Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι και εμένα μου φαίνονται οκ. Θυμάσαι το είχα άγχος με αυτά που μου είπε ο Μπαγ***.

Α οκ μια χαρά. Εγώ έχω πει είμαι στο ναυτιλιακό κομμάτι.Πεφτει αρκετό ξύλο.

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

gkely moy ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι μας καταλαβαινουν....εγω ενα μεσημερι τσακωνομουν στην δουλεια΄... η μπεμπα χτυπαγε νταν νταν καποια στιγμη της φωναζω..οχι τωρα σε λιγο παλι..και απλά..σταματησε....

τελικα εχει δικιο το τικερακι μου αυτη την εβδομαδα ε?

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα Βανιλιτσα,

Εγω παντως καθε μερα λεω, πρεπει να τελειωσω τη βαλιτσα πλησιαζουμε...

Εγω το λεω, εγω το ακουω...χαχαχααα

μαλλον δεν το εχω συνειδητοποιήσει ακομα!

Γκελυ επικοινωνησες με κανα συντονιστη να στο αλλαξει???

γεια σας κοριτσουδια μου, γκελυ μεγια το ονομα

μπουμπου ενα θα σου πω.

με το που μπηκα στον 9ο ελεγα θα φτιαξω τη βαλιτσα. μετα, αρχες του 9ου θα εφευγε ο νικος για γαλλια, λεω ε κατσε να γυρισει, γιατι ειχε παρει τη μικρη βαλιτσα που ηθελα να φτιαξω για το μαιευτηριο, και μολις γυρισει τη φτιαχνω. γυρναει ο νικος, ολο θα την φτιαξω ημουν, και ποτε δεν την εφτιαχνα. ολος ο κοσμος μας ρωταγε αν την φτιαξαμε και λεγαμε ναι απο ντροπη.

μια μερα λοιπον, 38η εβδομαδα παρακαλω, βγαινω ολο το πρωι για δουλειες, μεσα στις ζεστες (καθοτι ηταν και ιουλιος) και γυρναω το μεσημερι ψοφια, και αρχιζουν κατι συσπασεις αρκετα συχνες, και λιγο επιπονες. Χεστηκα πανω μου, σε μιση ωρα ηταν ετοιμη η βαλιτσα. Τελικα γεννησα δυο εβδομαδες αργοτερα, στην ωρα μου δηλαδη, αλλα ειχε πολυ πλακα, οτι βαριομουν να φτιαξω δυο εβδομαδες, το εφτιαξα σε μιση ωρα.

4Rnfp3.png

γκελακο ειχα κατι οφειλες κανα 2 μηνες και δεν το ειχα φτιαξει ποτε.δηλαδη και μετα την γεννα αν γιμ\νει αν δεν προλαβω τωρα παλι θα παρω λεφτα πισω.?βανιλιτσα εκει που μετακομιζουμε ειναι ολοι κοντα..και οι γονεις μου και τα πεθερικα μου..βοηθανε οσο μπορουν αλλα εγω δεν στρωνω κ@@@ κατω..mpoumpouka ευχαριστω για την λιστα..νεφελακι θα περασω απο την κλινικη μια βολτα να μου δωσουν την λιστα με το τι παρεχουν να ξερω..να δω και τα δωματια..

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

XAaaaaa, Σμουτσακι μου, ετσι με βλέπω κι εμενα...

Παντως εχω βαλει μεσα 2 φορμες - μεγαλη προοδος!!

Κοριτσακια χρειαζεται ραντεβου πλεον για τους γυναικολογους του ΙΚΑ! Στο 184!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

γκελακο ειχα κατι οφειλες κανα 2 μηνες και δεν το ειχα φτιαξει ποτε.δηλαδη και μετα την γεννα αν γιμ\νει αν δεν προλαβω τωρα παλι θα παρω λεφτα πισω.?βανιλιτσα εκει που μετακομιζουμε ειναι ολοι κοντα..και οι γονεις μου και τα πεθερικα μου..βοηθανε οσο μπορουν αλλα εγω δεν στρωνω κ@@@ κατω..mpoumpouka ευχαριστω για την λιστα..νεφελακι θα περασω απο την κλινικη μια βολτα να μου δωσουν την λιστα με το τι παρεχουν να ξερω..να δω και τα δωματια..

αν σε βρουν ενημερη οταν το φτιαχνεις το βιβλιαριο ,τοτε δεν εχεις κανενα θεμα

παντως αυτη την περιοδο τρεχει ευνοικη ρυθμιση για καθυστερουμενες οφειλες

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Θελω λίγο τη γνώμη σας για κάτι άσχετο.

Η γιαγιά μου θα μας κάνει δώρο για το 1ο της δισέγγονο το καροτσάκι και έιπα να πάρω το Zippy free tis Inglesina παραγγελία απο το ιντερνετ που είναι πιο φτηνό. Όμως το χρώμα που μου αρέσει είναι το λιλά και το βρίσκω δεσμευτικό αν το 2ο μου είναι αγοράκι. από την αντιπροσωπία έμαθα ότι το κάλυμμα βγαίνει και πλένεται και αν θέλω μπορώ να παραγγείλω άλλο χρώμα που θα μου πάει περιπου στη μισή αξία του καροτσιού (200 ευρώ υποθέτω). Να το ρισκάρω να πάρω το χρώμα που μου αρέσει και αν έρθει 2ο μωράκι και είναι και αγόρι να πάρω απλά νέο ύφασμα???

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

βανιλιτσα για να σου γραψει ο γιατρος του ικα την αδεια και ποτε την δικαιουσαι ναι χρειαζεται ραντεβου ....

για να πας ομως στα διοικητικα του ικα να παρεις τα λεφτα και να τακτοποιησεις το θεμα της αδεια γενικως δεν χρειαζεται ραντεβου..πας οποτε θες αρκει να πας μετα την εναρξη των 56 ημερων...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Θελω λίγο τη γνώμη σας για κάτι άσχετο.

Η γιαγιά μου θα μας κάνει δώρο για το 1ο της δισέγγονο το καροτσάκι και έιπα να πάρω το Zippy free tis Inglesina παραγγελία απο το ιντερνετ που είναι πιο φτηνό. Όμως το χρώμα που μου αρέσει είναι το λιλά και το βρίσκω δεσμευτικό αν το 2ο μου είναι αγοράκι. από την αντιπροσωπία έμαθα ότι το κάλυμμα βγαίνει και πλένεται και αν θέλω μπορώ να παραγγείλω άλλο χρώμα που θα μου πάει περιπου στη μισή αξία του καροτσιού (200 ευρώ υποθέτω). Να το ρισκάρω να πάρω το χρώμα που μου αρέσει και αν έρθει 2ο μωράκι και είναι και αγόρι να πάρω απλά νέο ύφασμα???

μεχρι να ερ8ει το δευτερο New moy Με το καλο μπορει να ειναι της μοδος το λιλα και για αγορακια χοοχοχοχοχοοχοχχοχο

παρτο λιλα και βλεπεις μετα σιγα

dZJip3.png

δηλαδη μπαινει καποιος στην ρυθμιση και ακομα και αν δεν εχει κανει το βιβλιαριο μεχρι την γεννα παιρνει λεφτα μετα αν γινει το βιβλιαριο?

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Ευχαριστώ κορίτσια

Η αλήθεια είναι ότι κι εγω ψήνομαι πολυ να πάρω αυτό που μου αρέσει. Τώρα μόνο το καρότσι το βρήσκω 300 ευρώ. Και λέω "κάνε αυτό που θες γιατί ΑΝ ερθει 2ο και μεχρι να έρθει και ΑΝ ειναι αγόρι τότε σιγά πέρνω και καινούργιο καρότσι." Δεν είναι δα και απαγορευτική η τιμή δεδομένου ότι όλα τα άλλα κουνια, αλλαξιέρα κλπ θα τα έχω ήδη. ;)

Ευχαριστώ πολύ μπέλλες... Μακια

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...