Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

πω ρε συ happi πως πέρασε έτσι ο καιρός ? γρήγορα έμεινες έγκυος και εσύ. στον μήνα πάνω ή λίγο αργότερα ? εγώ στο 3μηνο έμεινα.

έρη μου ναι εδώ με περνάς στην υπερβολή σου δίνω την σκυτάλη

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πω ρε συ happi πως πέρασε έτσι ο καιρός ? γρήγορα έμεινες έγκυος και εσύ. στον μήνα πάνω ή λίγο αργότερα ? εγώ στο 3μηνο έμεινα.

Ω ναι νομίζω ότι το πρώτο βραβείο μου αξίζει χιχιχι!:)

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Μπα, νομίζω ότι είναι καλό να πίνουν οι έγκυες νεράκι...Εντομεταξύ δεν φαντάζομαι να υπάρχει έγκυος χωρίς συχνοουρία....

ναι καλε αυτο το ξερω απλα ρωταω μηπως αντι για υγρα που νομιζω εγω ειναι ακρατεια...τι να πω ρε κοριτσια μεσα σε μιση ωρα εχω παει 3φορες...ολα τα σκεφτομαι

76IGp3.png

Κορίτσια και εγώ θυμάμαι τα ονόματά σας από το παλλιό αλλά δεν έχω τόσο καλή μνήμη και δεν θυμάμαι λεπτομέρειες...Πάντως είναι πολύ ωραία που ξανασυναντιώμαστε σε αυτό το θέμα, δεν νομίζετε;Είναι κάπως συγκινητικό....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

μπορω να πω αμεσως εμεινα

76IGp3.png

ναι καλε αυτο το ξερω απλα ρωταω μηπως αντι για υγρα που νομιζω εγω ειναι ακρατεια...τι να πω ρε κοριτσια μεσα σε μιση ωρα εχω παει 3φορες...ολα τα σκεφτομαι

Μπορεί να είναι επειδή το σκέφτεσαι....Προσπάθησε να ηρεμήσεις....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

και σένα έρη σε θυμάμαι από το άλλο φόρουμ αλλά με την χάπι είχαμε μιλήσεις αρκετά ένα διάστημα όταν ήθελε περίπου στο 2μηνο μέχρι τον γάμο της.

ίσως γιατί και εγώ είχα λίγο διάστημα που είχα παντρευτεί.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

και σένα έρη σε θυμάμαι από το άλλο φόρουμ αλλά με την χάπι είχαμε μιλήσεις αρκετά ένα διάστημα όταν ήθελε περίπου στο 2μηνο μέχρι τον γάμο της.

ίσως γιατί και εγώ είχα λίγο διάστημα που είχα παντρευτεί.

Δηλαδή είσαστε και οι δύο φρεσκοπαντρεμένες!!!!!!!Να ζήσετε κορίτσια και να ευτυχίσετε!!!!!!Με το καλό τα μωράκια σας!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

ερη μου καλα να περασετε....!!!

Ευχαριστώ!Είμαι πολύ χαρούμενη που θα βγούμε γιατί είναι η πρώτη φορά μετά από 2 μήνες.(Είχα διπλή αποκόλληση και δεν μου επιτρέπανε πολλα -πολλά.....)

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

εγώ παντρεύτηκα 20 Ιουνίου 2009 χρόνο δεν κλείσαμε ακόμα.

αλλά είμαστε μαζί 11 χρόνια

καλή διασκέδαση έρη μου και εγώ πάω να στεγνώσω τα μαλλιά μου τώρα

ουφ και πως βαριέμαι το πιστολάκι

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...