Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

παει και η δευτερα!!πως περνανε ετσι οι μερες κοριτσια?βεβαια χαιρομαι γιατι περναει ο καιρος και θα δω τον μπεμπη μου.και εμενα κλεινουν τα ματια μου αλλα παλευω να μην κοιμηθω γιατι με βλεπω παλι απο τις 4 στο ποδι!

Πολύ ωραία τα νέα σας Μαρά και χάπι... :):):)

Στις 6/5 πάω κι εγώ για υπέρηχο και πιστεύω το 2κιλο να το έχει πιάσει η μικρή!!! (μακάρι το τσουπωτό μου!!!)

Επιτέλους βρήκα φόρεμα για το γάμο που σας έχω πρήξει... Στα Λητώ απλό μαύρο σατέν αλλά όχι πολύ γυαλιστερό. Πάλι καλά τέλος κι από κει ε!!! και μιας και ήμουν στο χώρο πήρα αλλο ενα σετ σεντονάκια και μια πικέ κουβερτούλα χιχιχι

Οχι μόνο για τη μαμά αλλά και για τη μικρή πλέον!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Εγω παλι οτι ωρα και να κοιμηθω.....γαριδα το ματι!

Εγώ από τις 11 και μετά έχω μια νύστα αλλά 4 νταν εχω ραντεβού με την τουαλετα και κάποια στιγμή 7 με 8.30 ξυπνάω ασχετα από τι ώρα την έχω πέσει...

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγώ από τις 11 και μετά έχω μια νύστα αλλά 4 νταν εχω ραντεβού με την τουαλετα και κάποια στιγμή 7 με 8.30 ξυπνάω ασχετα από τι ώρα την έχω πέσει...

Eγω σηκωνομαι τουλάχιστον 3-4 φορες καθε βράδυ!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Eγω σηκωνομαι τουλάχιστον 3-4 φορες καθε βράδυ!!!

Α τότε να μην παραπονιέμαι... σε καλό δρόμο είμαι...

Ρε παιδία που θα φτάσει πια αυτή η κοιλια??? Μεχρι 5.5 μηνών ήμουν ελαφρώς φουσκωμένη και ξαφνικα χραπ... να σου μια κοιλάρα που όλο μεγαλώνει :shock::shock::shock:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...