Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Είναι η πρώτη μου και με έχει καταβάλει το άγχος... Δηλαδή πραγματικά αναρωτιέμαι πως να το απολαύσω;; Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 

Το ξέρω ότι έχεις άγχος όλες έχουμε άγχος είναι λογικό απλά πρέπει να είσαι λίγο πιο ήρεμη.καλο θα κάνει που σου έδωσε προγεστερόνη δεν είναι κακό.κ εμένα οι πρώτη μου ήταν κ από εδώ κ πέρα να ξέρεις θα έχεις πολλά να περνεις.σιδηρο βιταμινες προγεστερονη κ άλλα τέτοια.

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Βρε δημητρα, νομιζω οτι τρομαζεις τα κοριτσια πιο πολυ απ οσο πρεπει. Το μωρο τον πρωτο μηνα ειναι μαμ κακα και νανι. Οταν δεν τρωει, κοιμαται συνεχεια. Τουλαχιστον το δικο μου ετσι ηταν. Εγω και ξαπλωνα μεσα στην ημερα να κοιμηθω, να διαβασω λιγο, να δω τηλεοραση, να μιλησω στο τηλ. Τωρα αν ειναι μωρο που κλαει συνεχως, δεν ξερω τι γινεται εκει

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχει δικιο ΣΕ ΟΛΑ η σμουτσ παιδια

εμεις λογω απειριας κ ηλικιας εγω 22 ο αντρας 23:tongue: μαθαμε τη μικρη ΜΟΝΟ ΑΓΚΑΛΙΑ κ μεχρι 3 μηνων κοιμομασταν με βαρδιες γιατι μολις την αφηναμε κατω ουρλιαζε.φυσικα κ θα το παρετε αγκαλια αν κλαιει ΔΕ ΤΟ ΣΗΖΗΤΩ αλλα στον υπνο εγω στον μικρο εκανα το εξης.τον τυλιγα ελαφρα με μια πανα.τα χερακια μεσα κ τον εβαζα στο ριλαξ κ κοιμοοοοταν του καλου καιρου.απο την αρχη ουτε αγκαλια για υπνο.τις υπολοιπες ωρες ναι.απλα τα νεογεννηταν κανουν αποτομες κινησεις στον υπνο γιατι δεν εχει εξασκηθει καλα το νευρικο συστημα κ τρομαζουν γιαυτο οταν τα τυλιγεις(δεν εννοω σφιχτο φασκιωμα οπως οι παλιες αλλα με μια πανουλα ισα ισα να μη ειναι εξω τα χεραακια του)νιωθουν την ασφαλεια της μητρας κ κοιμουνται ηρεμα..

κ προς θεου οχι θηλαστρο.οπως ειπε η σμουτσ.εγω δε χρησημοποιησα αλλα απο οσες ακουσα ειναι μεγαλο βασανο κ θελει πολυδουλεια.πρεπει να αποστειρωνεις 15 φορες τη μερα μπουκαλια κ θηλαστρο κ δεν υπαρχει χρονος πιστεψτε με.αφηστε που ειναι οδηνηρο για τη μανα κ χρονοβορο να το κανεις.

για να μη πληγωθουν οι θηλες υπαρχει ειδικη κρεμα με κερι που ειναι 100% ακινδυνη κ για τοβρεφος.βαζεις παντα μετα απο καθε θηλασμο

Holy Diver

φίφη μου αρχικά καλησπέρα και καλό ταξίδι να έχεις απο όλες τις απόψεις

σου ευχομαι απο καρδιάς να γυρίσεις με πολλά πολλά πράγματα μπεμπε

μετά ρε κορίτσια αυτο που με τρομάζει ειναι η ιδέα να κάτσω μέσα 40 μέρες

θα πάθω κατάθλιψη.

πειράζει να κάνω εγώ καμιά βόλτα στο ενδιάμεσο ?

καλά δεν το συζητώ ότι η εμπειρία της γέννας μου φαντάζει εφιάλτης

είμαι και ντροπαλή οπότε ακόμα και να είμαι γυμνή με τα πόδια ανάλογα μου φέρνει τρόμο.....

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Βρε δημητρα, νομιζω οτι τρομαζεις τα κοριτσια πιο πολυ απ οσο πρεπει. Το μωρο τον πρωτο μηνα ειναι μαμ κακα και νανι. Οταν δεν τρωει, κοιμαται συνεχεια. Τουλαχιστον το δικο μου ετσι ηταν. Εγω και ξαπλωνα μεσα στην ημερα να κοιμηθω, να διαβασω λιγο, να δω τηλεοραση, να μιλησω στο τηλ. Τωρα αν ειναι μωρο που κλαει συνεχως, δεν ξερω τι γινεται εκει

μαμ καθε 2 ωρες κακα καθε φορα που τρωει κ νανι μεχρι να πεινασε σε 2 ωρες κ να ξυπνησει.ετσι ειναι ρε σμουτσακι.εκεινες τις 2 ωρες η θα κοιμηθεις η θα κανεις καμια επιγουσα δουλεια.δεν εχεις χρονο για περισια.αυτο εννοω

τα δικα μου τις πρωτες 40 μερες εκαναν κακα 7 με 8 φορες την ημερα!μολις τρωγανε αμεσωσ κακα κανανε.μεχρι να τα αλλαξω κ να ηρεμισουν κ να τα ξαναπαρει ο υπνος περνουσε μιση ωρα.μετα απο μιαμιση 2 ωρες ξανα τα ιδια:tongue:

Holy Diver

rosebaby η εμπειρια της γεννα ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ. Ειναι το σημαντικοτερο πραγμα που θα εχεις ζησει. Ειτε ταλαιπωρηθεις είτε οχι, θα ειναι η γεννηση του παιδιού σου. Να πας με καλή διαθεση και χαλαρή και θα δεις οτι θα τα πας σουπερ. Ασε που εκεινη την ωρα, δεν θα σκεφτεσαι τιποτα απο ντροπες και τετοια.

Εγω στις 15 μερες την εβαλα στο καροτσι και βγηκα. ΣΤις 25 μερες πηγα στο εξοχικο μου αυθημερον με τη μικρη. Βεβαια εγω γεννησα καλοκαιρι. Αλλα μπορεις να βγαινεις και λιγο μονη σου. Ας την κρατησει καποιος, βγαλε λιγο γαλα αν θηλαζεις και βγες να πας μια βολτα.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

φίφη μου αρχικά καλησπέρα και καλό ταξίδι να έχεις απο όλες τις απόψεις

σου ευχομαι απο καρδιάς να γυρίσεις με πολλά πολλά πράγματα μπεμπε

μετά ρε κορίτσια αυτο που με τρομάζει ειναι η ιδέα να κάτσω μέσα 40 μέρες

θα πάθω κατάθλιψη.

πειράζει να κάνω εγώ καμιά βόλτα στο ενδιάμεσο ?

καλά δεν το συζητώ ότι η εμπειρία της γέννας μου φαντάζει εφιάλτης

είμαι και ντροπαλή οπότε ακόμα και να είμαι γυμνή με τα πόδια ανάλογα μου φέρνει τρόμο.....

αντε καλε ποιος ειπε να κατσεις 40 μερες μεσα:tongue: γεννησα οκτωβριο τη μεγαλη κ στις 15 μερες την εβγαλα εξω

τον μικρο ιανουαριο κ πρωτη φορα τον εβγαλα μετα απο 10 μερες

αμα το ντυσεις το παιδι καλα δεν υπαρχει φοβος.αρκει να μη πας σε κλειστο μερος με πολυ κοσμο

οσο για την ντροπη της γεννας

εκεινη τη στιγμη μονο αυτο δε θα σκεφτεσαι:tongue:

Holy Diver

μαμ καθε 2 ωρες κακα καθε φορα που τρωει κ νανι μεχρι να πεινασε σε 2 ωρες κ να ξυπνησει.ετσι ειναι ρε σμουτσακι.εκεινες τις 2 ωρες η θα κοιμηθεις η θα κανεις καμια επιγουσα δουλεια.δεν εχεις χρονο για περισια.αυτο εννοω

τα δικα μου τις πρωτες 40 μερες εκαναν κακα 7 με 8 φορες την ημερα!μολις τρωγανε αμεσωσ κακα κανανε.μεχρι να τα αλλαξω κ να ηρεμισουν κ να τα ξαναπαρει ο υπνος περνουσε μιση ωρα.μετα απο μιαμιση 2 ωρες ξανα τα ιδια:tongue:

α ναι, αν το εννοεις ετσι ναι, δεν μπορεις να κανεις τραπεζια, αυτο ειναι σιγουρο. Εμενα και οι επισκεψεις με κουραζανε. Ευτυχως ηταν κατακαλοκαιρο και όλοι ελειπαν διακοπες και ευτυχως δεν μας πρηζανε. Αλλα και οι γονεις με κουραζανε.

Οσο για τα κακα... ναι αυτο το χαλι δεν θα το ξεχασω.

4Rnfp3.png

σχεδόν καλοκαίρι θα γεννήσω και εγώ χαχα στον μαιο

αλλά δεν νομίζω να την παλαίψω μέσα

θα βγω και εγώ και το μωρό καμιά βόλτα έστω μέχρι τους γονεις μου στο διπλα τετράγωνο.

μακάρι και η δική μου γέννα να είναι όπως η εγκυμοσύνη μου

σαν να μην είμαι έγγυος

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

α ναι, αν το εννοεις ετσι ναι, δεν μπορεις να κανεις τραπεζια, αυτο ειναι σιγουρο. Εμενα και οι επισκεψεις με κουραζανε. Ευτυχως ηταν κατακαλοκαιρο και όλοι ελειπαν διακοπες και ευτυχως δεν μας πρηζανε. Αλλα και οι γονεις με κουραζανε.

Οσο για τα κακα... ναι αυτο το χαλι δεν θα το ξεχασω.

αχαχχαχαχαχαχαχαχα:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εγω????που οταν εκανα τον μικρο η μεγαλη ηταν με παμπερς μεχρι να γινει 3 μηνων το μωρο?????απριλιο το αρχισε το γιογιο η ραφαελα!!!επρεπε να ξεσκατιζω 8 φορες τον εναν κ 2 την αλλη!ολη μερα με ενα σκ@το στο χερι ημουν δε μιλαω για τα τσισα.συνολο 13 με 14 παμπερς την ημερα.μια σακουλα καθε μερα γεμιζαμε!!!εχουν σκ@τωθει σεντονια κουβερτες ρουχα χερια ολα!:tongue::tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

αχαχχαχαχαχαχαχαχα:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εγω????που οταν εκανα τον μικρο η μεγαλη ηταν με παμπερς μεχρι να γινει 3 μηνων το μωρο?????απριλιο το αρχισε το γιογιο η ραφαελα!!!επρεπε να ξεσκατιζω 8 φορες τον εναν κ 2 την αλλη!ολη μερα με ενα σκ@το στο χερι ημουν δε μιλαω για τα τσισα.συνολο 13 με 14 παμπερς την ημερα.μια σακουλα καθε μερα γεμιζαμε!!!εχουν σκ@τωθει σεντονια κουβερτες ρουχα χερια ολα!:tongue::tongue:

χαχα πω πω σκατ@θύελλα που λένε

μου άνοιξε η όρεξη τώρα τι θα φάμε χαχα :-P

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

.τις υπολοιπες ωρες ναι.

ε καλα, και τις υπολοιπες ωρες, δεν χρειαζεται συνεχως αγκαλια, μην τρελλαθουμε κιολας. Γενικοτερα κοριτσια, μην κανετε, ή (το σημαντικοτερο) μην αφηνετε κανεναν να κανει, πραγματα που μετα θα σας δυσκολεψουν τη ζωή.

κ προς θεου οχι θηλαστρο.οπως ειπε η σμουτσ.εγω δε χρησημοποιησα αλλα απο οσες ακουσα ειναι μεγαλο βασανο κ θελει πολυδουλεια.πρεπει να αποστειρωνεις 15 φορες τη μερα μπουκαλια κ θηλαστρο κ δεν υπαρχει χρονος πιστεψτε με.αφηστε που ειναι οδηνηρο για τη μανα κ χρονοβορο να το κανεις.

για να μη πληγωθουν οι θηλες υπαρχει ειδικη κρεμα με κερι που ειναι 100% ακινδυνη κ για τοβρεφος.βαζεις παντα μετα απο καθε θηλασμο

Και πραγματικα, ΟΧΙ ΘΗΛΑΣΤΡΟ. Εκτος και αν προκειται για πολυ μεγαλη αναγκη. Εγω ξερεις τι επαθα ρε Δημητρα? Τη μερα που εβαλα κρεμα, στον επομενο θηλασμο, εγινε χαλασμος Κυρίου, ενω την ειχα ξεβγαλει και ετσι πρωτοχρησιμοποιησα το θήλαστρο με τη γνωστη συνεχεια

4Rnfp3.png

τι κρεμα εβαλες σμουτςς?εμενα απο το νοσοκομειο μου ειχαν δωσει κερι εντελως αοσμο κ αγευστο.δοκιμασες να δεις μηπως πικριζει?

καλα αυτο που οταν γεννας ερχεται ο καθε ασχετος κ λεει τι να κανεις πολυ με νευριαζει:evil:

καλε αγκαλια εννοω αν κλαιει το καημενο οχι αν ειναι ηρεμο να το παρεις παραμασχαλα:tongue:

αν κλαιει τι να το κανεις ομως?γιαυτο λεμε οχι αγκαλια οταν ειναι για υπνο.να μαθει πως κανουμε νανι στο κρεβατακι.αλλα οταν εχει πονακια(γιατι συνηθωςς γιαυτο κλενε)δε μπορεις να το αφησεις η αν κλαιει γιατι απλα νιωθει αβολα η καποια αλλη ενοχληση

Holy Diver

kalo mhnaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! θα παω γιατρο σημερα για υπερηχο... αντε να δουμε αν θα εχει παρει θεση να μας δειξει το φυλο του ή θα μεινουμε με την απορια... εσεις όλες καλά?? νεφελη?? βανιλάκο???

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...