Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι και εμένα μου φαίνονται οκ. Θυμάσαι το είχα άγχος με αυτά που μου είπε ο Μπαγ***.

Α οκ μια χαρά. Εγώ έχω πει είμαι στο ναυτιλιακό κομμάτι.Πεφτει αρκετό ξύλο.

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νομος: ΠΟΤΕ μαζι με μανα και πε8ερα για ψωνια μπεμπε..εκτος αν πληρωνουν οποτε το κανεις αβαβα και τις ανεχεσαι.....χοχοχοχοχοοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχ νομιζω οτι με τον αντρα εχιε πιο γελιο απλα

επισης κοριτσα στα βαλιτσάκια μας να μην ξεχάσουμε και ΟΛΕΣ μας τις εξετάσεις μαζί

dZJip3.png

αφου ειμαι η πιο μεγαλη απο εσας,κλαψ σνιφ

παντως εγω θα προσπαθησω και για δευτερο παιδακι,αν και θα ειμαι μια ανασα απο τα σαραντα

Ρε συ Γκελάκυ τι είναι τα 40 στις μέρες μας??? Μη λες τέτοια... οι γυναίκες όσο έχουμε κάτι να ασχοληθούμε μένουμε νέες και δραστήριες οπότε να μην το σκεφτεσαι καθόλου... /με τα 1000 για 2ο ;)

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

ναι ναι μαρα, ολες σας τις εξετασεις μαζι σας.

κι εγω με τον αντρα μου ειχαμε παει ρε παιδια, αλλωστε και οι πωλητριες γι αυτο ειναι εκει, απλα μερικες φορες σε φουμαρουν για να παρεις περισσοτερα απ' οσα πραγματικα χρειαζεσαι.

αλλα αυτο παιδια ειναι για την καινουργια οικογενεια. του αντρα σας ειναι το παιδι, οχι της μαμας σας η της πεθερας σας. να πατε με τους αντρες σας αν θελουν φυσικα να ερθουν που νομιζω οτι ολοι θελουν

4Rnfp3.png

νομος: ΠΟΤΕ μαζι με μανα και πε8ερα για ψωνια μπεμπε..εκτος αν πληρωνουν οποτε το κανεις αβαβα και τις ανεχεσαι.....χοχοχοχοχοοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχ νομιζω οτι με τον αντρα εχιε πιο γελιο απλα

επισης κοριτσα στα βαλιτσάκια μας να μην ξεχάσουμε και ΟΛΕΣ μας τις εξετάσεις μαζί

Αχ εγώ θα το ζήσω αυτό μέσα στη βδομάδα!!! αλλά ευτυχώς τα πάνε μια χαρα (ουτε φιλενάδες από παλια να ήταν!!! :shock:) και ξέρουν καλά και οι 2 ότι παντα γίνεται το δικο μου γούστο σ'αυτά αφού και το παιδί έγω το κουβαλάω!!!;)

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

κι εγω με τον αντρα μου ειχαμε παει ρε παιδια, αλλωστε και οι πωλητριες γι αυτο ειναι εκει, απλα μερικες φορες σε φουμαρουν για να παρεις περισσοτερα απ' οσα πραγματικα χρειαζεσαι.

αλλα αυτο παιδια ειναι για την καινουργια οικογενεια. του αντρα σας ειναι το παιδι, οχι της μαμας σας η της πεθερας σας. να πατε με τους αντρες σας αν θελουν φυσικα να ερθουν που νομιζω οτι ολοι θελουν

Για τον δικό μου είναι μεγάλη αγγαρεία αυτό! όσο ηθελε να ερθει στα επιπλα και τα καρότσια κλπ τόσο βαριέται τα ζιπούνια κλπ. Οπότε θα επιστρατευτούν άλλοι... Δεν τον πιέζω γιατί κατά τα άλλα έχει ενδιαφερθεί πολύ οπότε δικαιούται λίγη χαλάρωση!

Αχ εγώ θα το ζήσω αυτό μέσα στη βδομάδα!!! αλλά ευτυχώς τα πάνε μια χαρα (ουτε φιλενάδες από παλια να ήταν!!! :shock:) και ξέρουν καλά και οι 2 ότι παντα γίνεται το δικο μου γούστο σ'αυτά αφού και το παιδί έγω το κουβαλάω!!!;)

και μενα ευτυχως μεταξυ τους μια χαρα τα πάνε... εγω 8α της κουβαλησω στον δημας μπεμπε τελος μαίου.... 8α διαλεξω.. και τελος...μετα 8α τις παω στο ταμειον κλακακακακακακακακακκα

dZJip3.png

παιδια εδω ειμαι αλλα πλακωσε δουλεια...βλεπεις προτελευταια μερα και ολοι με ξεζουμιζουν...

γκελυ μη μασας με την ηλικια..εσυ να σαι καλα και παιδακια θα κανεις...

σημερα παιδια η μπομπου κλωτσαει οταν βαζω τα ποδια μου σταυροποδι...δεν γουσταρει λεμε...οτι θελει αυτη με κανει...:D:D:D:Dπαντως αρχιζω να νιωθω οτι ο χωρος εχει στενεψει πολυ....καταλαβαινω ολες μα ολες τις κινησεις της μικρες και μεγαλες...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

εχετε δικιο κοριτσια,πρεπει να ειναι μεσα σε ολο το κολπο

εγω εστιαζω και για την βοηθεια μετα

αλλο να ξερουν την διαφορα μεταξυ φορμας και ζιπουνακιου και αλλο εκει που καιγεσαι εσυ να σε ρωτανε τι ειναι αυτο και τι ειναι εκεινο

να μην νομιζουν οτι ο ρολος τους αρχιζει οταν θα το πανε στο γηπεδο:tongue::tongue::tongue:

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Ρε συ Γκελάκυ τι είναι τα 40 στις μέρες μας??? Μη λες τέτοια... οι γυναίκες όσο έχουμε κάτι να ασχοληθούμε μένουμε νέες και δραστήριες οπότε να μην το σκεφτεσαι καθόλου... /με τα 1000 για 2ο ;)

εν τωμεταξυ ο γιατρος μας εχει πει οτι επειδη ειμασταν ανεξηγητης υπογονιμοτητας ζευγαρι ,υπολογιζει οτι το δευτερο θα το συλλαβουμε φυσιολογικα,πολυ κοντα στην γεννηση του πρωτου και χωρις να το καταλαβουμε

επικινδυνο ακουγετε ,αλλα θα δουμε μεχρι τοτε,ας φτιαξουμε τωρα την βαλιτσα του μαιευτηριου,χιχιχιχι

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

εγω ηταν να παω για τα ψωνια της μπουμπους και τα δικα μου το σαβ.αλλα επειδη ημουν χαλια δεν πηγα και τωρα το χω για μεσα στην εβδομαδα...

παντως και εγω στο πρωτο μου παιδακι την βαλιτσα την εφτιαξα στον ενατο...καπου στα μεσα...τωρα θα την φτιαξω στα μεσα του 8...δηλαδη τωρα οπου ναναι...:D

γκελυ δεν αποκλειεται αυτο που λες...κουραγιο να εχεις και ολα γινονται...εγω οταν γεννησα την κορη μου ειπα οτι αν δεν παει 2 + δεν προσπαθω για δευτερο ..δεν ενιωθα οτι μπορουσα...

tt1c3fef.aspx

εγω είμαι της φιλοσοφίας αν ειναι να'ρθει θε να ρθει αλλίως...

Ας ειναι καλά η ζουζούνα μου και για το 2ο δε θα σκάσω. Κι εγώ λέω οτι θα ήταν καλά να εχει περάσει 1 χρόνος να εχει ξεπεταχτεί η μικρή αλλά αν έρθει νωρίτερα ή αργότερα δε θα ασχοληθώ. Θα προσέχω λιγάκι αλλά τελικά αυτά δεν επιδέχονται πρόγραμμα!!!

εγω ηταν να παω για τα ψωνια της μπουμπους και τα δικα μου το σαβ.αλλα επειδη ημουν χαλια δεν πηγα και τωρα το χω για μεσα στην εβδομαδα...

παντως και εγω στο πρωτο μου παιδακι την βαλιτσα την εφτιαξα στον ενατο...καπου στα μεσα...τωρα θα την φτιαξω στα μεσα του 8...δηλαδη τωρα οπου ναναι...:D

γκελυ δεν αποκλειεται αυτο που λες...κουραγιο να εχεις και ολα γινονται...εγω οταν γεννησα την κορη μου ειπα οτι αν δεν παει 2 + δεν προσπαθω για δευτερο ..δεν ενιωθα οτι μπορουσα...

μα και ο γιατρος για να προσεξουμε το λεει,γιατι δεν ειναι και το καλυτερο,ουτε το σωμα εχει συνερθει πριν τα 2 χρονια ,ουτε οι ορμονες εχουν ισορροπησει,και τα προβληματα σε αυτες τις εγκυμοσυνες ειναι περισσοτερα

ερχεται η μανα μου,προβλεπω χωσιμο,δουλειες,ψωνια,τετοια

την εχει πιασει αγχος για το αν θα προλαβουμε

της εχει κολλησει οτι επειδη το παιδι ειναι μεγαλο και εγω μικροσωμη θα γεννησω νωριτερα....και βιαζεται....υπαρχει θετικη ενεργεια στην ατμοσφαιρα,ετσι?

ΓΚΕΛΥ

εννοειται δεν επιδεχονται προγραμμα..απλα προσεχεις και οταν νιωσεις καλα..αφηνεσαι αλλα μετα μπορει να μη σου κατσει με την πρωτη...ολα θεμα τυχης ειναι..εμεις να ειμαστε καλα και παιδακια θα κανουμε....

tt1c3fef.aspx

γκελακο χαλαρα με τη μανουλα....ολα θα γινουν μη βιαζεσαι...και δεν υπαρχει λογος να γεννησεις νωριτερα...τι σχεση εχει που το μωρο ειναι μεγαλο...στον ενατο θα φτασεις...

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...