Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , linaa είπε:

Έλα ναυτιλιακά είσαι ? Ανεφοδιασμό είσαι ή για πληρώματα ? 

Μια χαρά οι εξετάσεις !!! Σου έφυγε Κ αυτό το ανχος . Εντάξει δύσκολο να είχες κάτι τέτοιο αλλά εντάξει κάθε ανχος που φεύγει καλό είναι 

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

πρίν από 25 λεπτά , Xristina96 είπε:

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

κοριτσια μιλησα με το γιατρο και μου ειπε να παω να με δει ...γιατι τον ανυσηχησε αυτο με τα υγρα...

Μην αγχωνεσαι. Καλύτερα να πας να ηρεμίσεις. περιμένουμε νέα σου...

Φιλάκια

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια μιλησα με το γιατρο και μου ειπε να παω να με δει ...γιατι τον ανυσηχησε αυτο με τα υγρα...

Να πας χαπακι μου και ολα καλα να ειναι...περιμενουμε νεα σου!!!

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

οοο smoutsaki γεννησες κατακαλοκαιρο...ε????εξου και η σερβιετα ολο τον Αυγουστο...

ναιιιιι, γεννησα 23/7 και σαραντισα 31 αυγουστου. Καταλαβαινεις λοιπον

Θελω λίγο τη γνώμη σας για κάτι άσχετο.

Η γιαγιά μου θα μας κάνει δώρο για το 1ο της δισέγγονο το καροτσάκι και έιπα να πάρω το Zippy free tis Inglesina παραγγελία απο το ιντερνετ που είναι πιο φτηνό. Όμως το χρώμα που μου αρέσει είναι το λιλά και το βρίσκω δεσμευτικό αν το 2ο μου είναι αγοράκι. από την αντιπροσωπία έμαθα ότι το κάλυμμα βγαίνει και πλένεται και αν θέλω μπορώ να παραγγείλω άλλο χρώμα που θα μου πάει περιπου στη μισή αξία του καροτσιού (200 ευρώ υποθέτω). Να το ρισκάρω να πάρω το χρώμα που μου αρέσει και αν έρθει 2ο μωράκι και είναι και αγόρι να πάρω απλά νέο ύφασμα???

κι εγω το ιδιο ειχα παθει με το καροτσι, ενω ξεραμε οτι εχουμε κοριτσακι και ηθελα να παρω το ροζ καροτσι της μακλαρεν, τελικα πηρα το πορτοκαλι, γιατι δεν γουσταρα να ξαναπληρωσω για να το κανω αλλο χρωμα μετα

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

δηλαδη μπαινει καποιος στην ρυθμιση και ακομα και αν δεν εχει κανει το βιβλιαριο μεχρι την γεννα παιρνει λεφτα μετα αν γινει το βιβλιαριο?

ναι βρε παιδι μου το βιβλιαριο ειανι διαδικαστικο

το θεμα ειναι να εισαι ενημερος

αν και θα σου ελεγα να το φτιαξεις το βιβλιαριο τωρα ,γιαιτ αν τωρα δεν εχεις χρονο ,μετα δεν θα προλαβαινεις τιποτα

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

ευχαριστω γκελακο μου εσυ τι δουλεια κανεις ?σε βρισκω πολυ ενημερωμενη!γενικΑ..ΧΑΠΑΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

ευχαριστω γκελακο μου εσυ τι δουλεια κανεις ?σε βρισκω πολυ ενημερωμενη!γενικΑ..ΧΑΠΑΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ

ασε τωρα ,ειπαμε ειμαι η γιαγια του καφε

17 χρονια λογιστρια,ουφφφφφφφφφ

ΓΚΕΛΥ

ευχαριστω κοριτσακια μου για την συμπαρασταση

mhn αγχωνεσαι πουλάκι μου ολα οκ ειναι....απλα σε ακουσε και σενα αγχωμενη ο δοχτορ και σου λεει ας ερ8ει απο εδώ να ειμαστε οκ.....μην μου τρελαινεσαι όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολα καλα ;)

dZJip3.png

Διαφημίσεις

τωρα μιλησα με την ξαδελφη μου που γεννησε πριν απο 3 μηνες το δευτερο της παιδακι

ακουστε εξηγηση για τους πονους που σας ελεγα

μου ειπε οτι μπορει την ωρα που σηκωθηκα το μπεμπε να εκανε την κινηση να γυρισει και να το πετυχα εν κινησει

και γιαυτο να πονουσα,οταν ειμαστε λεει ξαπλωμενες ,τα μωρα γυρνανε ,αλλα δεν το καταλαβαινουμε με πονους,απλα μια αναταραχη ,και γενικα γυρνανε οταν ειμαστε ξαπλα,γιατι τοτε τους βολευει

εξαλλου μου ειπε ,οτι αν ηταν κατι αλλο θα ειχα ανησυχησει απο μονη μου...τι λετε γιαυτο?

επισης μου ειπε οτι πιο ανησυχητικο ειναι που καθε μερα εχω πονους περιοδου και ταυτοχρονα σκληρη κοιλια,αυτο σημαινει συσπασεις....

εγω ειχα ρωτησει τον γιατρο γιαυτο και μου ειχε πει οτι προσαρμοζεται η μητρα στο νεο μεγεθος του μπεμπε ,και οτι οταν θα ειναι κατι ανησυχτικο θα το καταλαβω

ΓΚΕΛΥ

ΚΙ ΕΓΩ ΝΙΩΘΩ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΣΥΣΠΑΣΕΙς ΝΑ ΣΚΛΗΡΑΙΝΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΜΕΣΑ..ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΣΑΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.ΓΚΕΛΑΚΟ ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΑΑΑΑ

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

ΚΙ ΕΓΩ ΝΙΩΘΩ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΣΥΣΠΑΣΕΙς ΝΑ ΣΚΛΗΡΑΙΝΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΜΕΣΑ..ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΣΑΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.ΓΚΕΛΑΚΟ ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΑΑΑΑ

αφου ειμαι η πιο μεγαλη απο εσας,κλαψ σνιφ

παντως εγω θα προσπαθησω και για δευτερο παιδακι,αν και θα ειμαι μια ανασα απο τα σαραντα

ΓΚΕΛΥ

α,επισης μου ειπε οτι τηνν βαλιτσα του μαιευτηριου ΠΡΕΠΕΙ να την φτιαξω γιανα μην την εχω αγχος

εγω βεβαια ως προς το σκεπτικο ειμια πιο κοντα στην λογικη της smouts

παντως το σ/κ θα παω να παρω κανενα μπιτζαμακι και παντοφλιτσες για να τελειωνω

επισης ρε κοριτσια μου ειπε κατι που δεν το ειχα σκεφτει

ηθελα να παω για τα ρουχαλακια του μωρου με την μανα μου,με το σκεπτικο οτι ειναι μανα και ξερει καλυτερα...ΑΛΛΑ....

πρωτον οταν οι μαναδες μας μας ειχαν μωρα ,δεν υπηρχαν τοσα κοκοψιψινια

δευτερον ,πρεπει να τα παρω με τον αντρα μου ,για να μαθαινει και να μπορω να τον στειλω μετα που δεν θα εχω χρονο ,να αγορασει οτι μου λειπει

εγω ολα αυτα δεν τα ειχα σκεφτει................

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...