Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια τι κανετε , σημερα πηγα για εξετασεις αιματος εκανα και την βολτουλα μου , θα περιμενω σε λιγες μερες τα αποτελεσματα .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου μπουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!

γεια σου γκελακι!!!!ολα καλα;;;

γεια σου φερι!!!αντε σιγα σιγα να βγαινεις και εσυ λιγο εξω να ξελαμπικαρεις βρε παιδι μου...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

εγω εχω την αλλη εβδομαδα εξετασεις,την μεθεπομενη πρεπει να με δουν οι οι γιατροι-γυναικολογος-ενδοκρινολογος-αιματολογος-doppler

θα ειμαι busy

λοιπον εμενα μου εφερε η μανα μου κουβερτουλες και σεντονακια ,αψογα

και τα εχει φτιαξει μονη της ,χωρις πολλα κοκοψιψινακια ,οπως ταα ετοιμα

εντυπωσιαστηκα

εμενα για ενα σεντονι ,και μια παντα μου ζητανε 120-250 ευρω και η μανα μου τα εφτιαξε με ενα 50,00

δωρο για τον μπεμπη

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

γεια σου μπουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!

γεια σου γκελακι!!!!ολα καλα;;;

γεια σου φερι!!!αντε σιγα σιγα να βγαινεις και εσυ λιγο εξω να ξελαμπικαρεις βρε παιδι μου...

γεια σου φυσαλιδα

εγω ετσι κι ετσι ,πρεπει να μεγαλωνει πολυ ο μπεμπης και με ζοριζει

εκλεισα ραντεβου για πεντικιουρ και μασαζ για εγκυους,πως το περιμενω.....

εγω εξαλλου δεν εχω να περιμενω και τιποτα αλλο ,ουτε αδειες,ουτε αλλα τετοια,κλαψ,σνιφ

τελικα νομιζω οτι ο γιατρος δεν θα με αφησει να κανω aqua aerobic που ελεγα,θα δουμε στις 6/5

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

fys εμενα παιδι μου με θρεφει η δουλειά.. ετσι και κατσω σπιτι αρχιζω τις γκρινιες...μια ποναει το ένα μια πονάει το άλλο, κάνω φοκους στο μπεμπέ και αρχιζω και ψάχνομαι "τι να σημαινει άραγε αυτη η κινηση του" και διαφορα άλλα τέτοια τραγικά. οποτε.. μια χαρά ειμαι εδώ,,,και αφου δεν με εχει πιασει η μεση μου κλπ κλπ...ε οσο αντεξω πια ειπαμε δεν 8α με παρουν και σηκωτη απο το γραφειο!

μπου2 καλλωπισου μαναρι μου να σε δει το μπεμπε χάρμα! κακακακκακακακακακκ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Σέρνομαι σήμερα με τρομερό πονοκέφαλο!

Μασάζ για εγκύους? Τι μας κάνεις ρε συ Γκέλυ, θέλω και εγώ.

Μάρα και εγώ θέλω τέτοια μικρά σεντονακια, γιατί τον πρώτο καιρό που θα είναι στο πορτ μπεμπέ θα πρέπει κάτι να του βάζουμε.

Διαφημίσεις

ναι νεφελη...και δεν αντεχω τα σεντονακια με τα κουρκουμπινια πανω και τα αρκουδια και τα κεντηματα λες και 8α την παω νυφη! 8ελω απλα βαμβακερα σεντονακια σε ωραια μοντερνα χρωματακια

dZJip3.png

Ναι μωρέ και εγώ σε μονόχρωμο θέλω αλλά δεν βγήκα να ψάξω τίποτε.

Εγώ υπέρηχο πάω την άλλη Πέμπτη που μπαίνω και τυπικά στον μηνα μου. Να δω αν θα έχει μεγαλώσει , την τελευταία φορά ήτανε 1800. Εγώ εντωμεταξύ αδυνατίζω αντι να παχαίνω αυτές τις εβδομάδες και ανησυχώ μήπως δεν πάρει τα γραμμάρια της.

μαρα εγω σεντονακια δεν παιρνω...εχω...απο την κορη μου...και δεν ειναι με αρκουδια και τετοια, ειναι οπως τα λες ..σκετα με ωραια παλ χρωματακια...εεε εχω και καποια με λαγουδακια και βεβαιως εχω και 2 σετ της πεθερας μονοχρωμα αλλα με κεντημενη δαντελα στις ακρες...πραγματικα πολυ ωραια...

γεια σου νεφελακο...ειδες φωτιες που μας αναψε η γκελυ;;;

παιδια εγω θα παω να παρω τα ζιπουνακια που δεν εχουν ποδαρακια..σαν αυτα του μαιευτηριου που δενουν κρουαζε...μακαρι να τα βρω...ειναι τα πιο βολικα για το νεογεννητο...μια κοπελα απο εδω ειπε οτι τα ειχε δει στα λητω και στα ηρα...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Σημερα βαριεμαι πολυ , τι παλιοκαιρος .

Σεντονακια απλα εχει στο mothercare και στο Ηρα και εγω θελω να παρω απλα .

Εχθες επλενα τα ρουχαλακια του μωρου .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...