Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

ζωζα μου,

εγω δεν εχω κανει ακομη καρδιοτοκογραφο..ομως σε μια κουβεντα που ειχα με τον γιατρο μου,μου ειπε να παρατηρω αν το παιδι ειναι κινητικο και μονο αν καταλαβω οτι δεν εχει κινηθει ολη μερα να του τηλεφωνησω για ελεγχο!!

Πως το νιωθεις το παιδακι σου?Κουνιεται??Φανταζομαι ναι..

Μην απογοητευσαι,δεν γινεται να μην ανταποκρινεται το εμβρυο..ολα καλα θα πανε!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

zwza μου νομιζω οτι πρεπει να ηρεμησεις.......τα μωρακια απ'οτι ξερω στο τελος επειδη δεν εχουν πολυ χωρο δεν κουνιουνται παρα πολυ...αυτο σου το εκανε ο γιατρος σου ή πηγες σε καποιο αλλο γιατρο να το κανεις?

δεν σου ειπε μηπως χρειαστει να γεννησεις πιο νωρις?εξαλλου απ'οτι βλεπω εχεις μπει σον 9ο

76IGp3.png

ο γιατρος μου το εκανε..κατι τετοιο μου ειπε οτι αν δεν ειναι κινητικο θα γεννησω νωριτερα..αλλα γιατι να μην ειναι?τι συμβαινει?μετα μου εκανε υπερηχο κι ελεγε οτι κουνιοταν και δεν μπορουσε να το μετρησει..τι να πω?

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

εγώ αυτό που έχω να πω είναι οτι το μωράκι σου δεν κινδυνεύει σε καμιά περίπτωση στην εβδομάδα που είσαι. η ξαδέρφη μου που της το πήρανε νωρίτερα της το πήρανε γιατι δεν είχε αρκετό αμνιακό υγρό και το μωρό σταμάτησε να μεγαλώνει. βγήκε μόλις 2500 κιλά αλλά υγιέστατο. εμένα η γιατρός μου λέει οτι και να μας τύχη τώρα προλαβαίνουμε. το μωρό δεν κινδυνεύει.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

στο ιατρειο του mpoumpou μου..δηλαδη αποτι καταλαβα το μωρο μου δεν ειχε κινησεις αυτα τα 45 λεπτα.και μετα ρε κοριτσια στο καπακι μου εκανε υπερηχο κι ελεγε οτι κουνιεται.δεν βγαζω ακρη.

Απλά κατι δεν σου εξηγησε καλά και σε εχει τωρα σε αναμενα καρβουνα... Πολύ ασχημο απο μερους του!

Δεν γινεται απο τη μια να σου λεει δεν κουνιεται και απο την άλλη να μην μπορει να κανει μετρησεις επειδή κουνιεται...!!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

αυτο λεω .ολα μεχρι τωρα πηγαιναν καλα.κι απο τον υπερηχο σημερα ηταν ευχαριστημενος.αλλα το καρδιοτοκογραφημα δεν του αρεσε..δεν ειχε λεει διακυμανσεις δηλαδη κινητικοτητα το μωρο.το θεμα ειναι αν βγει παλι το ιδιο την παρασκευη φοβαμαι μην μου πει παμε για τοκετο συντομα.κι αν θα πανε ολα καλα κι αν το μωρο ειναι καλα με αυτο το μαπα καρδιοτοκογραφημα

Διαφημίσεις

Aυτό λέω κι εγω... Αλλωστε δεν ειχες φαει κιόλας, εγω οταν τρωω ή πινω κανα χυμό γινεται πανικός!!!

Απλά δεν μου κολλανε αυτα τα δυο που σου ειπε, απ τη μια δεν κουνιεται απ την αλλη κουνιεται και δεν μπορει να μετρησει!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

δεν χρειάζεται να σκας, πάρε τον ένα τηλέφωνο και ζήτα του να σου τα εξηγήσει όλα

ή πάνε απο εκεί, ότι απορία έχεις ζήτα του να σου την εξηγήσει ξανά

είναι ο γιατρός σου και δεν πρέπει να σε αφήνει σε αγωνία, να ξέρεις ότι και αυτοί δεν έχουν τα δικά μας άγχη , δεν σκάνε λένε μια κουβέντα και τελείωσε ? δεν είναι έτσι

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Χθες ήμασταν Θεσσαλονική και γυρίσαμε αργά οπότε δεν πρόλαβα να μπω.

Ζωήτσα μου διάβασα τα νέα σου. Καταρχήν προσπάθησε να ηρεμήσεις όσο μπορείς και θα συμφωνούσα με την Rosebaby να τον πάρεις ένα τηλ να σου εξηγήσει ξανά. Γιατρός σου είναι. Και εμένα μου φαίνονται πολύ μπερδεμένα αυτά που σου είπε. Την μια δεν είναι κινητικό και την άλλη είναι και δεν μπορεί να το μετρήσει. Η συμπεριφορά του απέναντι σου είναι κάπως, γιατί σε άνγχωσε χωρίς ίσως να υπάρχει κάποιος λόγος. Να μην ανησυχείς όσο μπορείς, σε καταλαβαίνω βέβαια γιατί και εγώ στην θέση σου το ίδιο θα ένιωθα γιατί και το δικό μου μωρό δεν κουνιέται πολύ, αλλά προσπάθησε όσο μπορείς να είσαι ήρεμη. Πλέον είσαι στον μήνα σου και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε ούτε εσύ ούτε η μπεμπούλα σου. Στα λόγια είναι εύκολο να το λέμε θα μου πεις, αλλά πραγματικά προσπάθησε να ηρεμήσεις και τηλεφώνησε του. Αν υπήρχε λόγος ανησυχίας δεν θα σε έδιωχνε καν.

SAS ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΦΑΩ ΜΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΠΡΙΝ ΠΑΩ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΦΤΑΣΑΜΕ Ως ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ.ΧΤΕΣ ΕΚΛΑΙΓΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.

Κοίταξε να ηρεμήσεις Ζωήτσα μου, αύριο με το καλό που θα πας φαγωμένη όλα θα είναι μια χαρά.

Εγώ δεν έχω πρωινό στο σπίτι και αναγκαστηκα να φάω λίγο γλυκό και η μπέμπα μου δεν έχει κουνηθεί καθόλου να φανταστείς.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...