Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α ναι, το λαστεξ. Εγω ειχα ρωτησει τη μαια μου, πριν γεννησω για το αν ειναι καλο η οχι, και μου ειχε πει οχι, γιατι χαλαρωνουν οι κοιλιακοι μυες και δεν επανερχεται το ιδιο καλα η κοιλια. Δηλαδη οτι σε σφιγγει το λαστεξ και οι κοιλιακοι δεν κανουν τη δουλεια που πρεπει. Εγω παντως που δεν εβαλα, στις 40 μερες η κοιλια μου ειχε φυγει τελειως.

Ρε συ ροουζ, βαλε κι εσυ καμια φωτο να σε δουμε με την κοιλιτσα.

4Rnfp3.png

/κορίτσια βρήκα ένα υπ΄εροχο μπανάκαι για τη μικρή... Αν ψάχνετε μπείτε στο σίτε της Brevi να το δείτε. Λέγεται Bagnotime reversible και είναι μπανάκι με αλλαξιέρα που μπαινει πανω στη μπανιέρα του σπιτιου και δε χρειάζεται να σκύβεις για να πλύνεις το μωρό.Μου φάνηκε πολύ πρακτικό και το ίδιο μου είπε και μια φίλη μου ήδη μανούλα. Στο Δήμα το είδα στα 125 ευρώ αλλά απο το ebaby που το βρήκα το έχει στα 80!!!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

γεια σου νιου!!!!καλοριζικες οι νεες αγορες...

εγω ακομη δεν βγηκα για ψωνια....να δω ποτε...ελπιζωωωωωωωωωω αυτο το σκ....το σαβ. που ειναι πρωτομαγια ειναι κλειστα τα μαγαζια ε;;;

αρα απο εβδομαδα παω παλι.....

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

βρε συ φυσαλιδονι, εσυ που εισαι και πιο εμπειρη, τι δωρο να παω στη φιλη μου που εχει γεννησει το δευτερο παιδακι της με μικρη διαφορα ηλικιας. το πρωτο ηταν αγορι, και αυτο ειναι κοριτσακι. λες να της παρω κανα φορεματακι που σιγουρα εχει ελλειψη ή θα την γεμισουν ολοι με φορεματακια? ασε που δεν νομιζω οτι ειναι και πολυ πρακτικα σε τοσο μικρα μωρα

4Rnfp3.png

δεν θα ειναι το ξερω αλλα ελπιζω να ερχεται κανας παππους να την παιρνει για κανα 2ωρο να πηγαινουν κουνιες και βολτιτσες για να εκτονωνεται και η μικρη να εχω και εγω λιγο χρονο απολυτης ηρεμιας....

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Smouts είπε:
βρε συ φυσαλιδονι, εσυ που εισαι και πιο εμπειρη, τι δωρο να παω στη φιλη μου που εχει γεννησει το δευτερο παιδακι της με μικρη διαφορα ηλικιας. το πρωτο ηταν αγορι, και αυτο ειναι κοριτσακι. λες να της παρω κανα φορεματακι που σιγουρα εχει ελλειψη ή θα την γεμισουν ολοι με φορεματακια? ασε που δεν νομιζω οτι ειναι και πολυ πρακτικα σε τοσο μικρα μωρα

Γιατί δεν της παίρνεις μια τούρτα από πανες??? Νομίζω είναι πολύ βολικό δώρο για νεογέννητο

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

νιου ασε μαζι με τη μαρα εγω....τελευταιες και καταιδρωμενες θα ψωνιζουμε....

σμουτσακι αφου εχει κοριτσακι τωρα η φιλη σου θα εχει ελλειψη σε κοριτσιστικα ειδη...αρα αν θες ρουχο πηγαινε της ενα ωραιο φορμακι με κοντο μανικακι συνδυασμενο ισως με μια κορδελιτσα για μαλλια και καλτσακια καλοκαιρινα...θα της ειναι χρησιμο...

αν θες παιχνιδακι ειναι πολυ ωραια κατι κουδουνιστρες για 0 ηλικια ή ενα σετ με αρκουδακια και μουσικουλα που προσαρμοζεται σε ριλαξ(για αργοτερα) και κραταει πολυ καλη παρεα στα παιδακια....το ξερω εκ πειρας...

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...