Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φυσαλιδα στα ΗΡΑ εχει .Θα παρω αλλο ενα και εγω και το αλλο θα μου το δωσει η ξαδελφη μου

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

εμενα η δικια μου πριν 2 εβδομαδες περιπου ηταν 1600...στο ντοπλερ...θα παω στον γιατρο σε 2 εβδομαδες αρα ελπιζω να το χουμε πιασει το 2κιλο+...αχχχχχχχχχχχχχχχχ μωρακι μου....

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

θα παω ηρα σιγουρα κοριτσια...ευχαριστω...ειναι με κοντο μανικι ομως;;;δεν θελω να της παρω μακρυ μανικι καλοκαιριατικα και σκαει το καημενουλι...

μαρα τα σεντονια μου τα εκαναν δωρο καποια ηταν απο mothercare σιγουρα...για τα αλλα δεν θυμαμαι...

παντως επιμενω μην αγοραζετε πολλα ....θα σας φερουν στο μαιευτηριο απιστευτα πραγματα...και μετα θα εχετε διπλα και τριπλα...

tt1c3fef.aspx

Νεφελη καλα εμεις μαζι παμε , την αλλη βδομαδα εχω και εγω υπερηχο , την 32 βδομαδα ειμασταν 1900 γραμμαρια.

Αντε να δουμε !!!

Διαφημίσεις

θα παω ηρα σιγουρα κοριτσια...ευχαριστω...ειναι με κοντο μανικι ομως;;;δεν θελω να της παρω μακρυ μανικι καλοκαιριατικα και σκαει το καημενουλι...

μαρα τα σεντονια μου τα εκαναν δωρο καποια ηταν απο mothercare σιγουρα...για τα αλλα δεν θυμαμαι...

παντως επιμενω μην αγοραζετε πολλα ....θα σας φερουν στο μαιευτηριο απιστευτα πραγματα...και μετα θα εχετε διπλα και τριπλα...

εγω δεν πειρμενω κανεναν να μου φερει τπτ... και οι φιλοι μου επειδη ξερουν οτι ειμαι παλαβιαρα εχουν ηδη εντοπισει τα sites με τα τρελορουχα... ου διαφορες άλλες 8ειτσες...8α με γεμισουν εικονες και γλάστρες.. άκου που soy λεω :P το σοι της μανας μου απο την άλλη τα χρυσωνει με λιρες τα μωρά.. οταν γεναει καποια κοπελα παμε λιρα

dZJip3.png

Εγω δεν νομιζω να ΄'κοψει ' σε κανεναν να φερει κατι χρησιμο αντε κανα κορμακι αλλα σεντονια και τετοια ψιλοχλωμο το βλεπω, αλλωστε και εγω οταν δεν ηξερα απο αυτα κορμακια αγοραζα για δωρα

Το δικό μου θα βγει πολύ αδύνατο μωρέ! Τουλάχιστον να πιάσουμε τα 3, αυτό είναι ο στόχος. Ναι Φαίρυ μου μαζί μας βλέπω να γεννάμε.

Με πείσατε και εμένα θα πάω στα Ηρα να πάρω και εγώ τέτοια με κορδονάκι.

Με έπιασε ο καιρός τώρα και θέλω να βγω να ψωνίσω και για μένα κανένα καλοκαιρινό φορεματάκι. Μπουχτησα να φοράω τόσους μήνες τα ίδια και τα ίδια.

Ασε Φυσαλιδάκο, με ένα τέτοιο μασάζ θα είμαστε αλλού μετά. Το έχω ακουστά και μάλιστα ξαπλώνει η έγκυος σε κρεβατάκι που έχει τρύπα για να μπαίνει η κοιλιά. Απίστευτο ε? Γκέλυ πες μας εμπειρία όταν το κάνεις για να το ονειρευτούμε το βράδυ στον ύπνο μας.

καλα εμενα τοτε ειναι το σουπερ σοι...

μου φερανε σχεδον ολοι καλογουστα αλλα και χρησιμα δωρα...τι σεντονια , τι μπουρνουζια, τι πετσετες σετ, τι φορεματακια, τι φορμακια...μαρσιπο, μεχρι και κουνουπιερα για το καροτσι και το ριλαξ μου φερανε...ααααααααααα και σετ καλλωπισμου του μωρου απο φαρμακειο με βουρτσα νυχοκοπτακι...και αλλα.... ολη η προικα παιδια...ουτε συννενοημενοι να ηταν...

καποιοι δωσανε λεφτα

και καποιοι αλλοι μου εφεραν κατι κακογουστα φορμακια που αλλαξα...

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

κατι ακουγα χτεσ σπιτι μεταξυτ υπνου και ξυ0πνιου αλλα δεν εδωσα σημασια.. η πε8ερα μου...χρωσταει καπου γυρω στα 400 ευρω....να της τα δωσει ο δικος μου απο την καρτα του την πιστωτικη και 8α τα πληρωνει εκεινη λιγα λιγα.... δλδ να πληρωνουμε την εφορια του πατερα του για ενα σπιτι που ΔΕΝ μενουμε κιολας αλλα μενει η φωκια... να της πληρωνουμε και τα χρεωσοτυμενα τώρα???

κοριτσια δνε ειμαι καλα...παω να κανω ενα τσιγαρο γιατι μου εχει ανεβει το αιμα στο κεφαλι....ΤΟΣΟ θυμας ο δικος μου? ΤΟΣΟ θυμα? τοση συνταξη παιρνει απο τον πε8ερο μου τι σκατα κανει?>

dZJip3.png

Φυσαλιδακι εμενα οι πολυ large στο σοι μου , μου εκαναν , καθισματακι και κουνια μωρου και ριλαξακι και αποστειρωτη .Για φιλους και γνωστους δεν βλεπω να ερχονται με ακριβα δωρα στο μαιευτηριο , δεν ειμαι και απολυτα σιγουρη αλλα ετσι το βλεπω.

Μαρα υπομονη τι να πει κανεις ...εχθες δεν μας ειπες πως περασες με την πεθερα σου ? τι σου εφερε ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...