Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Μαρη κοιμηθηκες??? ΘΕΑ!:!!!Θελω κι εγω Ταυλάνδες!

Καλά σημερα στο κομμωτηριο με επιασαν κααααααααατι μπινελικο νευρα...

Καταρχην ερχεται μια απο τις κυριουλες εκει, μου κοπαναει το γονατο και μου λεει κατεβασε το ποδι - δεν κανει σταυροποδι... Μου γυρισε το ματι μιλαμε....

Δεν προλαβαινω να ηρεμησω, ειναι μια κοπελα διπλα και μου λεει, το πρωτο?? Ναι λεω....ααααα κοιμησου τωρα που μπορείς.(κλασικη σιχαμενη ατακα)

Επιπλέον ο κυριούλης που ειναι επι του ταμειου, ερχεται μετα στο λουτηρα και λεει, πως παμε ολα καλα???μπραβο μπραβο και χωνει τη χερουκλα στην κοιλια μου...ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

δεν θελω να μου πειραζουν ασχετοι την κοιλια λεμε!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλά μια χαρά... εκανα και τα ψώνια μου χθες και ανανεώθηκα

Ασε που μου έχει κολλήσει να πάρω γόβες ψιλοτάκουνες για το γάμο που σας έλεγα... Μάλλον θα πάω να αγοράσω και ότι βγει... εχω ένα θέμα με τα παπα;););)

Θα πάρω και σε μια τσάντα πιο χαμηλά κι αν κουραστώ τα αλλάζω ε???

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Μαρη κοιμηθηκες??? ΘΕΑ!:!!!Θελω κι εγω Ταυλάνδες!

Καλά σημερα στο κομμωτηριο με επιασαν κααααααααατι μπινελικο νευρα...

Καταρχην ερχεται μια απο τις κυριουλες εκει, μου κοπαναει το γονατο και μου λεει κατεβασε το ποδι - δεν κανει σταυροποδι... Μου γυρισε το ματι μιλαμε....

Δεν προλαβαινω να ηρεμησω, ειναι μια κοπελα διπλα και μου λεει, το πρωτο?? Ναι λεω....ααααα κοιμησου τωρα που μπορείς.(κλασικη σιχαμενη ατακα)

Επιπλέον ο κυριούλης που ειναι επι του ταμειου, ερχεται μετα στο λουτηρα και λεει, πως παμε ολα καλα???μπραβο μπραβο και χωνει τη χερουκλα στην κοιλια μου...ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

δεν θελω να μου πειραζουν ασχετοι την κοιλια λεμε!

ΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

τι λες βρε,να παθει ατυχημα στις σκαλες και μετα να πρεπει να την φροντιζεις κιολας???????????χαχαχαχα...θα της πηγαινεις εσυ σουτζουκακια τοτε...

ρε Μαρα...πως δεν ηρθε κανενας συναδελφος να σε σκεπασει κιολας με καμια κουβερτουλα:mrgreen::mrgreen:

Kαλά μια χαρά... εκανα και τα ψώνια μου χθες και ανανεώθηκα

Ασε που μου έχει κολλήσει να πάρω γόβες ψιλοτάκουνες για το γάμο που σας έλεγα... Μάλλον θα πάω να αγοράσω και ότι βγει... εχω ένα θέμα με τα παπα;););)

Θα πάρω και σε μια τσάντα πιο χαμηλά κι αν κουραστώ τα αλλάζω ε???

καλε βαλε οτι 8ελεις για να εμφανιστεις 8εα και μετα βαλε χαμηλο.... απλά μεχρι να κανεις την εισοδο ειναι! λολ

μπου2...και αμα πεις και τπτ σε λενε τρελη και παραξενη.. θου κυριε με τις γριες και τους γερους!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

τι λες βρε,να παθει ατυχημα στις σκαλες και μετα να πρεπει να την φροντιζεις κιολας???????????χαχαχαχα...θα της πηγαινεις εσυ σουτζουκακια τοτε...

ρε Μαρα...πως δεν ηρθε κανενας συναδελφος να σε σκεπασει κιολας με καμια κουβερτουλα:mrgreen::mrgreen:

με βρηκε το αφεντικο μου σ λεω κοιμομουν ορ8ια στην καρεκλα και αρχισε να γελάει και να λεει παιδια παιδια η γκαστρωμενη τα εφτυσε.. ο ρεζιλος ο ιδιος εχω γινει εδω μέσα

dZJip3.png

χαχαχααααα, οντως με τον πονο μου παιζουν ρε Φαιρυ!!! Αφου τωρα δεν την παλευω με τον υπνο! Αλλα ειλικρινα αμα μιλουσα θα ειχα τσακωθει με το μισο πληθυσμο της Αττικης και τον περιχωρων

Μαρα υπομονη με το πεθεριδιο, και αν συνεχισει ξερω κατι καλα παιδια του υποκοσμου....χαχαααα

Νιου, χτυπα το ψιλοτακουνο λεμεεεεεεε!!!!!!

Εμενα με καλεσαν σε μια βαπτιση στις 22 ΜΑη, εχω ΠΗΤ 27 θα προλαβω αραγε να παω??και αν ναι τι να βαλω η ερμη μια βδομαδα πριν που θα ειμαι σαν τον Πικο Απικο!?

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

μπου2 το πολυ πολυ να σ σπασουν τα νερα στην βαφτιση! 8α γινεις το προσωπο της ημερας μοχθαοθχθοαχοθαθοχοθα ε κατα τα αλλα 8α βαλεις ενα ωραιο φλοραλ φορεματακι και ωραιοτατα χαμηλά σανδάλια και 8α εισαι το κοριτσι του Μαη

dZJip3.png

(ασχετο... 700 μοναδες το spread... της τρελης στο χρηματιστηριο επεσε 6,τοσο....

μουακαακακακακακκακακακακακακακακα 8α γινει τση ποτανας!)

γμσε τα ....να δω αν θα χω δουλεια οταν ξαναεπιστρεψω πισω

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Αχ εγω δουλευω σε χρηματοοικονομικα Μαρα μου , απο τους πρωτους που παιρνει η μπαλα..

Μπουμπου παρε κανα σελτεδακι στην βαπτιση ....ισως χρειαστει χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...