Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , linaa είπε:

Έλα ναυτιλιακά είσαι ? Ανεφοδιασμό είσαι ή για πληρώματα ? 

Μια χαρά οι εξετάσεις !!! Σου έφυγε Κ αυτό το ανχος . Εντάξει δύσκολο να είχες κάτι τέτοιο αλλά εντάξει κάθε ανχος που φεύγει καλό είναι 

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

πρίν από 25 λεπτά , Xristina96 είπε:

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

εμενα...εμενα...δεν ντρεπεσαι λιγακι...

και το βανιλακι ανυσηχει για το doppler....

εγω ανησυχησα με τα υγρα

σοοοορυ ρε χαπακι μου!!!!!!!!!!!! :rolleyes:

παντως ουττε τα υγρα ουτε το ντοπλερ ειναι κατι τρομ,ακτικο!

ΕΝΩΜΕΝΕΣ 8Α ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ (ΨΙΝΑΚΗΣ)

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια μου γλυκα!εγω χτες με τον αντρα μου μεταφεραμε πολυ ρουχομανι στο καινουργιο σπιτι .μεχρι την αλλη κυριακη θα εχουμε τελειωσει την μετακομιση και μετα πρεπει να ανοιγω ενα ενα τα κουτια να τοποθετω..ουφ εχω βαρυνει νομιζω και οι δουλειες δεν τελειωνουν..πρεπει κι εγω να φτιαξω βαλιτσα..μπηκα στον μηνα μου κι εχω πολυ αγχος..mpoumpou αν μπορεις γραψε παλι τη λιστα για το τι να παρω μαζι..και πειτε μου κι απο χαρτια για την κλινικη τι θα χρειαστει να εχουμε μαζι μας

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

ολες παντως για κατι ανυσηχουμε :lol::wink::roll:

δεν θα ηρεμησουμε ποτε...........αλλοοοοοο Μαρα μας....τι κανεις????εχεις γιατρουλη???και γω εχω την πεμπτη......και εχω καρααγχωθει γιατι εχω να δω το μπεμπακι μου 35 μερες!!!!!!

Γκελλυ μου τα ειχα και γω αυτα τα πονακια αλλα για δευτερολεπτα και τον πηρ τηλ...μου ειπε οτι απο δω και περα θα γινονται τετοιου ειδους συσπασουλες και ειναι λογικο!!!Παρε ομως και συ να ρωτησεις....

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Γκελακο αφου σε αφησαν οι πονοι οταν ξαπλωσες δεν ηταν τιποτα...αλλαζε θεση μαλλον ο μπομπιρας...αλλα γενικα οταν περιγραφεις κατι ως φοβερο πονο εε τον γιατρο τον παιρνεις ενα τηλεφωνακι ετσι να σου φυγει το αγχος...

κοριτσια δεν ξερω αν θυμαστε αλλα αυριο ειναι η τελευταια μου μερα στη δουλειαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ανοιγω σαμπανιες.......κατσε να το κανω κρυφα μη μας δει καμια τζουλια....μπουαχχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχχαχαα

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου γλυκα!εγω χτες με τον αντρα μου μεταφεραμε πολυ ρουχομανι στο καινουργιο σπιτι .μεχρι την αλλη κυριακη θα εχουμε τελειωσει την μετακομιση και μετα πρεπει να ανοιγω ενα ενα τα κουτια να τοποθετω..ουφ εχω βαρυνει νομιζω και οι δουλειες δεν τελειωνουν..πρεπει κι εγω να φτιαξω βαλιτσα..μπηκα στον μηνα μου κι εχω πολυ αγχος..mpoumpou αν μπορεις γραψε παλι τη λιστα για το τι να παρω μαζι..και πειτε μου κι απο χαρτια για την κλινικη τι θα χρειαστει να εχουμε μαζι μας

Βρε Zωζουλα μου ...ηρεμα βρε κοριτσι μου...οχι τοσο δουλειες:!:ειπαμε τις τελευταιες βδομαδουλες να ειμαστε πιο ευκινητες για ευκολο τοκετο αλλα εσυ το παρακανεις!!!!!δεν εχεις καποιον να σε βοηθησει περα του αντρα σου???

εχεις μπει στον μηνα σου αλλα μη κανεις την μικρουλα να βγει πριν την ωρα της!!!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

ετσι νομιζω οτι δοκιμαζει θεσεις οσο εχει χωρο ακομη,γιατι σε λιγο δεν θα μπορει να κανει τουμπες

για καποιο λογο δεν ανησυχω τοσο ωστε να παρω τον γιατρο

παντως το βραδυ με ταραξε στην κλωτσια,εβαλα κι εγω μια φωνη,και σταματησε....για λιγο....μας καταλαβαινουν ρε κοριτσια?

νομιζεται οτι πρεπει να το παρω πιο σοβαρα το χθεσινο συμβαν?

μπουμπου,βαριομουν την διαδικασια με τον συντονιστη

ετσι απλα αλλαξα ονομα,εξαλλου μονο σε αυτο το καφε μπαινω και εσεις ηδη προσαρμοστηκατε,πιο απλο μου φανηκε....

να ρωτησω και κατι αλλο

εχω ακουσει απο 2 μεχρι τωρα ,το εξης κουλο

πρεπει λεει τους 2 τελευταιους μηνες να προσεχεις για να μην γινει καμια ρωγμη στον σακο και χανεις υγρα,ισχυει αυτο ρε παιδια?εμενα γιατι μου φαινεται πολυ κουλο?

ΓΚΕΛΥ-ΣΤΗΝ 29 ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Μόλις ξύπνησα, ευτηχώς που με πήρε ο ύπνος γιατί σερνόμουνα!

Ζωή πάρε καλύτερα τηλ στην κλινική-νοσοκομείο που θα γεννήσεις να ρωτήσεις για τα χαρτιά, γιατί εμένα Θεσσαλονική μου είπανε διαφορετικά από τα κορίτσια κάτω.

Βανιλάκι άρχισες να ροκανίζεις και εσύ με την Μάρα τις μέρες, άντε στην σειρά είμαστε όλες. Εγώ είμαι 10 μέρες μετά την μπουμπού.

βανιλιτσααα πλησιαζουμε ολες..σιγα σιγα στη γεννα..εγω γιατρο εχω την τεταρτη και θα μου κανει καρδιοτοκογραφο..πρωτη φορα και εχω και γιαυτο αγχος..μαραααααα καλημεραααα.γκελακο μεχρι ποτε εχω περιθωριο να φτιαξω το βιβλιαριο του τεβε αν θελω να παρω κανα φραγκο πισω?δεν το εχω φτιαξει ποτε ξανα..

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

gkely moy ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι μας καταλαβαινουν....εγω ενα μεσημερι τσακωνομουν στην δουλεια΄... η μπεμπα χτυπαγε νταν νταν καποια στιγμη της φωναζω..οχι τωρα σε λιγο παλι..και απλά..σταματησε....

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Ζωήηηηηη

Βαλίτσα μαιευτηρίου

Ρούχα

1-2 Νυχτικά (για την πρώτη μέρα - προαιρετικά)

2-3 Πιτζάμες - φόρμες

Ρόμπα - ζακετάκι

Παντόφλες

Παντόφλες (πλαστικές για το μπάνιο)

2-3 Σουτιέν θηλασμού

1 πακέτο επιθέματα στήθους

Κάλτσες

2-3 εσώρουχα κανονικά (εσώρουχα-δίχτυ μου έδωσαν εκεί ένα πακέτο)

Ρούχα και παπούτσια για την επιστροφή

Νεσεσέρ

Σφουγγάρι

Αφρόλουτρο

Ειδικό αφρόλουτρο για την ευαίσθητη περιοχή (το προσφέρουν μερικά νοσοκομεία )

Οδοντόκρεμα

Οδοντόβουρτσα

Σερβιέτες λοχίας ή XXL (αν και μου έδωσαν και εκεί)

Σερβιέτες κανονικές μεγάλο μέγεθος

Σαμπουάν

Μαλακτικό

Χτένα

Κοκαλάκια για μαλλιά ή κορδέλα

Λίμα

Τσιμπιδάκι

Ξυραφάκι

Κρέμα ημέρας

ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ

καθαριότητα

Μαντηλάκια καθαρισμού Κλινεξ

Μωρομάντηλα

Χαρτομάντηλα

Πλαστική σακούλα για άπλυτα

Αντισηπτικό χεριών για τους επισκέπτης που δεν τους ¨κόβει¨ να πλύνουν τα χέρια τους

Μωρό

Λαβέτες 4-5

Πανάκι για την αγκαλιά 2-3

Φαρμάκι εξόδου

Φανελάκι

Καθισματάκι αυτοκινήτου

Σεντονάκι (για να στρώσουμε στο καθισματάκι αυτοκινήτου)

Διάφορα

φωτογραφική μηχανή, βιντεοκάμερα και φορτιστές

κινητό και φορτιστή

βιβλίο, περιοδικό και mp3 /lap-top

Χαρτιά

ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ

ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΕΝΤΟΣ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΑΜΟΥ

Πράξη προσδιορισμού επωνύμου τεκνου

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

βανιλιτσααα πλησιαζουμε ολες..σιγα σιγα στη γεννα..εγω γιατρο εχω την τεταρτη και θα μου κανει καρδιοτοκογραφο..πρωτη φορα και εχω και γιαυτο αγχος..μαραααααα καλημεραααα.γκελακο μεχρι ποτε εχω περιθωριο να φτιαξω το βιβλιαριο του τεβε αν θελω να παρω κανα φραγκο πισω?δεν το εχω φτιαξει ποτε ξανα..

για το βιβλιαριο θα σου ελεγα πριν γεννησεις γιατι μετα θα πρεπει καποιον να χωσεις και να τρεχεις για εξουσιοδοτησεις

γιατι δεν το φτιαχνεις,τα φαρμακα και ολα αυτα τα βοηθηματα,σιδηρο ,ασβεστιο κτλ.τα αγοραζεις μονη σου?

δεν λεω, δεν ειναι κανενα τρελο ποσο, αλλα ,αφου το πληρωνεται το ΤΕΒΕ για δεν κανεις χρηση?τους τα χαριζεις ?το ΤΕΒΕ δεν ειναι οπως το ΙΚΑ

πας στον γιατρο με ραντεβου,σου γραφει μια συνταγη τον μηνα και τελος

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

φυσαλιδακο μου αυριο????????????αντε με το καλο κοπελα μου.....

και γω την αλλη βδομαδα....γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!

τα εκανες τα χαρτια σου στο Ικα???για τις 56 ημερες πριν??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...