Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Φυσαλιδακι εμενα οι πολυ large στο σοι μου , μου εκαναν , καθισματακι και κουνια μωρου και ριλαξακι και αποστειρωτη .Για φιλους και γνωστους δεν βλεπω να ερχονται με ακριβα δωρα στο μαιευτηριο , δεν ειμαι και απολυτα σιγουρη αλλα ετσι το βλεπω.

Μαρα υπομονη τι να πει κανεις ...εχθες δεν μας ειπες πως περασες με την πεθερα σου ? τι σου εφερε ?

tpt den Moy eφερε...τι να μου φερει... αφου λεμε η γυναικα ειναι γελοια.. ηρ8ε κατσικωθηκε δυο ωρες ενω με εβλεπε να μιλαω στο τηλ με την γκελυ εδω για λογισιτκα 8εματα..ηρ8ε μπαστακωθηκε και μετα εφυγε 11 το βραδυ... με αδεια χερια ήρ8ε, της ειπα να κατσει να μαγειρεψει σημερα σουτζουκακια που αρεσουν στον αντρα μου και να τα φερει.. α και ξεχασα να σας πω... ενω ΗΞΕΡΕ πως ειμαι μεσα...ανοιξε με τα spare kλειδια που της δωσαμε οτ καλοκαιρι για να ποτιζει κανα γλαστρονι... τα οποια πρεπει να της τα παρω πισω ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου αγγελα...ποσα πετρωματα εχεις μεσα στην ημερα δηλαδη;;και αυτα τα πετρωματα συνοδευονται απο πονο περιοδου;

Οχι πόνους δεν είχα καθόλου...Μονο αιασθανόμουν την κοιλιά μου να γίνεται σκλήρη για μερικά λεπτά και μετά επανερχόταν, αυτό βέβαι οπως μου είπε ο γιατρός ισως οφείλεται στις κινήσει του μωρού που σπρώχνει τα τοιχώματα της κοιλιάς...Πάντως το nst δεν έδειξε κάτι...

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Γεια σας κοριτσοπουλα,

πως πατε???Ωραια νεα διαβαζω!!

Μαρα...μερικες φορες ειναι για πολλες σφαλιαρες οι "κοντινοι" συγγενεις..τι να σου κανει εκει η επιλεκτικη ακοη!!!

Φυσαλιδα,στα Ηρα βρηκα με μακρυ μανικι νυχτικακια,δεν ειχε με κοντο δυστυχως.Βεβαια η ποιοτητα του πολυ καλη.

Στα Λητω εχει ζιπουνακια και νυχτικακια με κοντο και μακρυ μανικι της Frideli λιγο στενα τα νουμερακια...

Σεντονακια οπως λεει και η Fairy εχει στα Μαδερκερ

Εμεις σημερα ειμαστε 2630 γρμ..μεγαλωνουμε ραγδαια γι'αυτο και ξετιναζουμε την μαμα μας στα χτυπηματα και τον εμετο!!Αυριο....εξετασεις γενικες και καμπυλη γλυκοζης 3ωρη!!!!!!!Σιγα μην την γλυτωνα....

Διαφημίσεις

αντε ρε που θα χαλασεις εσυ το καρμα σου για την πεθερουλα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

δεν την φοβαμαι ως διαρκεια μωρε,ουτε ως αποτελεσματα απλα λογω του στομαχιου και των εμετων τρεμω στην ιδεα οτι θα αρχισω να ξερνοβολαω!!!!!!!

ρε κοριτσουδια ερωτηση... εχετε δει που8ενα μικρά σεντονάκια αλλα ΟΧΙ με αρκουδια και κεντηματα αλλα σε ωραια χρωματακια τυπου...φραουλι και λιλα?

Εγω πήρα δύο σετακια που ειχαν 3 μεσα στο καθε σετ με πολύ παλ και ωραια χρωματακια guy laroche! από το δήμα

Ειναι 80χ80 οτι πρεπει για καροτσι, καλαθουνες, πορτ μπεμπε καθισματακι αυτοκινητου κτλ!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Γυρισα, με νεο μαλλλλλλί, αλλα ανευ πεντικιουριού ενεκα το φορτωμεν προγραμμα της πεντικιούρισσας!!

διαβασα τα νεακια σας...

Μαρααααααααααα, ζαμανφού παιδάκι μου, αυτό να κανεις!!!! Ειναι να μην σου κατσει περιπτωσαρα

μπουμπου με γεια το μαλλι , πρεπει να παω και εγω να ανανεωθω.

Μαρσολαν μπραβο βρε θηριακη το μπεμπουλινη, ο γιατρος σου ειπε τιποτα για διαδικαστικα γεννας? εχω ραντεβου την αλλη βδομαδα και εχω αγχος.

Κλοτσαει η δικια μου αρκετα σημερα .

Ωραια ακουγονται τα σεντονια μπουμπου, ποσα πηρες ? σετακι?

Η αδελφη μου πηρε δωρο ενα κορμακι εξοδου , ανυπομονω να το δω .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Μπουμπου με γεια το μαλλι....Πρεπει κι εγω να παω να σουλουπωθω....λεω κατα τις 8.05 που θα μπαινω στον μηνα μου να παω για τις ανταυγειες..τα υπολοιπα οπως βγει!!!

Fairy...μεγαλωνει σταθερα...να 'ναι καλα μωρε γιατι απορω πραγματικα που τα βρισκει..Ο γιατρος δεν μου ειπε τιποτε ακομη για διαδικαστικα γεννας κλπ.Εξετασεις μου εγραψε και θα με ξαναδει 36η οποτε θα ελεγξει τραχηλο και θα παρει κολπικο επιχρισμα!Απλα θελει να παρατηρω τις κινησεις της,να ειναι δραστηρια!Γενικα ειναι χαλαρος..Θα δουμε και τις τελευταιες εξετασεις

Eυχαριστω κοριτσαρες, το ειχα κανει εδω και καιρο διχρωμες ανταυγιες για να μην κανει μπαμ η ριζα καθε τρεις και λιγο με το Μπαρμπι μπλοντ...

Τα σεντονακια ουσιαστικα ειναι πανες χασε βαμβακερες σε διασταση 80χ80 ειναι 3 μεσα στο σετ, μια μονοχρωμη, μια με πολύ μικρες βουλες και αλλη μια δεν θυμαμαι και πρεπει να κοστιζουν γυρω στα 20?.

Θα ψαξω μηπως τις βρω να σας δωσω Link

Καλως την μπου2...τελικα ολοι οι δρομοι οδηγουν στον δημα μπεμπε κακακακακακακακκακκακακακακαα

κοριτσια.. με πηρε ο υπνος στη δουλειά.. ρομπα εγινα η δολια η γυναικα!

φαιρυ.... η αδερφη μ απο ταυλανδη μ εφερε ενα φορεματακι για την μπουμπου τιραντε.. με κουδουνακια! 8α το φοραει και 8α κουδουνιζει το σκατο!

μαρσολαν...αμα σου ερχετε αναγουλα... γλυψε λιγο λεμονάκι καλο μου

dZJip3.png

Μάρα σου έχω ιδέα για το πεθερίδιο... Πρότεινέ της να την πάς διακοπές στη σκανδιναβία... Υπάρχει νόμος που όταν μια γυναίκα είναι στο προέμμηνο λόγω φόρτισμένης ψυχολογιας μπορεί να κάνει φόνο και να τη γλυτώσει... Πώς σου ακούγεται???:twisted::twisted::twisted:

Καλησπέρα σε όλες τις τσούπρες!!!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...