Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Ορθόν και εγω ετσι σκέφτηκα...Θα παω να παρω κανενα τύπου ντισιγκουαλ που ειναι σουπερακια και θα το εχω και για μετα για ριχτό και ανεμελιάρικο!!

Τρελόγκες....!!! Ακου σελτεδακι και τενα....χαχαααααααα

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμενα μου φαινεται οτι πιο πολυ θα κοιμομαστε μετα...απλως θα εχουμε ωραρια μπεμπε!!!!!

Ασε Μαρα,μην αναφερεις τα spreads γιατι με πιανει πονοκεφαλος με τα επιτοκια τωρα που ετοιμαζομαστε και για στεγαστικο:confused::confused:

Μπουμπου,σε φανταζομαι στο γαμο να σπανε τα νερα και να σε τρεχουνε στο μαιευτηριο με τα καλα σου,βαμμενη,στολισμενη..........

μαρσολαν μου.. οτι ειναι να γινει.. 8α γινει.. και σερας σερας ας πουμε.. τι αλλο να κανουμε και εμεις οι μανες? το πολυ πολυ να τρεχουμε σε καμια διαδηλωση με τα sling και τα μπεμπε μεσα.... ε ας το κάνουμε και αυτό

dZJip3.png

φαιρυ τα ξενοδοχεια δεν κανουν ποτε διαδηλωσωαπεργιες :P το πολυ πολυ να πεσουμε σε κανα τρελο τραφικ απο στελεχη του ΠΑΜΕ που 8α εχουν κλεισει καμια σταδιου.. ε θα δειξουν κατανοηση φανταζομαι....

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Μπουμπού μεγιά το μαλλί!

Μαρσολάν ολόκληρη γυναίκα η μπέμπα σου! Για να δούμε η δικιά μου την άλλη εβδομάδα που βάζει τα γραμμάρια με το σταγονόμετρο που θα έχει πάει.

Newmummy τι ματάρες είναι αυτές! Βλέπω τις φώτο σου στο fc.

Ωραία θα κοιτάξω και εγώ mothercare για σεντονάκια μικρά.

αα,καλα...εννοειται!οπως σου βαρανε χορευεις...

το γελοίο ειναι οτι κλαιγονται ολοι οι συναδελφοι-καθηγητες μονιμοι για τις μειωσεις και κατι αλλες αλλαγες που προωθουνται αντι να κανουν τον σταυρο τους που δεν ειναι στην πικρα της ελευθερης αγορας ή στο ωρομισθιλικι.

Διαφημίσεις

Μπουμπού μεγιά το μαλλί!

Μαρσολάν ολόκληρη γυναίκα η μπέμπα σου! Για να δούμε η δικιά μου την άλλη εβδομάδα που βάζει τα γραμμάρια με το σταγονόμετρο που θα έχει πάει.

Newmummy τι ματάρες είναι αυτές! Βλέπω τις φώτο σου στο fc.

Ωραία θα κοιτάξω και εγώ mothercare για σεντονάκια μικρά.

Νεφελη,μια χαρα θα ειναι η μπεμπα σου!!Η ξαδελφη μου γεννηθηκε 2750 κι ειναι μια υγιεστατη γυναικαρα,κομψη και πανυψηλη.

Αρκει να ειναι καλα στην υγεια τους και στις υπολοιπες μετρησεις τους!!!

geia σας κοριτσακιαααααααααα εγω αυριο εχω ντοκτορ θα μου κανει και πρωτη φορα καρδιοτοκογραφημα....φοβαμαι οσο πλησιαζουν οι μερες κι εχω τρελο αγχος..για την γεννα..αχ μακαρι να πανε ολα καλα σε ολες μας..mpoumpou κοντα γενναμε εμεις..ουφ αγχωθηκαααα λεμεεεεεεεεεεεε

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

ζωζα σιλανς όλα ειναι μια χαρά.. δεν εχεις πλέον να φοβάσαι για τίποτα απολύτως. το μπεμπε ειναι μια χαρα εσυ σκάς απο υγεία.. ε τζιζασ δηλαδις!

να χαμε ας πουμε τωρα μια σαντουιτσια τρελή απο everest! με πολύ τυροσαλάτα....

dZJip3.png

Φερούλα σε έκανα add. Πολύ ωραία νύφη έχω να πω!!!

Ελα΄βρε Ζωζάκι... κι εμένα με πιάνει πανικός κάποια στιγμή αλλά αφού δε μπορώ να το... χωνέψω το μωρό (ουτε και θέλω εννοείται...λέμε τώρα) θα πάρω βαθιά ανάσα και θα βουτήξω...

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...