Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου δεν χρειάζεται να είσαι απογοητευμένη είδατε σάκο κ αυτό είναι πολύ καλό τώρα θα περιμένεις να ακούσεις την καρδούλα του ❤️προγεστερόνη να ξέρεις ότι πλέον δίνουν σχεδόν όλοι οι γιατροί δεν είναι κάτι κακό εγώ επερνα από την αρχή έκανα κ ενέσιμες κ μετά συνέχισα μόνο με με υπόθετα μέχρι τέλους.απολευσε το κ μην έχεις τόσο άγχος.

Είναι η πρώτη μου και με έχει καταβάλει το άγχος... Δηλαδή πραγματικά αναρωτιέμαι πως να το απολαύσω;; Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εκτος απο αυτες τις μαρκες (πεγκ περεγκο ,maclaren inglesina) κανα αλλο εχετε δει?

Νομίζω ότι αυτές, μαζί η chicco είναι οι καλύτερες και πιο αξιόπιστες. το σημαντικότερο πριν το βάρος, είναι να μην διαλυθεί το καρότσι. Γι αυτό και της inglesina είναι ακριβό αν και ελαφρύ και ίσως και πιο ψεύτικο στο μάτι από τα άλλα. Φανταστήτε ότι τα αγοράζουμε με την προοπτική να μείνουνε και για το άλλο παιδί, άρα σίγουρα για μια 4 ετία.

καλημερα κοριτσια,

να βοηθησω για την ταπετσαρια ,επειδη χτισταμε προσφατα?

για να βαλεις ταπετσαρια δεν χρειαζεται ο τοιχος να ειναι σπατουλαριστος

μπορει να εχει ακομη και το χοντρο αλλειμα καλα τριμμενο

σκεψου οτι παλιοτερα που ηταν η ταπετσαρια σε ολο το σπιτι στην μοδα,δεν εκαναν ουτε το ψιλο αλλειμα,για οικονομια

κριμα δεν ειναι να εχεις σπατουλαριστο τοιχο και να βαλεις ταπετσαρια?

σε αυτο τον τοιχο ,οταν θα θελεις να ξεκολλησεις την ταπετσαρια ,θαα φυγει και το σπατουλαρισμα ,και τοτε δεν τον γλυτωνεις τον σοβατζη....

αν εχεις ψιλο αλλειμα βαλε ταπετσαρια,αν εχεις σπατουλαριστο τοτε βρες αυτοκολλητα μοτιβα, που θελουν οπωσδηποτε λεια επιφανεια για να κολλησουν...

αυτα... βοηθησα?

τι εννοείς άλλειμα ?

ο δικός μου τοίχος είναι το κλασικό που έχουν όλα τα υπνοδομάτια το ανάγλυγο.

διάβασα σε κάποιο site ότι πρέπει ο τοίχος να είναι σπατουλαριστός δηλαδή ίσιος.

μπορεί να υπάρχουν κάποιες κατηγορίες που απαιτείται το ίσιο

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Νομίζω ότι αυτές, μαζί η chicco είναι οι καλύτερες και πιο αξιόπιστες. το σημαντικότερο πριν το βάρος, είναι να μην διαλυθεί το καρότσι. Γι αυτό και της inglesina είναι ακριβό αν και ελαφρύ και ίσως και πιο ψεύτικο στο μάτι από τα άλλα. Φανταστήτε ότι τα αγοράζουμε με την προοπτική να μείνουνε και για το άλλο παιδί, άρα σίγουρα για μια 4 ετία.

Nαι εχεις δικιο , βλεπω το maclaren συμφερει για μακροπροθεσμα που ειναι ελαφρυ και γινεται απλο .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Αφήστε και εγώ έχω προβληματιστεί πολύ στο τι θα κάνω.

Ακούω συνέχεια από κοπέλες που λένε να μην την πατήσουμε αγοράζοντας ένα βαρύ καρότσι. Μια πολύ καλή μου φίλη που έχει πάρει το inglesina, μου είπε ότι θέλεις τόσο πολύ κάποια στιγμη που το παιδί θα αρχίσει να ξεπερνά τα 10 κιλά (γύρω στο χρόνο περίπου) να κερδίσεις έστω και ελάχιστα γραμμάρια, που εγώ μου είπε έπαψα να χρεισιμοποιώ και το δυχτάκι κάτω από το καρότσι. Το θεωρούσα ως extra βάρος.

ολιγον υπερβολικη.επειδη δε ξερρετε σας παρουσιαζουν τη μυγα ελεφαντα:tongue: το μωρο ενος ετους ειναι γυρω στα 10 κιλα οντως αλλα μεχρι να γινει 2 ετων θα παρει το πολυ 2 κιλα το ΠΑΡΑ παρα πολυυυ.ο γιος μου πηρε 800 γρ απο 1 χρονων μεχρι 2 :tongue: αφηστε που μετα τα 2 μπορειτε να τα αφηνετε να περπατησουν κ μιση ωριτσα.παρτε οποιο σας βολευει στον χειρισμο κ στο χωρο αποθηκευσης(σημαντικο)καθως κ στον εξοπλισμο.κυλιστε λιγο το καροτσι μεσα στο μαγαζι.στριψτε να δειτε ποσο ευκολα παιρνει τις στροφες.ειπαμε να μη ζυγηζει κ 15 κιλα το καροτσι αλλα μεχρι 11 δεν ειναι κ τοσα πολλα καλε.μη σας τα παραφουσκωνουν:tongue:

ααα καλο μηναααααααα

Holy Diver

τι εννοείς άλλειμα ?

ο δικός μου τοίχος είναι το κλασικό που έχουν όλα τα υπνοδομάτια το ανάγλυγο.

διάβασα σε κάποιο site ότι πρέπει ο τοίχος να είναι σπατουλαριστός δηλαδή ίσιος.

μπορεί να υπάρχουν κάποιες κατηγορίες που απαιτείται το ίσιο

αλλειμα=το αναγλυφο

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

να σας πω εγώ που τα ειδα και τα δυο τα περεγκο

το πρόβλημα με το πλικο δεν είναι οτι έχει πάντα το βασικό καρότσι αφού αφαιρούνται όλα τα υφάσματα και μένει μονο μια βάση που ούτε βάρος έχει ούτε τίποτα

εγώ πήρο το σουιτσ γιατί όταν θα αποφασίσεις να βάλεις το μωρό στο βασικό καρότσι δηλαδή γύρω στο 6 μήνα δεν θα έχεις την δυνατότητα να το βλέπεις γιατί το πλίκο δεν γυρίζει.

και εγώ πήρα το λαβάντα για το αγοράκι μου

βαρέθηκα να βλέπω πορτοκαλι και πράσινα

πιστέυω ότι το λεβάντα θεωρείται ουδέτερο χρώμα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Συμφωνω και σ αυτο .

Ακομα και δευτερο παιδι να ερθει , θα εχει αντεξει αυτο το καροτσι ως τοτε?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

ακριβώς, δεν μπορώ να ξέρω αν θα έχει φθαρθεί ή όχι

οπότε ψάχνω να καλύψω τις ανάγκες μου γιαυτο το παιδί τώρα και με την εμπειρία που έχω εγώ και κάποιες γύρω μου.

αλλά πάλι οι ανάγκες δεν είναι πάντα ίδιες ούτε τα παιδιά.

ούτε να σκάσω στο ψάξιμο θέλω

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εγω τι να πω που με 2 παιδια αλλαξα 5 καροτσια κ το ενα ηταν κ διπλο επειδη οταν γεννησα το μικρο η μεγαλη ηταν 2 κ κατι κ δε γινοταν ουτε να περπαταει συνεχεια ουτε κ να παταει σε εκεινο το πλαστικο που προσθετουν στα καροτσια απο πισω.το κρατησα 6 μηνες μετα δε μπορουσα αλλο!πηγε η μικρη 3 κ πηρα αυτο της κικο που σας ειχα δειξει.δεν επαθε τιποτα το διπλο απλα ζυγιζε 16 κιλα το καροτσι...η μικρη τοτε 14 κ ο μικρος τοτε 8.συνολο 40 κιλα σχεδον.εμ εγω 48 μπορουσα να το κυλαω?για να μη πω αν εβαζα κ τιποτα ψωνια:tongue: μετα τα απο 6 μηνες λοιπον οταν η μεγαλη κοντευε τα 3 κ ο μικρος 6 μηνων πηρα το κικο για τον μικρο κ για την μεγαλη ενα απλο απαυτα της βολτας που ειναι μονο καθιστα.πηγαινε κ σχολειο η μεγαλη οποτε οταν εβγαινα για ψωνια ειχα μονο τον μικρο.κ αν πηγαιναμε καμια βολτα οικογενειακως κυλουσαμε 2 καροτσια:tongue:

Holy Diver

αυτό σκέφτομαι και εγώ, δεν μπορείς να ξέρει το μέλλον

το προγραμματίζεις μέχρι εκεί που μπορείς να είσαι κάπως σίγουρος

ξέρω οτι το switch θεωρείται βαρύ, αλλά πληρούσε όλες τις άλλες μου ανάγκες

αν τελικά δεν καταφέρω να το κουβαλάω έως τα 5 -6 βλέπουμε

Επεξεργάστηκαν by rosebaby

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εγω εχω ψιλοκαταληξει θα ελεγα αλλα εννοειτε πως ειναι νωρις και θα το ξαναψαξω αλλα ειναι το Peq Perego pliko /η το modular tropical η to levanda που μας αρεσε εξισου σαν χρωμα!!!

παντως απο μια μικρη ερευνα αγορας καταλαβα πως τα mathercare ειναι πιο τσιμοημενα απο Λητω και συνοικιακα μαγαζια!!!

ποια φιλεναδα εχει πρωτια στην β- επιπεδου για θετικη ενεργεια???εμεις new mummy μου αργουμε ε???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...