Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

κοιλιτσες μου καλημερα!!!!

ζωζα μου μια μεγαλη αγκαλια σε εσενα....διαβασα τα χθεσινα....μην αγχωνεσαι....το μωρακι σου κοιμοταν....πετυχατε και εσεις την στιγμη για υπερηχο....:tongue:

θα πας αυριο εχοντας φαει μια σοκολαταρα και θα σου πω μετα δραστηριοτητα....τουμπες θα κανει!!!!!

να εισαι καλα και να μην αγχωνεσαι γιατι οτι νιωθουμε εμεις νιωθουν και αυτα....εξαλλου εισαι στο μηνα σου....το μωρακι σου ειναι υγιεστατο και ετοιμο ανα πασα στιγμη για την μεγαλη εξοδο!!!!!

σμουτσακι διαβασα αυτα που εγραψες για το γαια.....λιγο αυταρχικο αυτο με την απαγορευση οικειων προσωπων το βραδυ αλλα αν οι μαιες κανουν καλα τη δουλεια τους ...οκ!!!

εγω καλα....σπιτι με το κοριτσακι μου....χμμμμ με τα κοριτσακια μου μαλλον...δεν εχω πολυ χρονο γιατι με ψαχνει η μικρη μου συνεχεια...αν φυγω λιγο φωναζει...μαμα ελια δω να παιτσουμε....:D:D:D:D:D:D

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΦΥΣΑΛΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ..Η ΚΟΡΟΥΛΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ Ε?ΣΟΚΟΛΑΤΑΡΑ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΝΑΙ..ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ..ΑΧ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ..ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΣΠΙΤΙ..ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ!

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Χαπακι μου πρεπει να ειναι περιεργο που επιστρεφεις μετα απο ενα μηνα ε??

και το Σμουτσακι παει για δουλεια μετα από τόοοοοοοοοσο καιρό... αυτο κι αν θα φαινεται βουνό...

Ζωη εχετε και τη μετακομιση ε???? Χαρα στο κουραγιο σου...

Παιζει μια πιθανοτητα Ιουλιο να μετακομισουμε κει εμεις - πλεον σκουντουφλαμε σε επιπλα και πραγματα εδω μεσα...πως τα καταφεραμε...

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

αστα να πανε...και δεν εχω καμια ορεξη να παω...απο τωρα το σκεφτομαι...

ρε κοριτσια πως μπορειτε να κανετε μετακομιση με την κοιλια στο στομα...???εγω ουτε να το σκεφτω δεν θελω κατι τετοιο...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Ζώζα μου καλημέρα. Από αυτά που διάβασα μάλλον ή δεν έγινε καλά η εξέταση ή η μικρή είχε ένα ραντεβού με το Μορφέα εκείνη την ώρα... Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα αλλά όντως σου έπεσαν όλα μαζί... ειδικά η μετακόμιση. Εδώ εγώ ντουλάπες έχω να φτιάξω και αγχόνομαι... πόσο μάλλον εσύ. Αν μπορέσεις να κάνεις ένα διάλλειμα από το τρεξιμο για ένα απόγευμα ίσως να χαλαρώσεις και δεις τα πράγματα διαφορετικά. Θα περιμένω να διαβάσω νέα σου αυριο που είμαι σίγουρη ότι όλα θα είναι εντάξει. Φιλάκια πολλά

Μπουμπού εμένα έχουν προθυμοποιηθεί και οι 2 για τη μικρή (αν και η πεθερά μου λιγότερο γιατί ήδη κρατάει το άλλο της εγγόνι) αλλα εξήγησα και στις 2 ότι η βοήθεια που ουσιαστικά θα θε΄λω είναι κάνα φαγητό πλυντήριο ή σίδερο. Και ευτυχώς (ή έτσι δείχνουν τουλάχιστον ;)) το δεχτηκαν και συμφωνούν... τώρα θα δείξει στην ώρα της κρίσης...

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Kαλημερα κοριτσια.

Βρε κοριτσια ψιλοαγχωθηκα και εγω λιγο με τις κινησεις του μωρου γιατι και εμενα τον τελευταιο καιρο δεν ειναι πολυ δραστηριο και το βραδυ οταν κοιμαμαι κοιμαται και αυτο μαλλον .

Εσας σας χτυπαει τα βραδια??

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

αστα να πανε...και δεν εχω καμια ορεξη να παω...απο τωρα το σκεφτομαι...

ρε κοριτσια πως μπορειτε να κανετε μετακομιση με την κοιλια στο στομα...???εγω ουτε να το σκεφτω δεν θελω κατι τετοιο...

Εγω θα εχω γεννησει με το καλο απλα θα ειναι μικρουλακι το μπεμπεκι!

Μπουμπού εμένα έχουν προθυμοποιηθεί και οι 2 για τη μικρή (αν και η πεθερά μου λιγότερο γιατί ήδη κρατάει το άλλο της εγγόνι) αλλα εξήγησα και στις 2 ότι η βοήθεια που ουσιαστικά θα θε΄λω είναι κάνα φαγητό πλυντήριο ή σίδερο. Και ευτυχώς (ή έτσι δείχνουν τουλάχιστον ;)) το δεχτηκαν και συμφωνούν... τώρα θα δείξει στην ώρα της κρίσης...

Μακαρι να το τηρησουν, στο χερι σου ειναι να βαλεις ορια αν και καμια φορα τα ξεπερνανε και αυτα, αβυσσος η ψυχη των γιαγιαδων

Kαλημερα κοριτσια.

Βρε κοριτσια ψιλοαγχωθηκα και εγω λιγο με τις κινησεις του μωρου γιατι και εμενα τον τελευταιο καιρο δεν ειναι πολυ δραστηριο και το βραδυ οταν κοιμαμαι κοιμαται και αυτο μαλλον .

Πιο παλια εμενα τα βραδια οργιαζε, τωρα ειναι ησυχουλης και κουνιεται την ημερα!!! Αβυσσος η ψυχη των μπεμπακίων μας επίσης!!!:D

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Kαλημερα κοριτσια.

Καλημερα εμένα δεν εχει πρόγραμμα και τις τελευταίες μέρες και λίγο τεμπέλα μπορώ να πω...Ελάχιστα χτυπάει. Αλλά που να πάει το καημένο??? Δεν εχει πια πολύ χώρο.

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Σωστά άβυσσος η ψυχή των γιαγιάδων... αλλά και των λεχώνων επίσης. Γενικά δεν έχω πρόβλημα με καμιά τους αλλά αν με ζορίσουν κατα τύχη θα καταλάβουν τι σημαίνει Κερκυραία λεχώνα :twisted::twisted::twisted:

Εμενα θα μου το κρατησει οταν παω ξανα δουλεια αν και ξερω οτι της αρεσει να το παιζει ξερολας ,εχει μεγαλωσει και τοσα παιδια , ευχομαι να κανω υπομονη και να το αντεξω .Αν δω οτι δεν , θα το στειλω σε βρεφικο σταθμο .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

εγω παντως διαλεγω παιδικο σταθμο...1ο ειμαι αρνητικη να μεγαλωνουν οι γιαγιαδες τα παιδια...2ο η μαμα μου ειναι μακρυα και η πεθερα δουλευει πολλες ωρες...οποτε δεν θα εχω και προβλημα να ερθω σε ρηξη μαζι τους...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...