Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και τοτε πως ξερει ποια ηταν η δραστηριότητα του μωρού???

Καλά θα μας τρελανει ο ντοκ σου...

Συνηθως δεν μιλω αν δεν ξέρω, αλλα η εξεταση ειναι συγκεκριμενη...

Δηλαδή, σου βαζουν μια ζωνη που καταγραφει με δυο αισθητηρες, ο ενας καταγραφει τους παλμους του μωρού, ο αλλος συσπασεις της μητρας...

Επειτα εχεις ενα κομβιο στο χερι και καθε φορα που κουνιεται το μωρο πατας το κουμπί - ακουγεται ενα μπιπ και καταγραφεται στο καρδιογραφημα..

Ο ντοκ μου απο κει ειδε την δραστηριοτητα... Απο το ποσο οι παλμοι ανεβαινουν καθε φορα που κουνιεται το μωρό, αλλα αν δεν εχεις το κομβιο να δηλωνεις ποτε κουνιεται - πως το βλεπει εκεινος?????

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Βρε κοριτσια να ρωτησω γιατι με αγχωνεται , καθε ποτε το νιωθετε το μωρο ? εγω νομιζω οτι καποιες στιγμες που δεν κουνιεται κοιμαται

Δεν κουνιεται ολη την ωρα καλο μου ειδικα τωρα που μεγαλωνει δεν εχει και τοσο χωρο και κοιμαται και περισσοτερο!!!!!

:D:D Μην αγχωνεσαι μικρή μου

μπουμπου μου εσυ το εκανες αυτο το κωλο καρδιοτοκογραφημα?εμενα ειπε οτι οταν κινειται το μωρο ανεβαινει η γραμμη..πραγμα το οποιο δεν πολυ ειδε.

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Ναι κοριτσακι το εκανα στην 33 εβδομαδα στο Ιασω!

Και οταν κινειται ανεβαινει λιγο η γραμμη αλλα εχει να κανει με την κινηση, αν ειναι εντονη ηπια κτλ... Και που ξερει ποτε κινηθηκε αφου δεν πατουσες καποιο κομβιο να σημειωθει οτι εκεινη την ωρα υπηρξε κινηση!??

Διαφημίσεις

ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ?ΕΧΩ ΣΑΛΤΑΡΕΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ..ΑΥΤΟς ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΚΙΝΟΥΝΤΑΝ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΑΝ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ

Καταρχήν να ηρεμήσεις κοριτσάκι μου... Επιπλέον να μας πεις τι σου είπε ακριβως, φανηκε θορυβημενος και να ανησυχει??

Μηπως να δειξεις το καρδιογραφημα και σε καποιον αλλο για δευτερη γνωμη?? Δεν ξερω τι να πω!

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ..ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑΙ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΗΧΟ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΙΝΟΥΝΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΡΗΣΕΙ..ΤΙ ΝΑ ΠΩ

Διαφημίσεις

Ζωουλα μου μην στεναχωριεσαι κοριτσακι μου. Καταρχην σε καταλαβαινω πως αισθανεσαι. Απλα σκεψου οτι την ωρα της εξετασης μπορει το μωρακι να κοιμοταν, οποτε δεν ειχε μεγαλη κινητηκοτητα. Δευτερον, εσυ ειχες φαει κατι ή πηγες νηστικη? Γιατι εμενα μου ειχε πει να παω φαγωμενη για να εχει ενεργεια και το μωρο. Τριτον, οπως λεει και η μπουμπου, πρεπει να σου δωσει να πατας ενα κουμπι οταν αισθανεσαι το μωρο. Κι εμενα ετσι ειχε γινει.

Και το πολυ πολυ, αν χρειαστει και στο παρει νωριτερα, και παλι θα ειναι ενα υγιεστατο μωρακι. Εισαι στον 9ο πια. Μπορεις να εισαι πιο χαλαρη. Ολα θα πανε πολυ καλα. Μη μου στεναχωριεσαι και μου στρεσαρεις και το μπεμπακι ε?

4Rnfp3.png

Δευτερο θεμα

Ανταποκριση απο ΓΑΙΑ.

Καταρχην με το που ανοιξαν οι πορτες του ασανσερ, ειπα, ω ρε χλιδα, πολυ ηρεμο και χαλαρωτικο περιβαλλον.

Τα δωματια πολυ μεγαλα και φωτεινα, η φιλη μου ηταν σε τετρακλινο και ειχε δυο μπανια και τηλεοραση ανα κρεβατι.

ΑΛΛΑ

δεν αφηνουν στα δωματια να μεινει κανενας συνοδος τη νυχτα, ουτε αντρας ουτε γυναικα. Δεν ξερω βεβαια τι γινεται στα μονοκλινα.

Η φιλη μου ηταν και απο καισαρικη και παρακαλεσε αλλα επ' ουδενι. ουτε τη μανα της.

Αλλα μου ειπε οτι της ειπαν οι μαιες οτι θελεις θα μας χτυπας το κουδουνι και θα ερχομαστε εμεις. Και οντως, μου ειπε, οτι σε μισο λεπτο ερχοντουσαν, και χτυπησε παρα πολλες φορες, και ηταν ευγενικοτατες, και τη βοηθησανε πολυ, και την κανανε και μπανιο και απ' ολα.

Αυταααααα

4Rnfp3.png

Αχ εμενα μου λες που ημουν τοτε στα γυρισματα??????αχχχχχχχ....

(συγκρατηθηκα και ημουν και κιουρια και μαλιστα δεν τσιριξα, δεν εκλαψα, δεν φωναζα συνεχεια Σαααααααααακη και δεν του εσκισα παντελονια πουκαμισα κτλ)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...