Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειναι ελαχιστα πιο χαμηλή τώρα που το βλέπω.. γενικά δεν με πολυπαρατηρώ γιατι 8α φρικάρω στο τέλος με τις αλλαγες που γινονται και 8α γινουν. απλά η καημενουλα εχει διπλωμενα τα γονατακια της και με χτυπάει στο διάφραγμα.. ας ειναι ομως.. παλευεται

είπαμε να σε παιδέψει και λιγάκι...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρες.

Τι κανετε κουκλες??

Εμενα το ματι εχει ανοιξει απο το πρωί, εκανα λιγες δουλειες και σε λιγο θα παω να κανω τις ανταυγιες μου...

Βεβαιως η κοπελα του πεντικιουρ θα λειπει ως το μεσημερι και δεν μπορω να κανω και ποδια μαζι...Γκρρρ....

Κατα τα αλλα μπήκα στο μηνα μου και αναμενω...

(Το δωματιο του μπεμπέ συνεχίζει να ειναι σαν αχουρι και ο μπαμπάς μας συνεχίζει να ειναι αταραχος του τύπου - έλα μωρέ τι έχει???

ΛΟΛ!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

ρε φιλεναδα απορω πως θα αντεξεις μεχρι τον ιουνιο στο γραφειο....πραγματικα σε θαυμαζω...εγω εχω φτασει στα ορια μου...ποναει η πλατη....νιωθω βαρος...εχω και τη μεση να χτυπαει που και που ....ενα ραμολιμεντο πρωτης ταξεως....και ειμαι και μικροτερη σου κατι μηνες....

(χαχαχαχχαχαχα σιγα μην δεν το ελεγα ..αφου θελω να το παιξω μπεμπεκα...χαχαχχαχαχαχα)

γειοα σου μπουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!ο γιατρος σου τι λεει για τις ανταυγειες;;;θελω και εγω να κανω γιατι δεν βλεπετε το μαλλι....ευτυχως εχω μοντερνο κουρεματακι και καπως καλυπτομαι...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

καλημερα και απο μενα κοριτσια....τι κανετε??

πολυ ωραια τα νεα σας για τα μπεμπουδια σας...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!!!!

Μαρα μου ολοκληρη μπεμπεκα πια....αντε με το καλο!!

εγω ενα ψιλοχοντροαγχος το εχω...ελπιζω να εχει μεγαλωσει και ο δικος μου!!!

φυσαλιδακι....απο σημερα ξεκουραση εεεε???και γω 3 και σημερα...:P:p:p!!!επιτελους σπιτακι και ξεκουραση...αντε Μαρα η σειρα σου....

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Φυσ μου εμενα μου εχει πει να μην πειραξω ριζα (που δενν εβαφα και ποτε αλλωστε) παρα μονο ανταυγιες...

ΚΑι μενα καραμοντερνο ειναι αλλα μακραινει σαν τρελό!

Αχχχχχχ

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

καλημερα κοριτσια και απο μενα:P:p:p:p:p:p

αυτη την ζαμπονοτυροπιτα την ζηλεψα...εγω εφαγα ενα τοστακι αλλα το εβγαλα αμεσως:confused::confused::confused::confused:

βρε κοριτσια ωραια θα ειναι με την κοιλαρα να εισαι σπιτακι σου και να ξεκουραζεσαι...για μενα αρχιζει η ΠΟΛΥ δουλεια.....

για τις ανταγειες ,κοριτσια δεν υπαρχει θεμα,τις κανουμε κανονικα,δεν φτανουν στην ριζα,εγω τις εκανα στον τεταρτο

αλλα μην τους αφησετε να σας κανουν το ρεφλε μετα,γιατι αυτο ειναι μια κανονικη βαφη

με τις κρεμουλες σας τι κανετε?εγω λεω να ξαναγυρισω στην estee lauder που μετα λυπης μου ειχα εγκαταλειψει για τα φυτικα ενοψει του μπεμπε....

εκλεισα ραντεβου για πεντικιουρ....

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...