γιατί θα γυρίσω στη δουλεια όταν η μικρη θα είναι 15 μηνών οπότε θα την έχουμε μεγαλώσει μαζί με τον καλό μου. Και θέλω να πιστευώ ότι η βοηθεια που θα προσφέρουν οι γιαγιάδες θα είναι για κάνα φαγητό ηή καμιά βοήθεια στο σπίτι κυρίως στην αρχή μέχρι να μπεί ένα πρόγραμμα. μετά για να βγούμε καμιά βόλτα.

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Συμφωνω κοριτσια ειμαι η πρωτη που το λέει οτι δεν θελω κανενα εδω - ημαρτον λαθη θα κανουμε και θα μαθουμε...Το να σε κριτικαρει και να σε πατροναρει καποιος ειναι οτι χειροτερο... και ας ειναι και η μανα μας η ιδια!!!

ΘΑ δειξει πάντως...

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μενα....

τι κανετε?

παλι συζητηση γυρω απο πεθερες:)?αχ βρε μην αγχωνεστε ....εγω κοριτσια τι να σας πω....καθε βοηθεια καλοδεχουμενη!!!αν δεν ανακατευονται μανα και πεθερα σε μενα και στον καλο μου....ολα καλα!!!δηλ τι για σιδερο και πλυντηριο καλες και για ολα τα αλλα οχι???γι΄αυτο σας λεω μη ταραζεστε...η βοηθεια ειδικα τους πρωτους μηνες θα ειναι απαραιτητη....οι αντρες μας θα δουλευουν ...μη το ξεχνατε!!!!!!!!!!

βρε ζουζουνες να σας ρωτησω....για μπανακι εσεις τι πηρατε???δεν μπορω να καταλαβω πια ειναι τα πιο χρησιμα...:rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημερα και απο μενα....

τι κανετε?

παλι συζητηση γυρω απο πεθερες:)?αχ βρε μην αγχωνεστε ....εγω κοριτσια τι να σας πω....καθε βοηθεια καλοδεχουμενη!!!αν δεν ανακατευονται μανα και πεθερα σε μενα και στον καλο μου....ολα καλα!!!δηλ τι για σιδερο και πλυντηριο καλες και για ολα τα αλλα οχι???γι΄αυτο σας λεω μη ταραζεστε...η βοηθεια ειδικα τους πρωτους μηνες θα ειναι απαραιτητη....οι αντρες μας θα δουλευουν ...μη το ξεχνατε!!!!!!!!!!

βρε ζουζουνες να σας ρωτησω....για μπανακι εσεις τι πηρατε???δεν μπορω να καταλαβω πια ειναι τα πιο χρησιμα...:rolleyes:

Καλημέρα. Δε διαφωνώ με τη βοήθεια αλλά για φαντάσου να θες να θηλάσεις και να σε πρήζουν να δώσεις ξένο γιατί απλά "ξερουν καλύτερα" ή για το πόση ώρα θα το αφήσεις να κοιμηθεί κλπ. Αυτά δε θέλω. Γιατί θέλουμε κι εμείς ένα χρόνο προσαρμογής για να κάνουμε αυτό που θεωρούμε καλύτερο χωρίς τις πιέσεις. Αλλίως θελω πολύ να έρχονται και να τη βλέπουν, να την παίζουν κλπ. Αλλώστε και με τις 2 έχω πολύ καλή σχέση, ευτυχως δεν είμαι "πεθερόπληκτη" ;)

Για το μπανακι πήρα της brevi to bagnotime reversible.

http://www.brevi.eu/prodotti-prima-infanzia/igiene/bagnotime-reversibile.html

Eιναι βολικό για να μη σκύβω. Στο ebaby το βρήκα 79 ευρώ αλλά πρεπει να το πετύχεις γιατί ειναι συνεχως εξαντλημένο. Στο Δημα στο σιτε το είδα οτι το εχει 125

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

κοριτσια,γεια σας και παλι

γυρισα απο την εφορια,αλλα νυσταζω τωρα και περιμενω πελατη στο γραφειο.

να την πεσω πουθενα? βρε μαρα εσυ πως τον πηρες την αλλη φορα,καθιστη στο γραφειο? χιχιχχιιχχι

παιδια εμενα η πεθερα μου παιζεται αν θα ερθει στο μαιευτηριο,δεν μιλαμε για μετα,βοηθειες και τετοια...στην καλυτερη θα κανει ενα ταξιδι να με δει,θα μπαστακωθει και στο σπιτι τις πρωτες μερες και μετα θα φυγει.....η μανα μου εχει ηδη βγαλει προγραμμα "τις πρωτες μερες μας χρειαζεσαι"

αυτο σημαινει οτι θα ερθει μαζι με τον πατερα μου ,και δεν ξερω ποσο θα κατσουν,σε συνδιασμο με την πεθερα μου,ουτε που ξερω ποσοι θα ημαστε στο τεσσαρι τις πρωτες μερες......στο τελος δεν θα χωραμε....προβλεπω τσακωμο,αν καποιοι δεν καταλαβουν,ποσο μεγαλο πληθος ειμαστε.....

βεβαια θα χρειαζομαι βοηθεια ,αφου ο αντρας μου φευγει τις 8,30 και γυρναει στις 10,00 το βραδυ :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

φοβερες προοπτικες δεν νομιζεται?

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

α,ξεχασα

αφου ψωνισαμε τα επιπλα του δωματιου,αποφασισαμε να το βαψουμε;);););)

σημερα λοιπον πηρα τηλεφωνο τον ελαιοχρωματιστη και μου ειπε 600,00

για το παιδικο δωματιο και το σαλονι

παιδια μου πεσαν τα αυτια,με την τιμη

τελικα αποφασισαμε τουλαχιστον το παιδικο,που ειναι πιο ευκολο,να το βαψουμε μονοι μας και να πληρωσουμε μονο για το σαλονι

βρηκα και ενα αυτοκολλητο γρασιδι και αυτοκολλητα ζωακια,και θα την κανω την εξοχη μονη μου.....ελεος δηλαδη,εχουμε ηδη φτασει το 3000,00 και νομιζω οτι ημαστε στο μηδεν ακομη

ΓΚΕΛΥ

ΚΟΥΚΛΙΤΣΕς ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ ΟΛΕΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ..ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ..ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΡΙΟ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ..ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΣΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ!ΝΑΣΤΑΙ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣΕΞΩ ΑΠΟ ΛΑΜΙΑ.ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΑΚΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΔΙΠΛΑ..(ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ Ε?)ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ..ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΕ ΜΑΜΑ ΠΕΘΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΙΟΥΝΤΑΙ!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ..ΣΥΝ ΚΑΝΑ ΦΑΓΗΤΑΚΙ(ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ)ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΚ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ..ΛΕΙΠΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΖΩ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΕΘΕΡΙΚΑ..ΝΑ ΔΟΥΜΕ

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

γΕΙΑ ΣΑς ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ! Ξεκιναω απο ενα ενα τα θεματα

Ζωζωκα.. το παιδι σου ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ. Αυριο το πρωι κοπανησε μια τουρτα, η δυο πάστες και 8α δεις τι έχει να γινει.

σε οτι αφορά στην βοηθεια μετα. Χτες το βράδυ εκανα.. προγραματικές δηλώσεις όπερ

1. οταν γυρισω απο το νοσοκομειο η παρουσια του πε8εριδιου στο σπίτι 8α ειναι μια ωρα ημερισιως... τπτ αλλο. Στο νοσοκομειο θα δεχτώ επισκεψεις ΜΟΝΟ απο ανθρώπους οι οποιοι ειχαν την καλοσυνη να με ρωτησουν όλο αυτο το διάστημα τι κάνω και αν ειμαι καλά. οι υπολοιποι μπορουν να δουν το παιδι σε φωτο.

2. μόλις συνέλθω και ερθουν σπιτι οι πολυ κολητές μου, και δει η παιδιατρος την βασουλινα μου, παιρνω την βασουλίνα μου και πάω στην μαγευτική αυλίδα όπου ο παιδιατρος ειναι 4 λεπτά με τα ποδια μακριά και εχει και ωραίο κλίμα. το πεθεριδιο αν θελει μπορει να ασχολητε με τον αντρα μου και το φαγητό του και να εμφανιζετε το σάββατο για κοινωνική επίσκεψη

3. οταν γυρισω στην δουλεια μετα απο 4 μηνάκια, η βασουλίνα θα πάει βρεφονηπιακό ο οποιος ειναι του δήμου και ειναι πισω απο το σπίτι μας. 8α κατοικοεδρευει στον βρεφονηπιακο εως τις 3 και το πε8εριδιο 3 με 5 μπορει να την εχει σπιτι της. 5 η ωρα 8α γυριζω εγω και ο συζυγος απο τας εργασιασ μας και 8α παιρνουμε το παιδακι μας και 8α πηγαινουμε σπίτι μας ως χαρωπή οικογένεια. η κοινωνικη μασ ζωη θα συνεχιστει εως του σημειου που δεν ενοχλει το παιδί. Αν χρειαστεί ένα βράδυ να βγουμε, το baby sitting θα το κανει εκ περιτροπής το πεθερίδιο και η αδερφή μου αναλογα.

4. το καθεστώς με τις δουλειες του σπιτιου μένει ώς έχει. καθαριστρια κάθε 15 μέρες και για το σιδερο και τα σεα. Με το παιδι θα ασχολητε η μανα του και ο πατερασ του. αν το πεθεριδιο επιθυμει να μαγειρευει ας το κάνει. ειδάλως θα μαγειρευω εγω το απογευμα που θα γυριζω αο την δουλειά εκ περιτροπής με συζυγο.

Ειπα και ελάλησα!

dZJip3.png

μηπως μπορεις να φτιαξεις και το σχεδιο του μηχανισμου στηριξης της ελλαδας,ετσι

ενα τετοιο πρεπει να φτιαξουμε να δωσουμε στο ΔΝΤ ,αλλα απο την κυβερνηση δεν το βλεπω :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

παντως εγω συμφωνω σε ολα,οι ενδιαφερομενοι,ομως,τι ειπαν?

ΓΚΕΛΥ

μαραααα εισαι απαιχτη..αυριο απογευμα εχω ραντεβου..chocolate και παλι chocolate..ρε κοριτσια μηπως ειμαι τοσο χαζη που αυτα που νιωθω ειναι συσπασεισ κι οχι το μωρο μου?..

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

ευτυχως ο αντρασ μου με σαπορταρε... η πε8ερα εκανε πως το καταπιε... εννοειται οτι 8θα μου τα τουμπανιάσει αλλα αφου ο αντρασ μ στα8ει βραχοσ.. δεν φοβαμαι τπτ

δεν σε φοβαμαι,θα ανταπεξελθεις

εγω θα κανω υπομονη,ουτως ή αλλωσ θα πανε σπιτια τους καποια στιγμη και μετα θα μεινω μονη ,εγω και το παιδακι μου

σε αφηνω τωρα,παω για λιγη ξεκουραση γιατι,το απογευμα παλι γραφειο:twisted::twisted::twisted::twisted:

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...