Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια μου

νεφελη πολυ ζεν σε βρισκω, μπραβο μπραβο

ζωουλα μου, αγαπακι μου, σε καταλαβαινω πως μπορει να αισθανεσαι, αλλα πραγματικα δεν υπαρχει λογος να φοβασαι για το μωρο σου. Κατι μπορει να μην καταλαβες καλα, κατι μπορει να μην σου μετεφερε ο γιατρος καλα, μη βαζεις τα χειροτερα με το μυαλο σου. Και την παρασκευη που λεει ο λογος να σου πει να γεννησεις, το πολυ πολυ το μωρακι σου να μην εχει παρει πολυ βαρος. Ο 9ος μηνας για αυτο ειναι αλλωστε, για να παρει το μωρο βαρος. Δεν ολοκληρωνεται κατι οργανικα. Οποτε ολα καλα θα ειναι ακομα και στην περιπτωση που ω μη γενοιτο, μπεις εκτακτως για τοκετο. προσπαθησε μονο να ηρεμησεις σε παρακαλω πολυ. Δεν βοηθας το μωρακι σου ετσι, ασε που αμα πας με αυτη την ψυχολογια αυριο, μπορει να εχεις και χειροτερα αποτελεσματα.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα σε όλες τις ζουζούνες!!!!

Ελα να βλέπω αισιοδοξία, όλα καλά θα είναι λέμε!!!

Εγώ σήμερα ξύπνησα (οσο κοιμήθηκα δηλαδή) και ειχα μια κουβεντούλα σχετικα με το οτι ο καλός μου ειναι αναγκαιο να δουλεύει ακόμη περισσότερες ωρες...

Δυστυχως ενω τωρα που θα ερθει το μπεμπεκι μας θα χρειαζομαι βοηθεια δεν νομιζω οτι θα μπορει να μου τη δωσει - ή θα λειπει ή θα ειναι πτώμα...

Οπότε προβλέπω απίιιιιιιιστευτη προσπαθεια απο τη μεριά μου. Στην αρχή τα παιξα, τωρα που το σκεφτομαι ξανα λεω θα τα καταφερω ακομη και αν ειμαι κινουμενο ζομπι! Ελα η θετικη ενεργειαααααααααα

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

καλημερααααααααααα...zwza μου νομιζω οτι αυτα τα δυο που σου ειπε ο γιατρος σου δεν στεκουν,μηπως εχει προβλημα το μηχανημα του ...

καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσακια....

76IGp3.png

Kαλημέρα σε όλες τις ζουζούνες!!!!

Ελα να βλέπω αισιοδοξία, όλα καλά θα είναι λέμε!!!

Εγώ σήμερα ξύπνησα (οσο κοιμήθηκα δηλαδή) και ειχα μια κουβεντούλα σχετικα με το οτι ο καλός μου ειναι αναγκαιο να δουλεύει ακόμη περισσότερες ωρες...

Δυστυχως ενω τωρα που θα ερθει το μπεμπεκι μας θα χρειαζομαι βοηθεια δεν νομιζω οτι θα μπορει να μου τη δωσει - ή θα λειπει ή θα ειναι πτώμα...

Οπότε προβλέπω απίιιιιιιιστευτη προσπαθεια απο τη μεριά μου. Στην αρχή τα παιξα, τωρα που το σκεφτομαι ξανα λεω θα τα καταφερω ακομη και αν ειμαι κινουμενο ζομπι! Ελα η θετικη ενεργειαααααααααα

Μπουμπού πότε θα ξαναρχίσεις εσύ δουλεια?

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Kαλημερούδια κοριτσάκια μου,

New ειναι παρατσουκλι απο τα παλια τοτε που ημουν μικλη και δεν φανταζονταν οτι θα γινω γκαμηλα!!!χαα;χαχαααα!

Τι ματαρες εχεις εσυ παιδάκι μου????

Δουλεια ουσιαστικα δεν σταματαω καν, τυπικα εχω αδεια, αλλα δουλευω απο το σπιτι...

ΜΕτα την πρωτη βδομαδα προσαρμογης θα ξαναξεκινησω παλι απο το σπιτι!!!

Χαπακιιιιιιιιιιι, καλως την!

καλημερα κοριτσια

τρεχω σαν τον βεγγο αυτες τις μερες και δεν προλαβαινω να σας ακολουθησω

παρολα αυτα στα γρηγορα

ζωζα ψυχραιμια,εδω που εισαι,οτι και να συμβαινει θα γεννησεις το παιδακι σου

μην κλαις ,σε καταλαβαινει

νομιζω οτι και να ηταν τυχαια ησυχο εκεινη την στιγμη της εξετασης ,αμα κλαις συνεχεια,θα γινεται ακομη πιο ησυχο,τα μωρα μας καταλαβαινουν,μασ γευονται,μας ακουν,be happy καλη μου,ειναι ο μονος τροπος ....... :wink::wink::wink::wink:

αυτα ,ελπιζω να σας βρω το απογευμα

φιλακια σε ολες

να σκεφτεστε οτι εμεις τα μωρακια μος τα εχουμε στις κοιλιτσες μας ,ενω αλλες κοπελες παιδευονται ακομη

ειναι το μεγαλο δωρο που μας δινει η ζωη,μην το υποτιματε επειδη εγινε χωρις παρεμβασεις και βοηθειες,αισθανθητε μεσα σας το θαυμα και απολαυστε το :P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

εμαθα κατι δυσαρεστα χθες γιαυτο τα λεω αυτα,αλλα δεν θελω σας μαυρισω την ψυχη,συγνωμη αν σας ζαλιζω

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Kαλημερούδια κοριτσάκια μου,

New ειναι παρατσουκλι απο τα παλια τοτε που ημουν μικλη και δεν φανταζονταν οτι θα γινω γκαμηλα!!!χαα;χαχαααα!

Τι ματαρες εχεις εσυ παιδάκι μου????

Δουλεια ουσιαστικα δεν σταματαω καν, τυπικα εχω αδεια, αλλα δουλευω απο το σπιτι...

ΜΕτα την πρωτη βδομαδα προσαρμογης θα ξαναξεκινησω παλι απο το σπιτι!!!

Χαπακιιιιιιιιιιι, καλως την!

:oops::oops::oops::oops: ευχαριστώ... αλλά όχι και ...γκαμήλα!!! Δε μου λες όταν σε βλέπουν στο δρόμο το πρωτο που κοιτάνε να υποθέσω είναι αν φοράς τακούνια??? Γιατι μια φίλη μου με το ίδιο ύψος αυτό παθαίνει ;)

Αν ήμουν στη θέση σου επειδή νομίζω θα είναι δύσκολα μέχρι να βάλει πρόγραμμα η μπέμπα θα έπερνα βοηθώ για το σπίτι 1-2 φορες την εβδομάδα. Δεν ξέρω βέβαια τα οικονομικά σας αλλά τουλάχιστον αν δε μπορούν να βοηθήσουν μαμα-πεθερά να έχει μόνο τη δουλειά σου και το μπεμπεκάκι να ασχοληθείς

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

κοριτσια δεν το πιστευω εφτασε και ο Μαιος....σε καμια δεκαρια μερες γυριζω και στη δουλεια...,αντε να δω τι θα συναντησω μετα απο τοσο καιρο,χαμος θα γινεται παλι...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

GKELAKO MOY ΤΗΑΝΚς GIA TA KAΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ..ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΙΑΑΑΑΑ ΝΑΙΙΙΙΙΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΛΑ ΝΕΑΑΑΑ

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Παντα μεσα στην καλή χαρα ειμαι...απλα μερικες φορες ολο τρικλοποδιές βρε κορίτσια..

Νιου, πάντως κλασικα με κοιτανε να δουν το δωδεκαποντο και βλεπουν φλατ παπουτσακι και αρχιζουν καλεεεεεεε τι υψος εχεις...πλάκα εχει!!

Εχω ήδη γυναικα μια φορα την εβδομαδα και κανει όοοοοοολες τις δουλειες και σιδερωμα, αν δω θα σκουρα θα την παρω και αλλη μια μερα...

Οι μαμαδες δεν εχουν δηλώσει ακόμη προθεσεις, αλλα να σας πω ειλικρινα δεν ξερω κατα ποσο θα βοηθησουν ή θα αρχισουν τα κουμαντα!

Καμια απο τις δυο δεν ειναι ετσι σε καμια περιπτωση, αλλα εχω δει μεταλλαξειιιιιιις!!!

Βλέποντας και κανοντας τωρα! :D

Eσεις τι προγραμμα εχετε?

Χαπακι ειχες αδεια???

Ζωουλα ολα καλα θα πανε λεμεεεεεεεεεεε.....

ΧΑΠΙ ΜΟΥ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΖΩΝΗ..ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΛΑΘΟΣ ΘΕΣΗ... ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ...ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΟΚΤΟΡ ΕΚΕΙ

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

GKELAKO MOY ΤΗΑΝΚς GIA TA KAΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ..ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΙΑΑΑΑΑ ΝΑΙΙΙΙΙΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΛΑ ΝΕΑΑΑΑ

μια χαρα θα ειναι τα νεα σου,σκεψου θετικα...και μην στεναχωρεις τη ζουζουνα σου

76IGp3.png

ΧΑΠΙ ΜΟΥ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΖΩΝΗ..ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΛΑΘΟΣ ΘΕΣΗ... ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ...ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΟΚΤΟΡ ΕΚΕΙ

μπορει να εφταιγε και αυτο κοριτσακι μου...σε παρακαλω μην στεναχωριεσαι και μην κλαις δεν κανει καλο στο μωρακι σου...και να σου πω κατι απο τη στιγμη που εχεις μπει στο μηνα σου μην φοβασαι τιποτα ...ξερω οτι σε αγχωνει αυτο αλλα σκεψου οι μεχρι τωρα ειναι ολα πολυ καλα γιατι κατι να μην ειναι καλα τωρα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...