Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι και εμένα μου φαίνονται οκ. Θυμάσαι το είχα άγχος με αυτά που μου είπε ο Μπαγ***.

Α οκ μια χαρά. Εγώ έχω πει είμαι στο ναυτιλιακό κομμάτι.Πεφτει αρκετό ξύλο.

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Κι εγω ετσι σκεφτομαι απο τον κακο υπνο θα ειναι...

σιγουρα,αν ομως μπορεις ξαπλωσε λιγο να ηρεμησεις....δεν ειναι καλο ουτε για σενα ,ουτε για το νινακι σου να εχεις υπερενταση

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φυσαλιδα μου,οχι δεν μιλησα με το γιατρο...

αλλα σημερα δεν εχω θεμα ειμαστε στα φυσιολικα πλαισια...

χθες εβαλαμια κρεμουλα που μου συστησε ο γιατρος να βαζω μια φορα τη βδομαδα...μετα απο καμποση ωρα εκανα και ενα ντουζακι και ηρεμησα ...ασε που διαπιστωσα οτι εκεινη την ωρα ειχα εντονη συχνοουρια και ισως να επαθα ενα ειδος ακρατειας και εγινε αυτο...παντως τωρα το παρακολουθω,αν ξανσυμβει θα παρω αμεσως το γιατρο

76IGp3.png

κοριτσια καλημερα κι απο μενα

η γκελυ ειμαι,δεν γινοταν να βγαλω το επιθετο και ετσι αλλαξα ολη την υπογραφη

παντως για τα υγρα κι εγω ξερω οτι ανησυχεις αν σου τρεχουν στα ποδια,αλλιως ΟΚ

για καροτσακι εμεις πηραμε το τριο της pegperego ,μας φανηκε απο τα πιο ελαφρια,και με καλες αναρτησεις,με φαρδυ καθισμα και 3 θεσεις για την ζωνη ασφαλειας,το bebe zou το ειχε 250 φθηνοτερα απο ολα τα αλλα,λητω,δημας,στραταστρατουλα

χθες καποια στιγμη αισθανθηκα φοβερους πονους σε ολη την κοιλια,πανω κατω παντου

ξαπλωσα,φοβηθηκα πολυ και τελικα καταλαβα οτι ειχε γυρισει τουμπα και κλωτσαγε ψιλα στο στομαχι ,μετα

ε,σε μια ωρα ξαναγυρισε ,αλλα αυτους τους πονους δεν τους ειχα ξανααισθανθει

ευτυχως που δεν ημουν μονη μου

σας φαινεται φυσιολογικο αυτο που περιγραφω

ΓΚΕΛΥ

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

γεια σου γκελυ με το νεο ονομα!!!!!

τους πονους που λες τους αισθανοσουν μαζι με τις κλωτσιες του μικρου ή ασχετα απο αυτες;;;

με προβληματιζει αυτο που γραφεις ..."φοβερους πονους"...τοσο πολυ;

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

:Pκαλημερα και απο μενα φιλεναδουλες μου...τι κανετε βρε???πως τα περασατε ΣΚ???εγω περπατησα αρκετα μπορω να πω....ειχε φοβερο καιρο και δεν σου εκανε καρδια για μεσα!!!!

τελευταια βδομαδα στην δουλεια και μ΄αρεσειιιιιιιι:tongue:μετα θα ασχοληθω και γω λιγο με τα πραγματακια του μπεμπε μου!!!δεν εχω παρει ακομη σεντονακια...σαλτεδακια και κουβερτουλες πικεδενιες!!!

ουτε μπιμπερο κτλ....ουτε ρουχαλακια για το μωρακι αλλα ουτε και βαλιτσουλα!!!

εχω και το doppler σε καμια 10αρια μερες και εχω αγχωθει παρα μα παρα πολυ!!

εσεις το εχετε κανει ολες???απο τι βλεπω απο τα τικερακια σας κοριτσια οι περισσοτερες εχετε μπει η ειναι θεμα ημερων να μπειτε στον μηνα σας....αχ τα πρωτα μπεμπακια του τοπικ θα κανουν την εμφανιση τους :-P:tongue: τι ωραια???πως αισθανεστε???Μπουμπουκα...Νεφελη .....ζωζα....και εννοειται η rose μας???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Καλημερα Βανιλιτσα,

Εγω παντως καθε μερα λεω, πρεπει να τελειωσω τη βαλιτσα πλησιαζουμε...

Εγω το λεω, εγω το ακουω...χαχαχααα

μαλλον δεν το εχω συνειδητοποιήσει ακομα!

Γκελυ επικοινωνησες με κανα συντονιστη να στο αλλαξει???

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

alooooo καληεμρα κ καλη εβδομαδα σε όλες... αλλαζω μηνα σημεραααααααααααααα και εχω και γιατρο το απογευμααααααααααααααααααααααααα

γκελυ μου δεν παιρνεις οτν γιατρο σου κανα τηλ?

μπου2..οοοοοοοοοοοοοομμμμμ

φυσαλιδα.. μαλλον η κρεπα σε εσκισε αγαπη

βανιλονι μην ανησυχεις για τα υγρα ειναι πολυ φυσιολογικο...

νεφελη σε νιωθω... ξυπναω ανα διαστηματα και δεν μπορω να κοιμηθω

ξεχασα καποια άλλη συντροφισα?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα ομορφούλες :)

Σπίτι πλέον εγώ και θελω να κάνω δουλίτσες αλλά...βαριέμαι...:)

Πιο πολύ θέλω να ξαμοληθώ για ψώνια....

Γκέλυ εμένα την πέμπτη το βράδυ μου έριξε κάτι κλωτσιές που ξύπνησα από τον πόνο και με το φόβο ότι θα μου σπάσει τα νερά... και καθόμουν στο σκοτάδι να χαιδευω την κοιλιά μου να την ηρεμήσω!!!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

γεια σου γκελυ με το νεο ονομα!!!!!

τους πονους που λες τους αισθανοσουν μαζι με τις κλωτσιες του μικρου ή ασχετα απο αυτες;;;

με προβληματιζει αυτο που γραφεις ..."φοβερους πονους"...τοσο πολυ;

κοιτα ,χθες ημουν χαλαρη και αισθανομουν κλωτσιες ολη μερα

καποια στιγμη λοιπον ,ειχα ξαπλωσει,σηκωθηκα για να μιλησω με τον αντρα μου που μολις ειχε ερθει απο ταξιδι και αισθανομαι ολη την κοιλια μου να ποναει,και πανω και κατω,φαντασου την ενταση απο εντονα "κοψιματα"

,οταν δηλαδη εχεις διαροια,δεν ξερω αν καταλαβες

σταματουσαν και ξαναρχιζαν,μολις ξαπλωσα σταματησαν εντελως και μετα απο 2-3 λεπτα αισθανθηκα κλωτσιες στο στομαχι

δεν ειχα ουτε εξτρα υγρα,ουτε αιμα,ουτε τιποτα αλλο μετα....

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

βρε γκελακο μπασ και προσπα8ει να βρει μια 8εση που να το βολευει και κανει ετσι?? εμενα ειναι πολυ ψηλά δεν ξερω αν ειναιο ορ8ια η γυρισε απλά η τα χερια της η τα ποδια της με κλωτσανε στο θωρακα και με σκιζουν

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...