Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 2

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

22 ωρες τοκετός κορίτσια.. πως αντεξε η έρμη./....

την αφησε τοση ωρα ο γιατρος να ταλαιπωρειτε???

συνηθως δεν αφηνουν πλεον....τουλαχιστον ετσι μου ειπε ο δικος μου, πως μετα απο το 15ωρο ...

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η αναστασιτσα ειναι γενικα... new age... δεν ηθελε φαρμακα δεν ηθελε επισκληριδιο, γενησε σχεδον ορ8ια σε μια ειδικη πολυθρόνα.. ε προφανως 8α ελεγχανε και το μωροι συνεχεια ειδαλως δεν θα την αφηνε ο δοχτορ...εγω σορυ παιδεσ αλλα δεν 8α το κανω επ ουδενι

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Nαι, φυσικά αυτο που καταφερνει ειναι να ΜΗΝ πονάς καθολου, απλά να αισθανεσαι τα παντα αλλιως δεν μπορεις να σπρωξεις κτλ...

Στην καισαρική με επισκληρίδιο διπλασιάζουν τη δόση γιατί εκει πια δεν χρειαζεται να συνεργαστεις!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

ειναι θεμα ψυχολογιας κοριτσαρα, βλεποντας και κανοντας!!!

Εντωμεταξυ με επιασαν τα μπουρινια μου...

Περιμενα τον αντρα να φερει φρουτακια που ειχε ταξει και οχι μονο δεν ηρθε, αλλα οηγε στην εκθεση μοτοσυκλετας με τον κολλητο του.

Να πας ρε φιλε οπου γουσταρεις και αγαπας, αλλα φερε τα γα#$@%@% τα φρουτα ή ειδοποιησε οτι δεν θα τα φερεις να κανω τα κουμαντα μου....

!#$%@#%#$^#

χααχχααχχαχααχαχαχαχα μπρος στην μοτοσυκλέτα τι ειναι η γκαστρωμενη! λολ

εμενα ο δικος μου χτεσ αναρωτιοταν με....δεος αν 8α αναγκαστει να σταματησει το Kick boxing και το καρατε του οταν γεννηθει η μικρη για να ειναι σπιτι....μχοαυχαχυοαυθοχυθοαυχουαοχοαοχ δεν νιωθουν ρε λεμε

dZJip3.png

Οχι φυσικα δεν νιωθουν...χαχαχααα

Εμενα δεν θα αναρωτιοταν καν, ΔΕΝ θα εκοβε τίποτα!!!!

Τι να πεις, οκ ειναι πολύ καλος σε πολλα πραγματα και δεν θελω να ειμαι αχαριστη αλλα μερικες φορες με βγαζει απο τα ρουχα μου λεμε!χαχααααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...