Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Είναι η πρώτη μου και με έχει καταβάλει το άγχος... Δηλαδή πραγματικά αναρωτιέμαι πως να το απολαύσω;; Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 

Το ξέρω ότι έχεις άγχος όλες έχουμε άγχος είναι λογικό απλά πρέπει να είσαι λίγο πιο ήρεμη.καλο θα κάνει που σου έδωσε προγεστερόνη δεν είναι κακό.κ εμένα οι πρώτη μου ήταν κ από εδώ κ πέρα να ξέρεις θα έχεις πολλά να περνεις.σιδηρο βιταμινες προγεστερονη κ άλλα τέτοια.

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου Evi26. Σιγά σιγά αρχίσαμε όλες να ψιλοκοιτάμε και από κάτι. Μακάρι αν είναι να μας κάνει καλό στην ψυχολογία. Εγώ μόλις έκανα μαμ. Εχω πάρει και τις μινι σοκολατίτσες τις λάκτα για να έχω κατι γλυκό να τρώώ, μήπως και κουνηθεί η μπέμπα. Αλλά μάλλον το γλυκό δεν πιάνει σε μας. Εφαγα 5 από το πρωί και δεν την βλέπω να αντιδράει.

Αντε κοριτσάκια να τελειώσουνε και όλες οι β με τα καλύτερα αποτελέσματα για όλες μας, και θα κάνουμε μια λίστα με τα ονοματα μας, τις πητ μας και το φύλλο του μωρού που περιμένουμε. Ελπίζω ο Φεβρουάριος να φύγει γρήγορα και να μας βρει η άνοιξη όλες με τις κοιλίτσες μας πιο φουσκωμένες.

το καλέτερο που ένιωσα μέχρι στιγμής ήταν χθες το βράδυ

ήμουν ξαπλωμένη και έβλεπα τηλεόραση όταν κατάλαβα οτι το μωρό αλλάζει πλευρό

είχε η μια μου πλευρά φουσκώσει και αν το πίεζα λιγο τον ένιωθα απο κάτω

το πιο υπέροχο ήταν ότι με κάθε μου άγγιγμα αυτος αντιδρούσε

μετά άλλαξε ξανά πλευρό και τον έχασα

:(

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

το καλέτερο που ένιωσα μέχρι στιγμής ήταν χθες το βράδυ

ήμουν ξαπλωμένη και έβλεπα τηλεόραση όταν κατάλαβα οτι το μωρό αλλάζει πλευρό

είχε η μια μου πλευρά φουσκώσει και αν το πίεζα λιγο τον ένιωθα απο κάτω

το πιο υπέροχο ήταν ότι με κάθε μου άγγιγμα αυτος αντιδρούσε

μετά άλλαξε ξανά πλευρό και τον έχασα

:(

αχ ναι ειδες ειναι τελεια οταν γινεται αυτο .μπηκες στον 7?μπορει να ακουσει κ τη φωνη σου τωρα καθως κ αλλους ηχους.

Holy Diver

κανονικά το δευτερο τρίμηνο βγαίνει στην 26 εβδομάδα οποτε έχω λίγο ακόμα

κάθε τρίμηνο έχει 13 εβδομάδες εμένα η γιατρός μου λεει να μετράω σε εβδομάδες και όχι σε μήνες γιατί έτσι μετράνε οι γιατροί.

αλλά αυτό που ένιωσα χθες ήταν μαγικό.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

ναι το τικεράκι μου μετράει απο την πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου

ο μπέμπης μου είναι 3 μέρες μικρότερος

άσε τι αγωνία μέχρι να ακούσουμε καρδιά στην αρχή.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εμενα παλι μου ειπε πως καθε 25 του μηνα αλλαζω μηνα!!

και πως στην 25 και πως στην 26η βδομαδα πρωτα ο θεος θα μπω στον 7ο!!!απο κει και περα μπορω να κανω και τα ψωνια μου ειπε!!:tongue:

Rosebaby μου εισαι στον 7ο?!!!τωρα για μια μερα κανεις ετσι:?:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

dimitroula μου , εσυ που εισαι και μανουλιτσα....πες μας κατι???...αν και λιγο ασχετο....ποσο καιρο θυλαζες?πες μας λιγο για το μετα της γεννας???

:rolleyes:ετσι μια ιδεα να παρουμε....smoutsaki βοηθα και συυυυ:-P

iA8hp3.pngWtKrp3.png

εμενα παλι μου ειπε πως καθε 25 του μηνα αλλαζω μηνα!!

και πως στην 25 και πως στην 26η βδομαδα πρωτα ο θεος θα μπω στον 7ο!!!απο κει και περα μπορω να κανω και τα ψωνια μου ειπε!!:tongue:

Rosebaby μου εισαι στον 7ο?!!!τωρα για μια μερα κανεις ετσι:?:

ναι έτσι όπως μετράμε τους μήνες ως 4 εβδομάδες είμαι στον 7

αλλά όπως τα λένε οι γιατροί 27 θεωρείται 7 μήνας

καλά δεν θα κολλήσω εκεί εμένα με νοιάζει να παρνάει ο καιρός χαλαρά

η αλήθεια είναι ότι τώρα άρχισα να απολαμβάνω την εγκυμοσύνη μου

τώρα που τον αισθάνομαι όλο και πιο δυνατά

ναι ας μας πει καμιά έμπειρη πως είναι αυτες οι πρώτες μέρες με το μωρό

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια καλη εβδομαδα και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ. Ευχομαι σε ολες μας αυτος ο μηνας να μας φερει μονο ωραια νεα, να τελειωσουνε ολες οι μανουλες με την Β επιπεδου και τις αμνιοπαρακεντησεις και να εχουμε μονο να μοιραζομαστε ομορφα "αγχοι" . Λοιπον εγω φευγω το Σαβατο για Αγγλια και μεχρι τοτε λεω να κανω μια ερευνα αγορας για καροτσι και κρεβατι. Εχω αποφασισει να επισκεφτω το τρικυκλο και το Λητω. Εκει δεν θα τα δω ολα?? Θελω να δω τιμες γιατι μπορει να συμφερει να το αγορασω απο εξω.

dimitroula μου , εσυ που εισαι και μανουλιτσα....πες μας κατι???...αν και λιγο ασχετο....ποσο καιρο θυλαζες?πες μας λιγο για το μετα της γεννας???

:rolleyes:ετσι μια ιδεα να παρουμε....smoutsaki βοηθα και συυυυ:-P

3 μηνες θηλασα κοριτσια κ στα 2.ειχα ορμονικο προβλημα θυρεοειδους κ δεν ειχα καθολου καλη παραγωγη.εγω ηθελα 6 με 9 μηνες αλλα τι να κανουμε.

λοιπον μετα τη γεννα τις πρωτες 40 μερες θα εισαι αφιερωμενη 24 ωρες τη μερα στο μωρο.ακομα κ τη νυχτα.θα σε εχει 100% αναγκη συνεχεια.γιαυτο μην απογοητευτεις αν εχεις παραμελλημενο σπιτι η παραμελησεις τον εαυτο σου.οταν εκανα την κορη μου σαν πρωταρα κ βοηθεια απο κανεναν με τον αντρα μου 12 ωρες στη δουλεια κ γονεις κ πεθερικα ελλαδα ειχα παθει σοκ.δε προλαβαινα τιποτα εκτοσ απο το μωρο.ενα θα σας πω οτι ειχα να χτενιστω 5 μερες γιατι δε προλαβαινα:rolleyes: μονο ενα 3λεπτο ντουζακι εκανα καθε μερα.αυτο.κατα τα αλλα τις πρωτες 40 μερες θα ειστε αποκλειστικα για το μωρο.

Holy Diver

γιατρεσα δημητρα αρχιζω.

Για μενα η γεννα ηταν ευκολη υποθεση οποτε δεν ήμουν ταλαιπωρημενη στο μετα απο ραμματα, καισαρικες και τετοια. Γεννησα φυσιολογικα και ειχα μολις 5 ραμματα.

Γεννησα σε δημοσιο μαιευτηριο οπου ειχα την ευθύνη του μωρου 24 ωρες το 24ωρο και εκεί εμαθα να την αλλαζω, να την πλενω, να της περιποιουμαι τον αφαλομ να τη θηλαζω... Οποτε γυρνωντας στο σπιτι δεν μου εφυγαν τα σαγονια.

Για μας το δυσκολο κομματι ηταν οι 40 πρωτες μερες, λογω των δυσκολων ωραριων της μικρης. Ειχαμε ομως και εχουμε, ενα μωρακι που δεν γκρινιαζει χωρις λογο. Οποτε κι αυτο μετα τις 40 μερες που αρχισε να στρωνει τα ωραρια της, περασε. Αλλα της βαλαμε προγραμμα ύπνου απο την αρχή, φροντισαμε να μην την μαθουμε αγκαλιες και νανουρισματα στα χερια και ετσι μας πηγε πολυ ομαλα.

Τωρα οσον αφορα το θηλασμο... γκουχ γκουχ. Εγω ηθελα να θηλασω, ειχα διαβασει αρκετα απο εδω και απο αλλα σαιτ (ειχα κατσει στον τελευταιο μηνα ουκ ολιγες νυχτες αυπνιας στο φορουμ -που τοτε δεν ημουν μελος καν - και διαβαζα σαν τρελλή).

Στην εβδομαδα πανω, το μωρο μου πληγωσε πολυ το στηθος, και ξεκινησα με θήλαστρο για 2-3 μερες για να ηρεμησω, βλακωδως κολλησα στο θήλαστρο και κατεληξα το παιδί να εχει φτασει 45 ημερων, να τρωει αποκλειστικα μητρικο γαλα, αλλα με μπιμπερο, οπου για μενα ηταν μεγαλη ψυχική και πρακτική ταλαιπωρια, και στους 2 μηνες πηρα χαπια και εκοψα το γαλα. Το μονο καλο στο θεμα του θηλαστρου ηταν οτι επειδή το μωρο ετρωγε με μπιμπερο, μπηκε πολυ γρηγορα σε προγραμμα.

Θελει λιγο υπομονή τις πρωτες μερες, και βοηθεια (αν θελετε την αποψη μου ΜΟΝΟ) απο τον αντρα σας. Αφηστε παππουδες και γιαγιαδες απ'εξω. Θα τα καταφερετε μια χαρα και μονοι σας. Το μητρικο ενστικτο ειναι πολυ σημαντικο και θα λειτουργησει.

4Rnfp3.png

Κοριτσακια καλη εβδομαδα και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ. Ευχομαι σε ολες μας αυτος ο μηνας να μας φερει μονο ωραια νεα, να τελειωσουνε ολες οι μανουλες με την Β επιπεδου και τις αμνιοπαρακεντησεις και να εχουμε μονο να μοιραζομαστε ομορφα "αγχοι" . Λοιπον εγω φευγω το Σαβατο για Αγγλια και μεχρι τοτε λεω να κανω μια ερευνα αγορας για καροτσι και κρεβατι. Εχω αποφασισει να επισκεφτω το τρικυκλο και το Λητω. Εκει δεν θα τα δω ολα?? Θελω να δω τιμες γιατι μπορει να συμφερει να το αγορασω απο εξω.

ΤΡΙΚΥΚΛΟ FOR EVER

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...