Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

α οκ γιατι ενδιαφεροταν και μια αλλη κατια και λεω την εκανα ητν μαλακια μου τώρα..κια ημουν ετοιμη να αποσυρω το ενδιαφερον μου

κατρουλου νυφη κακακακακακκακακακακα

dZJip3.png

βασικα κατια μου αν ποναει και η μεσουλα σου το σλιγκ ειναι πιο βολικο...ο μαρσιπος ειναι γαμω την κουμουτσα...και πολυ κομπλικε για μενα...ενω το σλιγκ τσουφ το δενεις και φευγεις

dZJip3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια μου

γυρίσαμε απο μια ακόμα επίσκεψη στην γιατρό αυτές οι εβδομαδιαίες είναι τρομερά κουραστικές. την Δευτέρα πάω και εγώ για καρδιοτοκογράφο και με αυτά που διάβασα απο την ζώζα αγχώθηκα λίγο. εμένα η γιατρός μου είπε οτι αυτό μετράει τους παλμούς της καρδιά να δει αν πιέζεται για κάποιο λόγο το μωρό και τις συσπάσεις αν υπάρχουν. κανένας λόγος άγχους για την εξέταση μου είπε. τώρα τι να πω

σμουτς φωτό μου για να βάλω πρέπει να βρω μια που να μην με κάνει να μοιάζω με καρπούζι , αισθάνομαι βαρέλι.

μην κοιτάς την νεφέλη η νεφέλη πήρε μόνο 7 κιλά και η κοιλιά της είναι μισή απο την δική μου. εγώ πήρα 15 και κουβαλάω αερόστατο.

πολλά είπα πάλι σας φιλώ πάω για καφεδάκι έξω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

απλά θέλω να πω στην ζώζα να μην στεναχωριέται γιατί πολλές φορές οι γιατροί είναι λίγο απότομοι και υπερβολική στον τρόπο που λένε κάποια πράγματα. ειδικά αν η διάθεση τους είναι κάπως. αν δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι την Παρασκευή πάρε και άλλη γνώμη. εγώ αυτό κάνω. το έκανα δηλαδή όταν η γιατρός μου με έστειλε για υπέρηχο ανάπτυξης και μου τα μάσαγε. μετά κατάλαβα ότι ήταν κουρασμένη απο δύο γέννες που είχε το πρωί και απλά της βγήκε περίεργος ο τρόπος να το πει. γιατί αυτό που ήθελε να δει ήταν οτι της βγήκε στην μέτρηση το αμνιακό λίγο πάνω απο το φυσιολογικό. και όπως αποδείχτηκε δεν είχε μετρήσει σωστά, πράγμα που μου το είχε πει οτι μπορεί να έγινε αλλά μου είχε ανάψει το φιτίλι πρώτα.

και τέλος ο μικρός έγινε 3150

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

koritsia πως γινεται ολα να εχουν παει τοσο καλα και τωρα να μου κοπουν ετσι τα ποδια?και τι να σκεφτω απο την στιγμη που οι παλμοι του μωρου ηταν καλοι δηλαδη καμια σχεση με βραδυκαρδια.και τετοια.τι να κανω λετε?εχει καμια ραντεβου να ρωτησει το γυναικολογο της να παρουμε μια δευτερη γνωμη.αχ μονο εσασ εχω .φοβαμαι πολυ .δεν θελω να παθει κατι η μπεμπα μου.και το μηχανημα γιατι ειχε μονο ενα κομματι που ακουμπουσε στην κοιλια και τιποτα αλλο?

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...