Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

• Μου αρέσει 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

που να τρεχω να βρω τετοια ωρα τετοιο πραγμα. εγω θελω να φυγω να παω τωρα να τη δω γιατι αυριο βγαινει

Α νομισα ότι τώρα θα γένναγε... Σορυ. Δεν ξέρω κι εγώ αν θα είναι βολικό το φορεματάκι εκτός αν το παρεις σε μεγαλύτερο νυμερο για αργότερα που θα της χρειαστεί

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

egv lev σμουτς να παρεις κατι για τη μαμα...ολοι παιρνουν κατι για το μπεμπε και ξεχνανε τις μανουλες που εχουν ταλαιπωρηθει τόσο.. πάρτης κάτι γλυκό και όμορφο της φιλεναδας

dZJip3.png

egv lev σμουτς να παρεις κατι για τη μαμα...ολοι παιρνουν κατι για το μπεμπε και ξεχνανε τις μανουλες που εχουν ταλαιπωρηθει τόσο.. πάρτης κάτι γλυκό και όμορφο της φιλεναδας

εννοειται, το εννοιωσα παρα πολυ αυτο οταν γεννησα, και απο τοτε παιρνω παντα στις μαμαδες ενα σκατο

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Nα μαι κι εγω κανω τις δουλιτσες μου και να χαζεψω λιγο και επίσης εχω βαλει να φορτιζει και το φουξια ipod για τις δύσκολες ωρες!!!

Μαρσολάν μου είπε η μαια χθες να παρω purelan ή lancinoh και μετα το ντουζ απλά να βαζω πανω στις θηλες...

Γενικα μας είπε ωραια πραγματακια και μας εδειξε με ενα κουκλομωρό αλλα θα ειναι μαζι μας στην πορει ακαι στο μαιευτηριο αλλα και σπιτι αμα χρειαστουμε...

Ειναι θεα η κοπελα΄!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Καλημερα κοριτσια ... σημερα περιμενω τα επιπλα !!!!!!

Μαρα ουτε επιπλα δεν εχεις δει ?εστω μια ιδεα να εχεις .Εγω ευτυχως ηξερα τι ηθελα και εστειλα τους δικους μου να τα παρουν .

Παντως να ξεκινησεις γιατι εχουν πολυ τρεξιμο και αργουν οι παραδοσεις .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Καλημερα Φαιρυ μου!!

\Μεγιέεεεεεεες! Πήρες αυτα με το φιογκο?? Μου αρεσαν πολύ, μαλιστα εχω δει και σε ενα μπλογκ την κουνια που εχει γινει κρεβατακι και μια μαμα εχει φτιαξει πριγκιπισσοδωματιο...Τέλειο!

Αν θυμαμαι καλα η ΜΑρα θα παρει το δωματιο της stokke αλλα ειναι δωρο απο το μπος της!

κοριστια

εγω θα το ζητησω το δωρο για την μαμα,πριν γεννησω...

θελω ενα wii με προγραμμα γυμναστικης ,γιαιτ δεν βλεπω χρονο για γυμναστηριο ή πισινα ,οπως περισυ

οποτε αν και εφοσον εχω ζωτικοτητα μπορει να κανω και κανεναν κοιλιακο

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

κοριτσια ειμαι πολυ χαλια.πηγα εκανα το καρδιοτοκογραφημα και το μωρο δεν ειχε δραστηριοτητα πολυ δηλαδη ο γιατρος δεν εμεινε ευχαριστημενος.ο υπερηχος ηταν καλος αμνιακι υγρο πλακουντας παλμοι ολα ο.κ.αλλα ρε κοριτσια ειμαι χαλια.τι σημαινει αυτο τωρα?εχει κατι το μωρο μου?μου ειπε αν το καταλαβαινω να κινειται και ειπα ναι.ειπε να παω να το επανσλαβουμε την παρασκευη..και ισως χρειαστει να βγει νωριτερα.η απλα να ηταν σε ηρεμια ειμαι χαλια.θελω να κλαιω συνεχεια

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Βρε Ζωούλα το μπεμπέ μπορεί να ήταν απλά σε φαση ηρεμίας...Εμενα δυο βραδια απο κει που κοπανουσε ολη την ωρα ειναι πολύ ησυχος και ξυπναω 300 φορές να πιω χυμό ή καατι να κανει καμια κινηση να ισιωσω...Λογικο τωρα στην τελικη ευθεια μας βγαινουν διαφορα περιεργα αγχη!

Παρολα αυτα μπήκες στον ενατο κοριτσακι μου και οτι και να γινει το μπεμπεκι μπορει να βγει και αυριο και να ναι μια χαρουλα!

ΥΓ. Μηπως δεν καταλαβαινες όλες τις κινησεις?? Φανταζομαι σου ειχαν δωσει εκεινο το κομβιο που επρεπε να πατας ε??

Βρε κοριτσια να ρωτησω γιατι με αγχωνεται , καθε ποτε το νιωθετε το μωρο ? εγω νομιζω οτι καποιες στιγμες που δεν κουνιεται κοιμαται

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...