Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

νιου μαμι..μου ηταν εντελως αχρηστη...μου την εφεραν δωρο και δεν το αλλαξα αλλα τελικα δεν το χρησιμοποιησα...

σε αλλους εχω ακουσει χρησιμευει...εγω την ψιλοφοβομουν λογω και της οποιας (μικρης ή μεγαλης) ακτινοβολιας εκπεμπει στο μωρο...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Hallo είναι κανείς εδώ?

Μάρα και Barbie καλά αποτελέσματα. Περιμένουμε νέα σας.

Newmummy και εγώ ψιλοψάχνωμαι για ενδοεπικοινωνία και θα ήθελα βοήθεια. Ισως στο άλλο φόρουμ να υπάρχει κάτι σχετικό. Στείλε μου πμ να σε κάνω και εγώ add στο fc.

poy ειστε κορες???

μολιςήρθα, η μικρη ειναι δυο κιλάκια, εχει παρει την θεση της κανονικοτατα, πλακουντασ αψογος, αμνιακό άψογο και μπολικο...γενικά η μικρη ειναι μια τρέλα! παρασκευη 8α μου κλεισουν ραντεβου ιασώ για βιοφυσικο και επομενος υπερηχοσ σε ενα μηνα απο τωρα

λαλαλαλαλαλλααλαλαλ μου ψηνω ενα φιλετάκι κοτοπουλο γεμιστο τώρα να το ευχαριστηθω...υποψιν...ενα κιλακι πηρα μονο γιεεεεεε!

dZJip3.png

ουουουουουο μια χαρα κοριτσακι η μπεμπουλα τελεια και μονο ενα κιλακι εγω πηρα δυο κιλα,η μικρη ειναι 1210γρ.και θα με ξαναδει σε δυο εβδομαδες γιατι λεει οσο πλησιαζει ο καιρος θα συναντιομαστε πιο συχνα.Το μονο που με ανησυχει ειναι οτι δεν πηρε θεση αλλα εχει ακομα καιρο ειπε η γιατρος!!!!!!!!Αυτα παω να κανω μαμμμμμ!φιλακια

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

poy ειστε κορες???

μολιςήρθα, η μικρη ειναι δυο κιλάκια, εχει παρει την θεση της κανονικοτατα, πλακουντασ αψογος, αμνιακό άψογο και μπολικο...γενικά η μικρη ειναι μια τρέλα! παρασκευη 8α μου κλεισουν ραντεβου ιασώ για βιοφυσικο και επομενος υπερηχοσ σε ενα μηνα απο τωρα

λαλαλαλαλαλλααλαλαλ μου ψηνω ενα φιλετάκι κοτοπουλο γεμιστο τώρα να το ευχαριστηθω...υποψιν...ενα κιλακι πηρα μονο γιεεεεεε!

μπραβο μαρα ,ωραια τα νεα σου

τηλεφωνο www.kl-accountants.gr

νομιζα οτι το ειχες ηδη βρει

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Mara υπεροχα νεα , αντε βρε μπραβο μια χαρα ειστε στα κιλακια σας .

Η αδελφημου γυρισε απο τα μαγαζια , με φορτωσε με μερικα αντικειμενα παραπανω αλλα το εκανε απο τον ενθουσιασμο της .....

ΕΧΩ ΚΑΟΥΡΕΣΣΣΣΣΣ

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Καλά σήμερα βρήκε να σου κάτσει το πεθερίδιον ρε συ Μάρα!

Φαίρη μεγια τα πραγματάκια, με το καλό και τα υπόλοιπα. Πότε σου έρχονται τα έπιπλα?

Εμείς πήραμε τα λαγουδάκια της chicco σήμερα για κρεμαστό στην κούνια. Και ναι το διάλεξα γιατί ήτανε το μόνο που έβγαινε σε ροζ. Aνεβασα και φώτο στο fc.

Κοριτσια γυρισαμε απο το γιατρο ...ολα ειναι πολυ καλα,και δεν χανουμε υγρα απο το σακο...ειναι κολπικα υγρα αυτα που βγαινουν αλλα λογω ζεστης ειναι πιο πολλα...

ο μπεμπης εφτασε τα 459 γρ...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...