Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αν ψάχνετε άτομο πες μου χαχαχαχαχα ευκαιρία να αλλάξω δουλειά χαχαχαχα Καταλαβαίνω πως νιώθεις, είναι δεν είναι συνάδελφος σου και η δουλειά σου να μην επηρεαζόταν, τώρα ειδικά δεν θα έπρεπε να ακους καμία ανακοίνωση εγκυμοσύνης. 

Καλημέρα! Καλε δε θα την έδιωχνα την κοπέλα προς Θεού 😂 Αλλά σκάλωσα, γιατί μου έδειχνε τις εξετάσεις χαλαρή και μου λέει προγεννητικός έλεγχος για όταν αποφασίσουμε για παιδί. Κοιτάω καλύτερα και βλέπω χοριακη. Σκέφτομαι τι προγεννητικός έλεγχος θέλει χοριακη ; Καλά, να’ναι καλά η κοπέλα αλλά κατάλαβες, πέρα από τη δουλειά και το τι θα γίνεται τώρα αν χρειάζεται να λείπω, θα το βιώνω και κάθε μέρα.

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

βρε μαρουλι ...μηπως ρε φιλεναδα τα τακτοποιησεις αυτα μεσα στον μαιο;;;εκει τελος μαιου να τα εχεις ρε παιδι μου...

ο ιουνιος οσο να ναι ειναι ο μηνας που γενναμε...μπορει να γεννησουμε αρχες μπορει και πιο μετα...βεβαια εσυ που γεννας πρωτη φορα θα τον παρεις λογικα ολο το μηνα ...ετσι λενε οι προβλεψεις αλλα και παλι ποτε δεν ξερεις...ασε που μπορει να σου καθυστερησουν τις παραδοσεις τα καταστηματα και μετα τρεχα γυρευε....

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε μαρουλι ...μηπως ρε φιλεναδα τα τακτοποιησεις αυτα μεσα στον μαιο;;;εκει τελος μαιου να τα εχεις ρε παιδι μου...

ο ιουνιος οσο να ναι ειναι ο μηνας που γενναμε...μπορει να γεννησουμε αρχες μπορει και πιο μετα...βεβαια εσυ που γεννας πρωτη φορα θα τον παρεις λογικα ολο το μηνα ...ετσι λενε οι προβλεψεις αλλα και παλι ποτε δεν ξερεις...ασε που μπορει να σου καθυστερησουν τις παραδοσεις τα καταστηματα και μετα τρεχα γυρευε....

κοιτα φυσ μου πώς το εχω δρομολογησει

τελη μαιου παιρνω μανα και πε8ερα και παω δημα bebe και παιρνω όλα τα κκοψινια και σισκατουλάκια. πληρώνω και φεύγω καπάκια

οσο για το δωμάτιο ΔΕΝ μπορώ να κάνω κάτι άλλο καθώς ειναι δώρο απο συγκεκριμένο άνθρωπο που δεν γινεται λόγω διαδικαστικών να έρθει νωρίτερα. άρα θα φτιθάξω απλά το δωμάτιο, και το μπεμπε αρχικά στην καλαθουνα 8α κατοικοεδρευει

dZJip3.png

ααααααααααα ενταξει αφου θα εχεις ετοιμη καλαθουνα οκ...μια χαρα θα ειναι το μπεμπεκι...να εχεις ομως ετοιμα τα πρωτα ρουχακια, σεντονακια πετσετουλες κτλ...εννοω πλυμενα, σιδερωμενα για να μην τρεχεις μεσα στον ιουνιο και γιαυτα....;)

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

ααααααααααα ενταξει αφου θα εχεις ετοιμη καλαθουνα οκ...μια χαρα θα ειναι το μπεμπεκι...να εχεις ομως ετοιμα τα πρωτα ρουχακια, σεντονακια πετσετουλες κτλ...εννοω πλυμενα, σιδερωμενα για να μην τρεχεις μεσα στον ιουνιο και γιαυτα....;)

ε ναι καλε ειπαμε δεν ειμαι τοοοσο ακαμάτρα κακακακακκακακα

δυο ωριτσεσ ακομηηηηη μεχρι τον γιατρο οοοοοομμμμμμμμμ

dZJip3.png

ρε παιδια εσεις συντομα πατε...εμενα μετα το ντοπλερ μου ειπε να παω σε ενα μηνα..δηλαδη γυρω στις 15 μαιου...αγωνια μεχρι τοτε.......και απειρα ομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

καλα αποτελεσματα κοριτσαρες....ολα τελεια θα ειναι....μαρα η μπεμπα σου πρεπει να ειναι 2κιλα + τωρα....

tt1c3fef.aspx

ολα καλα φυσαλιδα μου!Μαρα μαζι εχουμε ντοκτορ σημερα εγω σε μια ωρα αντε να δουμε τι θα δουμε θα εχουμε κανενα θεμα για τακιλα η οχι

χοχοχοοχοχοχο ποσα πηρες εσυ καλο μου και φοβασαι μην σε κραξει ο δοχτορασ?

dZJip3.png

ρε παιδια εσεις συντομα πατε...εμενα μετα το ντοπλερ μου ειπε να παω σε ενα μηνα..δηλαδη γυρω στις 15 μαιου...αγωνια μεχρι τοτε.......και απειρα ομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

καλα αποτελεσματα κοριτσαρες....ολα τελεια θα ειναι....μαρα η μπεμπα σου πρεπει να ειναι 2κιλα + τωρα....

λες ε?? ποποοοοοο ολοκληρο παιδακι εγινε!!!! 8α σασ πω το απογευματάκιον!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγω κοριτσακια μου πηρα 12 μεχρι στιγμουλας και καθε φορα που παω μου λεει εεεεε ενα κιλο θα βαλεις αυτο το μηνα και ποτε δεν την ακουωωωχιχιχιιχιχιχιχιχιχιχιχι!Εμενα βασικα πριν τρεις εβδομαδες ειχα παει, πολυ γρηγορα μου εκλεισε ραντεβου δεν ξερω γιατι!!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

και εγω στα 12 πρεπει να ειμαι μπαρμπι...αλλα ευτυχως ολοι μου λενε οτι οταν με βλεπουν απο πισω δεν καταλαβαινουν οτι ειμαι εγκυος...απο μπροστα ομως με εχουν για ετοιμογεννη....:D:D:D:D:D:D:D:D:D

tt1c3fef.aspx

να τις βαλουμε να κανουν παρεα....

εντωμεταξυ απο τον εβδομο και μετα σου λενε να κανεις γιογκα ,για να τεντωνεσαι ως προετοιμασια τοκετου,καλο?

Καλά αυτά που λένε οι μαναδες μας περί τεντώματος δεν πρέπει να τα ακούτε...Πράγματι εγώ που κάνω γιόγκα ήδη από τον 5ο μήνα εχω να σας πω ότι και τεντώματα κάνουμε και επικύψεις και ο,τι μπορείτε να φανταστειτε αλλά όλες οι ασκήσεις γίνινται παρα πολύ αργα και προσεκτικά. Εγώ από τοτε που πήγα βρήκα τη λύση με την πλάτη μου και τη μέση μου που μέχρι τότε με πεθαινανε στον πόνο...

Ασχετο...εσεις αισθάνεστε αυτά τα πετρώματα στην κοιλιά? Υπάρχουν στιγμές που αισθάνομαι την κοιλία μου σαν να είναι από μπετόν...Σήμερα με έπιασε την ώρα που περπατούσα και αισθανόμουν απίστευο τέντωμα. Και δε μπορώ να καταλάβω αν είναι το μωρό που παιρνει κάποια περιεργη θέση με την πλάτη του ή είναι αυτό που λένε braxton hicks...

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...