Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

happi μου δεν θέλω να σε τρομάξω , καλύτερα να πάρεις ένα τηλ γιατί όταν ρώτησα την γιατρό μου πως θα καταλάβω ότι έσπασαν τα νερά μου εκείνη μου είπε αυτη την κουβέντα ακριβώς θα νομίζεις ότι κατουρήθηκες πάνω σου. καλύτερα κανε ένα τηλέφωνο για σιγουριά χίλιες φορές να πάρεις και να μην είναι τίποτα παρά να το αφήσεις. το πιθανότερο είναι να είναι φυσιολογικό.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι δεν τον πηρα την κρεμα μου την ειχε δωσει απο την προηγουμενη βδομαδα και μου ειχε πει να την βαζω μια φορα τη βδομαδα για να μην παθω καμια μολυνση επειδη σε γενικες γραμμες εχω αρκετα υγρα(αλλα σημερα ηταν λιγο παραπανω,γι'αυτο ανησυχησα)αλλα εγω δεν την ειχα ξεκινησει

Κατάλαβα...Καλά έκανες και την ξεκίνησες. Παρακολούθησέ το και αν συνεχίσουν να είναι πολλά τα υγρά πάρε τον τηλέφωνο.Εντομεταξύ ξεκουράσου και ηρέμησε...

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

happi μου δεν θέλω να σε τρομάξω , καλύτερα να πάρεις ένα τηλ γιατί όταν ρώτησα την γιατρό μου πως θα καταλάβω ότι έσπασαν τα νερά μου εκείνη μου είπε αυτη την κουβέντα ακριβώς θα νομίζεις ότι κατουρήθηκες πάνω σου. καλύτερα κανε ένα τηλέφωνο για σιγουριά χίλιες φορές να πάρεις και να μην είναι τίποτα παρά να το αφήσεις. το πιθανότερο είναι να είναι φυσιολογικό.

ξερεις που κολλαω τον πηρα και χθες τηλ γιατι ειχα ενοχλησεις στο εντερο ...και σκεφτομαι τωρα να τον ξαναπαρω...στο τελος θα με βαρεθει ο ανθρωπος

76IGp3.png

Διαφημίσεις

να μην το σκέφτεσαι καθόλου αυτό, είναι γιατρός και πάνω από όλα γιατρός δικός σου. εγώ έχω πάρει τηλέφωνο άσχετο γιατρό για να εξακριβώσω κάτι που ήθελα με βάση αυτά που μου είχε πει η δική μου και του μιλούσα μισή ώρα χωρίς καν να γνωριζόμαστε. και δέκα φορές να τον πάρεις αν χρειαστεί.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Κατάλαβα...Καλά έκανες και την ξεκίνησες. Παρακολούθησέ το και αν συνεχίσουν να είναι πολλά τα υγρά πάρε τον τηλέφωνο.Εντομεταξύ ξεκουράσου και ηρέμησε...

ναι ...αν δω οτι συνεχιζεται θα τον παρω...προς το παρον ειμαι στεγνη...αι οταν εκανα την αμνιο του ανεφερα οτι καποιες φορες εχω αρκετα υγρα και μου ειπε τρεχουν στα ποδια σου ...αν δεν τρεχουν μην ανησυχεις

76IGp3.png

ξερεις που κολλαω τον πηρα και χθες τηλ γιατι ειχα ενοχλησεις στο εντερο ...και σκεφτομαι τωρα να τον ξαναπαρω...στο τελος θα με βαρεθει ο ανθρωπος

Όχι καθόλου να μην το σκέφτεσαι αυτό.Γι αυτό είναι οι γιατροί...Αν δεν ρωτήσουμε αυτούς ,τότε ποιός θα μας πει;Αν θέλεις να τον πάρεις, πάρε τον χωρίς δεύτερη σκέψη....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν να σας πώ κάτι να γελάσετε;Μία φορά έτρωγα ψάρι. Κατα λάθος κατάπια ένα κόκκαλο και πήρα τον γιατρό τηλέφωνο να τον ρωτήσω αν υπήρχε περίπτωση να τρυπίσει το κόκκαλο τον σάκο του μωρού....Rosebaby έλεγες κάτι για υπερβολές;;;;;;;χιχιχι....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

να ρωτησω και κατι αλλο μηπως φταει οτι πινω και πολυ νερο γιατι εχω και συχνοουρια???

Μπα, νομίζω ότι είναι καλό να πίνουν οι έγκυες νεράκι...Εντομεταξύ δεν φαντάζομαι να υπάρχει έγκυος χωρίς συχνοουρία....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Λοιπόν να σας πώ κάτι να γελάσετε;Μία φορά έτρωγα ψάρι. Κατα λάθος κατάπια ένα κόκκαλο και πήρα τον γιατρό τηλέφωνο να τον ρωτήσω αν υπήρχε περίπτωση να τρυπίσει το κόκκαλο τον σάκο του μωρού....Rosebaby έλεγες κάτι για υπερβολές;;;;;;;χιχιχι....

:D:D:D:D:D,και μετα εγω σκεφτομαι οτι εγω τον παιρνω συνεχεια τηλ να τον ρωτησω διαφορα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...