Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Καλά μη φανταστείς δεν έχω πρόβλημα με το μπόι μου... μια χαρά είναι...

Βέβαια εσύ μπορεί να μη βρ'ησκεις παπούτσια λόγω νούμερου αλλά κι εγώ το ιδιο έχω. Με Νο 38 εξαντλούνται όλα πολύ γρήγορα!!!

Δεν πειράζει ο καθένας με τις χάρες του...

Πάω να κάνω παρέα στον καλό μου που γκρινιάζει...

Φιλάκια πολλά

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοιλακια!!!!!!!!τι κανετε;;;

μαρα στο πα οτι η κορη σου θα το πιασει το 2κιλο....σουπερ!!!!

χαπακι πολυ ωραια νεα!!!!!!!

μπαρμπι επισης πολυ ωραια νεα!!!!!

last day at work!!!!!!!!!!!!

σαμπανιες ανοιγονται...πυροτεχνηματα πεφτουν!!!!!

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Τελικά πήγα χθές στο νοσοκομείο για τα πετρώματα, μου έκαναν υπέρηχο και καρδιοτοκογράφημα αλλά δεν έδειξε συσπάσεις. Το μωρουλίνι είναι περίπου 1500 γραμμάρια αλλά την άλλη εβδομάδα που θα κάνω το ντόπλερ θα ξέρω με σιγουριά.

Στο μεταξύ συνεχίζω τη διαιτα...και μάλλον έχασα ένα κιλό...

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

ναι...χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα μη μας ακουσει απο καμια μερια και μας ερθει....

ειδες χαπακι μου..ολα καλα!!!!!να ξεκουραζεσαι οσο πιο πολυ μπορεις!!!

ναι,τον τελευταιο καιρο δεν κανω και τιποτα αλλο μόνο ξεκουράζομαι,ευτυχώς όμως όλα καλά και μου έκανε και μια δοκιμή για να σιγουρευτεί οτι δεν έχουμε θέμα να φεύγουν υγρά από τον πλακούντα....βέβαια με το που με είδε μου λέει...τι θα γίνει με σένα θα με αγχώνεις συνέχεια??? και γέλαγε...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

ειναι συσπασεις της μητρας που την προετοιμαζουν για τη μεγαλη μερα της γεννησης του μωρου...κατι σαν ασκησεις σαν να λεμε....σαν προπονηση...ειναι πιο συχνες σε γυναικες που διανυουν δευτερη εγκυμοσυνη λογω του οτι η μητρα αυτη τη φορα ξερει τι πρεπει να κανει...

εσυ νιωθεις αυτες τις συσπασεις σαν να πετρωνει η κοιλια σου....αυτο που λεει η λεξη..την πιανεις και ειναι πετρα κυριολεκτικα για λιγα δευτερολεπτα...δεν πρεπει ομως να ειναι συχνες...γιατι μπορει να ενεργοποιησουν τοκετο....λογικο ειναι να εχεις καποιες μεσα στην ημερα κυριως απο τον 8 και μετα αλλα να μην ειναι καποιες μεσα σε μια ωρα ας πουμε...πρεπει να ειναι καποιες μεσα στην ημερα με αποσταση η μια απο την αλλη...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

γεια σου μαρουλι με την μπεμπαρα σου!!!!

πηρε και θεση ε;;;

και πως νιωθεις τωρα χαμηλα;;δε νιωθεις πιεση;;;η κοιλια σου εχει κατεβει ..πως τη βλεπεις;;;

ειναι ελαχιστα πιο χαμηλή τώρα που το βλέπω.. γενικά δεν με πολυπαρατηρώ γιατι 8α φρικάρω στο τέλος με τις αλλαγες που γινονται και 8α γινουν. απλά η καημενουλα εχει διπλωμενα τα γονατακια της και με χτυπάει στο διάφραγμα.. ας ειναι ομως.. παλευεται

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...