Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Δηλαδή είσαστε και οι δύο φρεσκοπαντρεμένες!!!!!!!Να ζήσετε κορίτσια και να ευτυχίσετε!!!!!!Με το καλό τα μωράκια σας!

ευχαριστουμε κι εσυ με το καλο να δεχτεις το ζουζουνι σου

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εντάξει ξεμπέρδεψα εύκολα με την πεθερά!

Πέταξε κάτι σπόντες για κάτι πράγματα που πήρε η μητέρα μου, αλλά έχε χάρη που δεν ήθελα να συνχιστώ και καλύτερα να μην τα σκεύτομαι.

ρε κοριτσια,τι τραβατε με τις πεθερουλες

δωστε τοπο στην οργη βρε...κλειστε λιγο και τα αυτια,εεε θελουν κι αυτες κατι να κανουν,κατι να πουν,εγγονι τους ειναι!!!!Τωρα τα παλια οικογενειακα ζιπουνακια αν δεν θελετε μην τα φορατε...πειτε ευχαριστω πολυ και κρατηστε τα ενθυμιο για τον αντρα σας!!!Οπως εχω ξαναπει...τι???θα ερθουν να ελεγξουν αν τα φορανε???

Εμενα ειναι ετσι λιγο περιεργος και με τις 2 πλευρες ο αντρας μου...ωρες-ωρες μου σπαει τα νευρα γιατι δεν αφηνει κουβεντα τους να πεσει κατω...Και του λεω:καθεσαι και σκας για το τι λενε ανθρωποι 60-65 χρονων??Θα τους ακουσουμε και θα κρατησουμε απο αυτα μονο οτι ταιριαζει με την δικια μας αποψη!Αν δεν συμφωνουμε...πολυ απλα δεν ειμαστε αναγκασμενοι να τα ακολουθησουμε:D

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα! Πάλι γράψατε ενα σωρό σελίδες το σ/κ και δεν προλαβα να τις διαβάσω όλες!

Smouts ελπίζω να είστε καλύτερα και να αναρρώσατε πλήρως!

Εγώ εχω ξεκινήσει τη διαιτα για τον διαβήτη και ελπίζω όλα να πάνε καλά. Μονο φοβάμαι μήπως δεν αναπτύσσεται καλά το μωράκι μου...Είναι δυνατόν 1800 θερμίδες να επαρκούν, αφήστε που εγώ έχω την εντύπωση ότι τρώω λιγότερο...Θα δούμε.

Οσο για τα καροτσακια που λέγατε, κι εμένα μ' αρεσει το τριο της Perego αλλά θεωρώ, όπως σας είχα πει και άλλη φορά ότι είναι βαρύ...9,5 κιλά + βάρος του μωρού....Δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Πάντως στο ίντερνετ το βρήκαμε κατά 160 ευρώ φθηνότερο από το ΛΗΤΩ...Σκέφτομαι επίσης το MACLAREN αλλά με προβληματίζει το ότι δεν γίνεται εντελώς επίπεδη η πλάτη του...Τέλος πάντων ακόμα στο ψάξιμο είμαι...Δεν έχω αποφασίσει τίποτα...:confused:

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

καλημερα αγγελα μου. Εγω εχω παρει το maclaren xlr και το χρησιμοποιω απο 15 ημερων. Ξαπλωνει τελειως η πλατη του. Ειναι αναλογα ποιο μοντελο θα διαλεξεις, γιατι ειναι καποια που ειναι απο τριων μηνων και πανω.

Πολυ καλο ειναι και το maclaren xt επισης για νεογεννητα

4Rnfp3.png

Kαλημέρα και απο μενα...

Πιο άθλια δεν γινόταν να κοιμηθώ...ΓΚΡΡΡ!!

Εντωμεταξυ για να μου φτιαξει η διαθεση ειπα να παω να κανω τις ανταυγιες μου αλλα λειπει η κοπελα που μου τις κανει σημερα.... Ξανά ΓΚΡΡΡ...

Τι κανετε εσείς??

Πρέπει να αξιωθω να τελειωσω τη βαλιτσα!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

καλημερα Χαπακι, ναι σημερα μαλλον δεν ειναι η μερα μου περιεργως δεν εχω ποτε νευρακια αλλα οταν θελω κατι και δεν γινεται με νευριαζει:

Τι κανειιιιιιιιιιις?

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

καλα ειμαι μπουμπουκακι μου,δεν εισαι η μονη που νευριαζεις οταν δεν γινεται κατι,αλλα να ξερεις οτι εχεις νευρικοτητα αφου δεν κοιμηθηκες και καλα...

εγω καλα,κι ο μπεμπουλης κουνιεται λιγο χαλαρα ,οποτε ειμαι και πιο ηρεμη...

76IGp3.png

καλημερα κοιλακια φουσκωμενα!!!!

ολα καλα;;;

σας διαβασα οσο μπορουσα απο τοτε που σας αφησα....

χαπακι ενταξει με τα υγρα;;;μιλησες με τον γιατρο;

μπουμπουκι νευριασμενο μη σκας...η αυπνια δημιουργει τετοια θεματα...ολα καλα...και τελειωνε τη βαλιτσα λεμε...μπηκες στο μηνα σου...

ειδα και φωτο μαρας νυφουλας....ουουουου..καπως ετσι σε φανταζομουνα...κουκλιτσα...

σμουτσακι να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!!!!

πολλα για πεθερες διαβασα και κλεινω τα αυτια μου...δεν θελω να το ξερω το θεμα...:D:D:D

τι αλλο;;δεν θυμαμαι τωρα κατι εντονα....

εγω το σκ ειχα εμετους και διαρροια...παιζει να με πειραξε μια κρεπα που εφαγ την παρασκευη :mad: αλλιως κολλησα απο την μικρη μου γαστρεντεριτιδα....σημερα ειμαι πολυ καλυτερα παντως...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...