Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Πολύ πιθανόν και εγώ να μην πάρω τίποτε τελικά. Γιατί βγαίνω αλλά δεν έχω πια αντοχές για shopping και εγώ είμαι και ολίγον ψήρας στις αγορές μου. Δύσκολο να πάρω κάτι με την μία. Θα με βλέπω και στους καθρέπτες και θα απελπίζομαι. Τέλοςπαντων έστω και στα λόγια που το σκεύτομαι κάτι είναι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νεφελη νομιζω ολες μας τα ιδια τραβαμε και με το ντυσιμο...μετα την γεννα θα ξαμολυθουμε:DΠαντως ρωτησα τον γιατρο για τα κιλα που ειναι στανταρ επανω μας και μου ειπε να υπολογισω του μωρου+1 κιλο η μητρα+1 περιπου το αμνιακο+2 περιπου κιλα το αιμα που ειναι αυξημενο...Αυτα χανονται σχεδον αμεσα μετα την γεννα!Οποτε ας μην ανησυχουμε...

Marsolan ωραία μου ακούγονται αυτά που γράφεις, οπότε εγώ με τα τρία το πολύ κιλά της μπέμπας να υπολογιζω γύρω στα 7 ότι θα χάσω, εντωμεταξύ 7 είναι και αυτά που πήρα, λέτε να βγω και αδύνατη στο τέλος από το μαιευτήριο? Εγώ σίγουρα θα έχω αρκετή κοιλιά, αποκλείεται να είμαι σαν το Smoutsaki που είδαμε στην φώτο που μας έβαλε. Ας πάνε όλα καλά με την γέννα και βλέπουμε. Εμένα πάντως όλη η ιστορία με το ζάκχαρο μου έκανε καλό, αλλιώς ποιος ξέρει που θα έφθανα.

Νεφελη,δεν σου κανω πλακα...σημερα μου το ειπε και σκεψου οτι εγω τον ρωτησα για τον αντιθετο λογο απο οτι ρωτανε συνηθως οι εγγυμονουσες!!!!Εχασα πολλα κιλα και ακομη και τωρα φοβαμαι παρα τα καθυσηχαστικα σχολια..

Διαφημίσεις

καλο αυτο...Εγω ρωτησα σημερα τον γιατρο μου ποσο υποστηρικτικος ειναι αυτος και οι μαιες στην κλινικη για τον θηλασμο κυριως και ευτυχως μου ειπε οτι βοηθανε πολυ!!

Τωρα,στην πραξη θα δουμε...

Να σε ρωτησω..σου ειπε τιποτε η μαια για τις θηλες..αν πρεπει να τις μαλακωσουμε με καμια κρεμα πριν τη γεννα???

καλησπέρα και απο μένα

κάπου διάβασα να λέτε για τα νυχτικάκια που σουρώνουν

εγώ πήρα απο τα λητώ δυο ένα κοντομάνικο και ένα με μακρύ μανίκι το οποίο γυρίζει απο τις άκρες και γίνεται και γάντι. το κοντομάνικο έχει σε χρωματάκια το άλλο μόνο άσπρο

και έχουν τα χρωματιστά 9,60 και το άσπρο 9 ευρώ. πήρα απο ένα γιατί είπαν ότι είναι χρήσιμα και βλέπουμε αν χρειαστώ άλλα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλημέρα! Τι κάνετε?

Εγώ ξύπνησα πάλι με τον γνωστό πονοκέφαλο, αλλά ευτυχώς με πιο μειωμένη ένταση. Μόλις ήρθε και η κυρία που μας βοηθάει στο σπίτι, οπότε πάω βολτίτσα εγώ να πάρω και κανένα νεσεσέρ, γιατί δεν ξέρω που έχω βάλει τα δικά μου.

Τα λέμε αργότερα, φιλάκια.

Διαφημίσεις

Bonjour μανουλίτσες... Τελικά είχα δίκιο... Είμαστε πολύ κούκλες στο φόρουμ... Αλλά η πιο κούκλα μέχρι στιγμής είναι... η κοράκλα της Σμούτς... καλέ τι παιδί είναι αυτό!!!!:D:D:D:D:D:D:D

Εγώ χθες πήγα για περπάτημα μετα του συζύγου αλλά υπερεκτίμησα τις δυναμεις μου και βγηκα off. κοιμήθηκα από της 10.30 το βράδυ μέχρι της 9 σήμερα το πρωί!!!:shock::shock::shock:

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

καλημερα κοριτσια

χθες σας αφησα νωρις γιατι ειχα ψωνια

πηραμε αρκετα για το μπεμπε,και αυτο το φανελακι-νυχτικακι που σουρωνει με το γαντακι-μανικι,πλακα ειχε :-P:razz::-P:razz:

πηρε και η μαμα μπιτζαμακια ,για το μαιευτηριο,επιθεματα στηθους,κρεμουλα στηθους και το κορυφαιο λαστεξ για μετα την γεννα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μου κανανε πλυση εγκεφαλου,το θες ,δεν γινεται χωρις αυτο...

ρε παιδια λεω πως θα το βαλω μεσα στο κατακαλοκαιρο,δεν υπολογιζω το αισθητικο κομματι,ετσι?

τελος παντων το πηρα,50 ευρουλακια αυτη η πανοπλια......

οσο για το μασαζ,εγω θα παω στην μεσογειων, cocoon urban spa,λεμφικο μασαζ για εγκυους,65 ευρουλακια και προσφορα στο πεντικιουρ.....

παιδια δεν το κανω για πλακα,εχω πολυ μεγαλο προβλημα στον υπνο,ποναω στα χερια,ο γιτρος λεει αυχενικο που επιδεινωνεται με το βαρος της εγκυμοσυνης,αλλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΦΑΡΜΑΚΑ :twisted::twisted:

εχω απελπιστει πια,σημερα ξυπνησα στις1,30-2,40-4,10-5,20-6,15

ελεος,και κοιμαμε καθιστη γιατι μονο ετσι δεν ποναω πολυ,ουφφφφφφφ

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Καλημερα κοριτσια κι απο μενα.

Νιου σε ειδα κι εγω, μια κουκλιτσα εισαι, και η νεφελη εχει δικιο, εχεις ματαρες.

Και αφου φουσκωσα σαν το παγωνι απο περηφανια για το παιδι μου μετα τα καλα σου λογια, εχω να καταπολεμησω κι εγω για δευτερη μερα τον πονοκεφαλο. Ατιμη περιοδος...

Βαριεμαιιιιιιι, σας το ειπα. Αχ, παω στο Γαια σε λιγο, που γεννησε μια φιλεναδα μου, να δω ενα λεχουδακι να δω και το μαιευτηριο και θα σας πω και εντυπωσεις της φιλης μου. ΟΚ?

Φιλακια στις κοιλιτσες σας και να προσεχετε

4Rnfp3.png

κοιλιτσες καλημερα!!!!!!τι κανετε;;

εγω ειμαι σπιτι και εχω και τη γυναικα για το καθαρισμα...μου ρθε 8 το πρωι...και ηθελα τοσο να κοιμηθω......δεν πειραζει ...αυριο....

περιεργα μου φαινεται στο σπιτι...ομορφα περιεργα....

σμουτσακι εγω θα περιμενω με αγωνια τις εντυπωσεις της φιλης σου και τις δικες σου απο το γαια γιατι και εγω εκει θα γεννησω!!!!!!!

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

εγώ εκλεισα χθες επιτέλους το καροτσακι μας και σήμερα πρέπει να παω να πληρώσω την τράπεζα για να τρέξει η παραγγελια... και ναι το πήρα σε λιλά τελικά :wink:

Τώρα θέλω τα ζιπουνάκια και ενδοεπικοινωνια και θήλαστρο...και τα υπόλοιπα για μένα... Γκέλυ πως είναι αυτό το λάστεξ... πολύ ζόρι μου ακούγεται καλοκαιράτικα!!!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...