Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

xaxa xa!εγω εφαγα κοτολουλακι σπιτικο λεμονατο με πατατουλες απο το πεθεριδιον!καλα ξηγιεται..θα προσεχει και το μπεμπε οταν επιστρεψω στην δουλεια ..απο δωρα εμενα μου εφερε ντιζαινατα κουβερτοσεντονοειδη και φορμακια..αλλα μπορει να ξηγηθει και κανα φραγκο..θα δειξει..

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

ζωζα οτι ξηγιεται κανεις.. καλό είναι μοχυιαυχαχυιαχυια

γιατι ρε κοριτσια με αποπαιρνετε? αφου ειμαι η φωνη του λαού.. λεω φωναχτα αυτα που σκεφτεστε και εσεις κακακακακακκακακκακακακακα

dZJip3.png

εντωμεταξυ εγω θελω ολο γλυκαααααα παγωτο τωρα για την ακριβεια..θα ξυπνησω τον αντρουλη μου να ξαναπαμε στην δουλεια και στο δρομο λεω να χτυπησω ενα Xl πυραυλο!!!χααχααααα

Εγω παντως το υποσχεθηκα στον εαυτο μου....

Μολις γεννησω και ηρεμησουν οι κωλοορμονες,κι ερθει το στομαχακι στη θεση του για μια εβδομαδα θα τρωω ο,τι δεν εφαγα 9 μηνες...Να σκασω στα ξορεξια!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Αχ ναι ΠΑΓΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Με τα κιλά πλέον το τρώω... και χωρίς τύψεις αφού είναι μεριδα γαλακτοκομικού που πρεπει να τρώμε οι γκαστρούλες!!! (τα καλά και συμφεροντα)

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

εγω παλι κοριτσια μου.... απο άποψη δεν εχω στερηθει τπτ... μλκια μου το ξέρω γιατι 8α μπορουσα να εχω διάφορα θέματα και οσο μπορώ προσεχω αλλά... πως να αντιστα8ω στο λιωμενο τσενταρ πάνω σε πατάτες?? οχι πειτε μου!

dZJip3.png

re koritsia fobamai thn genna..πως θα ειναι αραγε?υποφερεται?καισαρικη δεν θελωωωω φοβαμαιιιι περισσοτερο..λετε να στραβωσει τιποτα και να φαω το μαχαιρακι?

Διαφημίσεις

ζωζα παιδι μου, ακουσε με

ΕΣΤΩ οτι ο γιατρος σου κρινει οτι πρεπει να κανεις καισαρικη... ας πουμε ε-πειδη το μπεμπε ζοριζετε να βγει και θελει λίγη βοήθεια... η καισαιρκή πλέον ειναι απλούστατη.. εισαι ηδη με την επισκληριδιο σου χαλαρή και σου λένε..ζωζα μισο λεπτό να κανουμε την τομή. η τομή πλέον ειναι ΜΙΚΡΟΤΑΤΗ και δεν εχει καμια σχεση με τα σφαξιματα των μαναδων μας και εκεινες τις τεράστιες ουλές που μας δημιουργουν φρικη. ενα κλατσ ειναι... 8α βγει το παιδακι σοθ με το καλο..εσυ 8α κλαις σαν την τρελη και 8α το χαιδευεις και ο γιατρος 8α σου κανει 5 ραματακια ΤΟΣΟ μικρα και διακριτικα που δεν 8α θυμασαι καν τι ειναι....

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...