Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

a re μαρααα ωραια τα λες γλυκια μου..παω κι εγω στην δουλιτσα..να φαω και το παγωτο που λεγαμε..αντε να τελειωσεις κι εσυ να πας για ξεκουραση και πολυ μαμ..φιλακιααααα

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

new mammyσε προσθεσα στο φεις , κουκλα εισαι κοπελα μου .

Εριξα εναν υπνακο και μετα τσιμπησα μια σοκολατιτσα αλλα λιγουρευτηκα τις πατατες με λιωμενο τυρι (που να βρω τετοιες οεο????)

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

kanto Και για μενα σου λεω!!!! παραγγειλε πατατες με τσενταρ και μπεικον.......ΚΟΛΑΣΗ ΛΕΜΕ!!!!!!! και μετα χτυπα και ενα μαφινακι που φερνουν με κα8ε παραγγελια και 8α γινεις 8εα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

πω πω τι μου κανεις δες εδω http://www.burgeringhouse.com/menu-inner.asp?id=17 σε λιγο θα παραγγειλω μου τρεχουν τα σαλια

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

γεια σας κοριτσια τι κανετε? εγω ψωνια ψωνια ψωνια, με εχει πιασει μια μαλακια, ολο ψωνιζω τις τελευταιες μερες. μαλλον εκει διοχετευω το αγχος μου που επιστρεφω. Εντωμεταξυ επιστρεφω παρασκευη τελικα, και οχι πεμπτη που νομιζα

Νιου μαμμυ, σε προσθεσα κι εγω, μπηκα στη σελιδα της νεφελης, ειδα οτι γινατε φιλες και σου εστειλα κι εγω να με κανεις φιλη και στο φατσοβιβλιο. Κλοπυραϊτ δηλαδη κανονικοτατο.

Φιλακια

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Smoutsaki καλή διέξοδος. Μ΄αρέσει που πάντα ψωνίζεις και για τις δυο σας! Και εγώ θέλω να βγω για ψώνια.

Εχω ακόμη αυτόν τον τρομερό πονοκέφαλο ρε γαμώτο, έχω και την μπεμπούλα μου να μην κουνιέται σήμερα. Αντε να περάσει ρε Φαίρη μία εβδομάδα να πάμε στον γιατρό και να μπούμε στον μήνα μας. Δεν αντέχω. Εγώ θα βγω να ψωνίσω και θα τα πάρω όλα στο νούμερο που φορούσα, για να αδυνατίσω πιο γρήγορα.

Μου φερε ο άντρας μου και τον αποστειρωτήρα και θερμαντήρα της Nuk. Ελπίζω να βγούνε καλά.

ναι αλλα αυτη τη φορα δεν ηταν ιδια, εκ των πραγματων, οπως τα μπλουζακια. Εψαχνα να της βρω και μαγιω αλλα δεν βρηκα τιποτα της προκοπης.

Κι εγω εχω πονοκεφαλο σημερα ρε γαμωτο. ειχα τα μαλλια μου σφιχτη κοτσιδα και μαλλον απο εκει μ επιασε.

Νεφελακι, κι εγω στη φαση που εισαι εσυ τωρα, ηθελα να ψωνισω κανα ρουχο για μετα που θα γενναγα, και δεν ηξερα τι νουμερο να το παρω και τελικα δεν επαιρνα τιποτα ποτε. Εμεινα με αυτα που ειχα.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...