Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Kι εγω ειχα φαει μια μπαγκετουλα και ειχα κατεβασει και ενα χυμουλι πορτοκαλι...

Δεν ειναι φετινη η διαφημιση κιουρία μου, ειναι πιο παλια και δουλευα στη διαφημιστικη τοτε!!!χιχιχι

Οχι απλά Ελλάδα....Αθηνα περικαλώ!

Μανταμ και εγω εχω δουλεψει με ΡΟΥΒΑ σε διαφημιστικη και σε ολη την Ελλαδα , τοτε με την pepsi .Σε ποια διαφημιστικη ησουν?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Yes my darlings από τόοοοοοσο κοντα..

Επίσης εκανε πιο παλια προβες σε στουντιο στο οποίο ειχα προσβαση λογω συγγενειας με τους ιδιοκτητες βεβαιως βεβαιως και τον ειχα ξαναπετυχει από τοοοοοοοοοσο κοντα..

ΚΑι θα τον ξαναπετυχαινα αν καποιος - λέγω- δεν μου απέκρυπτε (με δόλο) την επερχόμενη πρόβα!!χαχαχααααα

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Μανταμ και εγω εχω δουλεψει με ΡΟΥΒΑ σε διαφημιστικη και σε ολη την Ελλαδα , τοτε με την pepsi .Σε ποια διαφημιστικη ησουν?

Στην attp μανταμίτσα... Δεν εκανε below the line τότε μονο τα σποτακια και τις καταχωρισεις για τα περιοδικα!

Εγώ η ταπεινή σε κεινο το γυρισματακι και τη φωτογραφηση ειχα την τιμη΄...που σε ολη την Ελλαδα...κλαψ

Εσυ που ησουν??

κοριτσια σας ευχαριστω που με καθυσυχαζετε.αν και την παρασκευη βγει ετσι τι κανω?σημαινει οτι το ,μωρο κινδυνευει?

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Καλά, με ποιες έχω την τιμή να συνομιλώ; :roll:

Κορίτσια, εγώ δεν είμαι του δικού σας club, αλλά αν ποτέ θελήσετε κάποιον να σας φέρνει τους καφέδες στις πρόβες, τα διαφημιστικά, να σας κάνει αγγαρείες κ.λπ. πολύ ευχαρίστως θα έρθω!

Τώρα σας αφήνω. Πάω για ύπνο. Φιλάκια!

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Πώς είσαι smouts; Το μωράκι;

Πόσο είναι στη φωτό του avatar σου; Έχει τέλεια μαλλιά! :D

Ειμαι πολυ καλα, και προσπαθω να συνελθω με το σοκ της επιστροφης μου στο γραφειο την παρασκευη μετα απο 11 μηνες που καθομαι.

Ειναι 39 ημερων το μωρακι μου εκει.

Εχεις facebook?

4Rnfp3.png

Ειμαι πολυ καλα, και προσπαθω να συνελθω με το σοκ της επιστροφης μου στο γραφειο την παρασκευη μετα απο 11 μηνες που καθομαι.

Ειναι 39 ημερων το μωρακι μου εκει.

Εχεις facebook?

Καλή αρχή λοιπόν! :D

Είχα, αλλά το απενεργοποίησα εδώ και λίγους μήνες. Αφού γεννήσω θα το ενεργοποιήσω ξανά. Με θέλεις για φίλη; :-D Πολύ ευχαρίστως! Θα σου στείλω pm με το ονοματεπώνυμό μου.

Τώρα φεύγω... Μάκια!

2522daf9de.png

swGop2.png

Καλά, με ποιες έχω την τιμή να συνομιλώ; :roll:

Κορίτσια, εγώ δεν είμαι του δικού σας club, αλλά αν ποτέ θελήσετε κάποιον να σας φέρνει τους καφέδες στις πρόβες, τα διαφημιστικά, αν σας κάνει αγγαρείες κ.λπ. πολύ ευχαρίστως θα έρθω!

Τώρα σας αφήνω. Πάω για ύπνο. Φιλάκια!

χαχαχαχα....Πάνε αυτά - εγώ έφυγα τρέχοντας από το χώρο της διαφήμισης (εμεινα 5 χρονια) πριν με πάρουν σηκωτή οι κυριούληδες με τα άσπρα!:tongue:

ΚΑλή ξεκουραση!

Υγ. Και μένα αν θέλεις πμ. :D

Διαφημίσεις

Στην attp μανταμίτσα... Δεν εκανε below the line τότε μονο τα σποτακια και τις καταχωρισεις για τα περιοδικα!

Εγώ η ταπεινή σε κεινο το γυρισματακι και τη φωτογραφηση ειχα την τιμη΄...που σε ολη την Ελλαδα...κλαψ

Εσυ που ησουν??

Front line δεν ξερω αν υπαρχει πια αυτη η εταιρεια αλλα ειχε αναλαβει ολο το προμοτιον της πεπσι με τον ρουβα

χαχαχαχα....Πάνε αυτά - εγώ έφυγα τρέχοντας από το χώρο της διαφήμισης (εμεινα 5 χρονια) πριν με πάρουν σηκωτή οι κυριούληδες με τα άσπρα!:tongue:

ΚΑλή ξεκουραση!

Υγ. Και μένα αν θέλεις πμ. :D

Και γω το αφησα πολυ πριν , με συνεπηραν τα χρηματοοικονομικα μην χεσω ....

μπα τα οικονομικα μ αρεσουν απο κει στηριζονται ολα αλλα ετσι οπως τα χει κανει το κρατος αστα βραστα.

Διοικηση Επιχειρησεων εχω κανει οποτε ειναι ολο το πακετακι μεσα (μαρκετινγκ -οικονομικα) .

Εσυ σε τι τομεα εισαι ?

Βρε παιδια η Μαρα που ειναι ??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...