Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου δεν χρειάζεται να είσαι απογοητευμένη είδατε σάκο κ αυτό είναι πολύ καλό τώρα θα περιμένεις να ακούσεις την καρδούλα του ❤️προγεστερόνη να ξέρεις ότι πλέον δίνουν σχεδόν όλοι οι γιατροί δεν είναι κάτι κακό εγώ επερνα από την αρχή έκανα κ ενέσιμες κ μετά συνέχισα μόνο με με υπόθετα μέχρι τέλους.απολευσε το κ μην έχεις τόσο άγχος.

Είναι η πρώτη μου και με έχει καταβάλει το άγχος... Δηλαδή πραγματικά αναρωτιέμαι πως να το απολαύσω;; Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Ωχ καλό μήνα ξεχάστηκα.

Μώρέ κανείς δεν φταίει, εγώ έχω γίνει πολύ μυγιάγγιχτη.

Vanilitsa μου για πες για καροτσάκια.

Το inglesina το εκρού το είδες? Θα πάω να το δω και εγώ το Σάββατο για να μην σας πρήζω άλλο.

Καλημέρα Νεφέλη μου. Ασε από το σκ τα νεύρα μου είναι στην τσίτα χωρ'ις ιδιαίτερο λόγο. Μάλλον με πιάσαν τώρα οι ορμόνες, μέχρι τώρα ήμουν σε νιρβάνα!

Το κοροτσάκι της iglesina το είδα απο το ιντερνετ και ηθελα να σε ρωτήσω αν το έχεις δει από κοντά και αν νομίζεις οτι είναι καλύτερο απο της chicco. Ευχαριστώ πολυ και καλό κουράγιο. Εγώ πάντως θα το χεριαστώ αν συνεχίσω έτσι :?

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Newmummy μου να μην αγχώνεσαι για την εβδομάδα που είσαι. Εγώ να φανταστείς την κατάλαβα 21η. Στην αρχή θα σε χαιδεύει δεν μπορεί από τόσο μικρό να σε κλωτσάει και καθημερινά. Εγώ είμαι 22η και 3 ημερών και πάλι δεν την νιώθω και καθημερινά.

Ευχαριστώ πολύ :P. Κι εγώ νομίζω ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να με αγχώνει αλλά μάλλον επειδή έχω του β' επιπέδου σε 2 εβδομάδες και μου φαίνεται 2 αιώνες καταλαβαίνεις... αρχίζω και χάνω την κρίση μου :confused:. Και πάλι ευχαριστώ

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Kαλημέρα κορίτσια. Πως ήταν το σκ? Να σας ρωτήσω κάτι, από την περασμένη εβδομάδα ενώ με κλώτσησε η πιτσιρίκα μου, εδώ και μερικές μέρες απλά με χαιδεύει και πολύ σπάνια με κλωτσάει. Είναι φυσιολογικό ή να πάρω κάνα τηλ τη γιατρό μου? Αργεί ακόμα και του β' επιπ'εδου και ψιλοαγχώθηκα. Ευχαριστώ φιλάκια

δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγχώνεσαι

είσαι στην 19 εβδομάδα είναι λογικό ακόμα την μια να το νιώθεις και μετά ξανά απο μέρες.

ακόμα και αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό κουνιέται μέσα απλά δεν έχει τόση δύναμη για να γίνει αντιληπτό.

κάνε λίγο υπομονή κάθε εβδομάδα θα γίνεται και πιο έντονο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Newmummy και μενα μια απο τα ιδια ο μπεμπακος μου...μια τον καταλαβαινω και μετα απο 2 μερουλες παλι!!!Μην αγχωνεσαι απο την αλλη βδομαδα πρωτα ο Θεος θα το νιωσουμε καλητερα!!!

απο καροτσακια ειδα αρκετα , αυτο που λες Νεφελακι το ειδα αλλα μου κανει για πολυ ψευτικο!!!εμας μας αρεσε της περεγκο(αν το λεω σωστα) και μαλλον θα το παραγγειλουμε μεσω ιντερνετ ..ειναι πιο οικονομικο και οι κουμπαροι μας ετσι το πηραν και μια χαρα!!!γλιτωσαν 250 ευρουλακια!!!γιατι οχι???εδω μας γδερνουν!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Ναι βρε τι αγχωνεσαι και εγω στην 19η δεν ενιωθα πολλα πραγματα , που και που καμια κλοτσια και αυτη δεν ηταν δυνατη , ηταν ακομα αδυναμο που να την βρει την δυναμη , ξερεις τι μικρουλη που ειναι τωρα ?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Newmummy και μενα μια απο τα ιδια ο μπεμπακος μου...μια τον καταλαβαινω και μετα απο 2 μερουλες παλι!!!Μην αγχωνεσαι απο την αλλη βδομαδα πρωτα ο Θεος θα το νιωσουμε καλητερα!!!

απο καροτσακια ειδα αρκετα , αυτο που λες Νεφελακι το ειδα αλλα μου κανει για πολυ ψευτικο!!!εμας μας αρεσε της περεγκο(αν το λεω σωστα) και μαλλον θα το παραγγειλουμε μεσω ιντερνετ ..ειναι πιο οικονομικο και οι κουμπαροι μας ετσι το πηραν και μια χαρα!!!γλιτωσαν 250 ευρουλακια!!!γιατι οχι???εδω μας γδερνουν!!!!!

Της πεγκ περεγκο δεν ειναι βαρυ? ειδες και macclaren?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Ευχαριστώ Βανιλίτσα - συμπεθέρα!

για το καρότσι της περέγκο να το δεις σε σχέση με άλλα γιατί νομίζω είναι το πιο βαρύ που κυκλοφορεί στην αγορά. Μου είπαν ότι της maclaren είναι από τα πιο καλά και τα πιο ελαφριά αλλά δεν ξέρω αν βγαίνει στο συστημα που έχει και πορτ μπεμπε και καθισματάκι αυτοκινήτου ή τα αγοράζεις έξτρα!

Ωχ κρίμα για το inglesina. Το θέμα είναι ότι αν το θέλεις ελαφρύ χάνει λογικά στο πάχος και φαίνεται πιο ψεύτικο. Πιο μοντέλο της perego σου άρεσε και τι χρώμα?

Το inglesina ζυγιζει 7,6 kgr ενώ το plico swhich της perego 11,3krg. Η διαφορά θα έλεγα είναι μεγάλη! Ενώ το plico p3 είναι 9,8kgr και της chicco 10,7kgr.

Τα maclaren δεν έχουνε πορτ μπεμπε και καθισματακι αυτοκινητου. Αυτό είναι και το βασικό μειονέκτημα τους. Και δεν ξέρω αν υπάρχουνε extra που να μπορούν να προσαρμοστούν στο σκελετό.

Διαφημίσεις

Αφήστε και εγώ έχω προβληματιστεί πολύ στο τι θα κάνω.

Ακούω συνέχεια από κοπέλες που λένε να μην την πατήσουμε αγοράζοντας ένα βαρύ καρότσι. Μια πολύ καλή μου φίλη που έχει πάρει το inglesina, μου είπε ότι θέλεις τόσο πολύ κάποια στιγμη που το παιδί θα αρχίσει να ξεπερνά τα 10 κιλά (γύρω στο χρόνο περίπου) να κερδίσεις έστω και ελάχιστα γραμμάρια, που εγώ μου είπε έπαψα να χρεισιμοποιώ και το δυχτάκι κάτω από το καρότσι. Το θεωρούσα ως extra βάρος.

καλημέρα και απο μένα κορίτσια

smouts εγώ ρώτησα για την ταπετσαρια γιατι δεν μπορώ να αποφασίσω τι χρώμα θα είναι ο τοίχος. κάπου διάβασα ότι πρέπει να είναι σπατουλαριστός.

ξέρεις να μην έχει εκείνα τα μπιρμπιλάκια που έχουν όλα τα υπνοδωμάτια.

λογικό μου ακούγεται αλλά θα ρωτήσω έστω αν μπορώ να βάλω μπουρντούρα.

όσο αφορά τα πονάκια εγώ είχα διάφορα τέτοια βασικά στο πρώτο τρίμηνο και μέχρι την 18 εβδομάδα. διάφορα μικρά πονάκια στην κοιλιά και στην μέση. Τώρα αν είναι κάτι που πρώτη φορά το νιώθεις καλό είναι να κάνεις μια ερώτηση στο γιατρό.

καλημερα κοριτσια,

να βοηθησω για την ταπετσαρια ,επειδη χτισταμε προσφατα?

για να βαλεις ταπετσαρια δεν χρειαζεται ο τοιχος να ειναι σπατουλαριστος

μπορει να εχει ακομη και το χοντρο αλλειμα καλα τριμμενο

σκεψου οτι παλιοτερα που ηταν η ταπετσαρια σε ολο το σπιτι στην μοδα,δεν εκαναν ουτε το ψιλο αλλειμα,για οικονομια

κριμα δεν ειναι να εχεις σπατουλαριστο τοιχο και να βαλεις ταπετσαρια?

σε αυτο τον τοιχο ,οταν θα θελεις να ξεκολλησεις την ταπετσαρια ,θαα φυγει και το σπατουλαρισμα ,και τοτε δεν τον γλυτωνεις τον σοβατζη....

αν εχεις ψιλο αλλειμα βαλε ταπετσαρια,αν εχεις σπατουλαριστο τοτε βρες αυτοκολλητα μοτιβα, που θελουν οπωσδηποτε λεια επιφανεια για να κολλησουν...

αυτα... βοηθησα?

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Τα maclaren δεν έχουνε πορτ μπεμπε και καθισματακι αυτοκινητου. Αυτό είναι και το βασικό μειονέκτημα τους. Και δεν ξέρω αν υπάρχουνε extra που να μπορούν να προσαρμοστούν στο σκελετό.

Κρίμα :-(. Νομίζω ότι είναι πολύ πιο ακριβά απο τα υπόλοιπα και θέλω να βρώ κάτι που να συνδιάζει και τα 3! Από το ιντερνετ που έχω δει μου αρέσει πολύ το inglesina στο εκρού, στο χρώμα της λεβάντας (το αγαπημένο μου αλλά νομίζω πολύ δεσμευτικό αν το επόμενό μου μπεμπε είναι αγοράκι) και στο πράσινο. Αλλά να δεν τα δώ από κοντά...

Εχει καθισμα για αυτοκινητο maclaren αλλα μπαινει πανω στο καθισμα του καροτσιου

Αυτό δεν το ήξερα fairy baby μου ότι υπάρχει.

Αλλά και αυτό είναι ένα μειονέκτημα, το να τοποθετείς πάνω στο κανονικό καθισματάκι το καθισμα αυτοκινήτου ή το πορτ μπεμπέ. Αυτή είναι και μία εκ των δύο βασικών διαφορών μεταξύ peg perego plico p3 και peg perego swhich. Στο πρώτο αν και κατά 1,5 κιλό πιο ελαφρύ, τοποθετούνται πάνω στο υπάρχον βασικό κάθισμα. Η άλλη είναι ότι το swhich γυρνάει και προς την μαμά.

Τώρα το πρόβλημα του να μπαίνουνε πάνω στο βασικό, είναι ότι όταν πας μια βόλτα τους πρώτους μήνες πρέπει να κουβαλάς πάντα και το βασικό, άσχετα αν το μωρό καθήσει στο καρεκλακι του αυτοκινητου.

Αφήστε, είναι ένα χάος.

Αφήστε και εγώ έχω προβληματιστεί πολύ στο τι θα κάνω.

Ακούω συνέχεια από κοπέλες που λένε να μην την πατήσουμε αγοράζοντας ένα βαρύ καρότσι. Μια πολύ καλή μου φίλη που έχει πάρει το inglesina, μου είπε ότι θέλεις τόσο πολύ κάποια στιγμη που το παιδί θα αρχίσει να ξεπερνά τα 10 κιλά (γύρω στο χρόνο περίπου) να κερδίσεις έστω και ελάχιστα γραμμάρια, που εγώ μου είπε έπαψα να χρεισιμοποιώ και το δυχτάκι κάτω από το καρότσι. Το θεωρούσα ως extra βάρος.

Και εγώ το ίδιο έχω ακούσει από πολλές φίλες μου και γι'αυτό θέλω κάτι ελαφρύ. Αν πάω σήμερα στα λητώ να αλλάγω ένα δώρο και πάω να δω τα καροτσάκια θα σας πω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...