Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ησουν στα γυρισματα? αχχχχχ, και δεν μιλας ε? τελικα ειναι ελλαδα γυρισμενη η διαφημιση?

ζωουλα μου να ξερεις οτι παιζει και αυτο ρολο μεγαλο. εμενα μου ειχαν πει, οτι καλυτερα να εχω φαει και κανα σοκολατακι πριν, για να κανει σβουρες το μωρο.

την παρασκευη να εχεις φαει και να εχεις τσιμπησει και ενα γλυκακι πριν την εξεταση

4Rnfp3.png

Zωζα ε γι αυτο , μια φιλη μου που πηγε νυστικη την εδιωξαν να φαει κατι και μαλιστα γλυκο .Πως θα αντιδρασει το μωρο ?

Σμουτσακι και στο ΛΗΤΩ δεν αφηνουν ,περισσοτερο αντρες ομως ειδικα αν ειναι διπλα και αλλες γυναικες , μου ακουγεται λογικο για τους αντρες .Για τις μαμαδες ειναι οντως λιγο τραβηγμενο.Αλλα αμα παρεχουν γρηγορη εξυπηρετηση τοτε δεν υπαρχει προβλημα.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Kι εγω ειχα φαει μια μπαγκετουλα και ειχα κατεβασει και ενα χυμουλι πορτοκαλι...

Δεν ειναι φετινη η διαφημιση κιουρία μου, ειναι πιο παλια και δουλευα στη διαφημιστικη τοτε!!!χιχιχι

Οχι απλά Ελλάδα....Αθηνα περικαλώ!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

ενταξει κι εγω το καταλαβαινω για τους αντρες, εμενα στο ελενα, που εμεινα για λιγες ωρες σε δικλινο μεχρι να με πανε στο μονοκλινο, ουτε το μεσημερι δεν αφηνανε τον αντρα μου

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

smoytsaki νηστικη ημουν.

Δεν νομίζω να έχουμε ξαναμιλήσει, αλλά αν μου επιτρέπεις θα ήθελα να πω ότι κι εγώ όταν δεν έχω φάει, παρατηρώ ότι το μωρό δεν είναι κινητικό. Δύο φορές, μάλιστα, πήγα στην κλινική μέσα στην ανησυχία. Οι μαίες με κερνάνε χυμό και κανά γλυκάκι και το μωρό γίνεται τούρμπο.

Δοκίμασε τις σοκολάτες. Είναι θαυματουργές! ;)

2522daf9de.png

swGop2.png

Kι εγω ειχα φαει μια μπαγκετουλα και ειχα κατεβασει και ενα χυμουλι πορτοκαλι...

Δεν ειναι φετινη η διαφημιση κιουρία μου, ειναι πιο παλια και δουλευα στη διαφημιστικη τοτε!!!χιχιχι

Οχι απλά Ελλάδα....Αθηνα περικαλώ!

το ξερω βρε, αφου τη θυμαμαι απο περσι

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρες Μαίρη!

Τι κάνεις????

Καλά είμαι μπουμπούκα! Σήμερα σηκώθηκα στις 7:30 και τώρα είμαι... :roll::?

Με έχει πιάσει ένα... κάτι απροσδιόριστο μπορώ να πω.

Ερώτηση : δηλαδή έχεις δει από τόσο κοντά το θεό; :shock::shock::shock: Ώρε μάνα μου...

2522daf9de.png

swGop2.png

αααχχχ, κι εγω τον εχω δει στο mall πηγα να βγω απο το ασανσερ στο παρκινγκ, και εκεινος περιμενε για να μπει. μουρη με μουρη μιλαμε πεσαμε, και εσκασε ενα χαμογελο το μαναρι μου ααααααχχχχχχχ.

Και η βλαμμενη η κουμπαρα μου ακυρωσε το σακις το σαββατο γαμωτο

4Rnfp3.png

αααχχχ, κι εγω τον εχω δει στο mall πηγα να βγω απο το ασανσερ στο παρκινγκ, και εκεινος περιμενε για να μπει. μουρη με μουρη μιλαμε πεσαμε, και εσκασε ενα χαμογελο το μαναρι μου ααααααχχχχχχχ.

Και η βλαμμενη η κουμπαρα μου ακυρωσε το σακις το σαββατο γαμωτο

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τι μας λες τώρα!!! Αχ... :(

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...