Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ μπραβο βρε μπουμπου britax λεγεται , ειναι απο 0 εως 18 κιλα νομιζω δηλαδη 4 χρονων παει το παιδι ενω στα αλλα που προσαρμοζονται στα καροτσια ειναι ως 9 κιλα .

Κατια , εγω ειμαι λιγο περιεργη περιπτωση επειδη εχω περιδεση δεν ξερω τι θα κανει και οταν τον ρωτησα δεν μου απαντησε για να μην μ αγχωσει λογικα .Η ξαδελφη μου παντως που γεννησε φυσιολογικα χωρις επισκληριδιο μου ειπε οτι πονεσε πολυ μονο οταν εκανε αναπνοες να κατεβει το μωρο .Βγηκε ευκολα και δεν την δυσκολεψε.Τωρα καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη.Λογικα αμα ποναω πολυ θα ζητησω επισκληριδιο .Παντως με καισαρικη λενε οτι δεν καταλαβαινεις γεννα οποτε μια χαρα εισαι δεν θα πονεσεις .

Το καθισματάκι αυτικινήτου της inglessina Φαίρη είναι μέχρι 13 κιλά, το έχω πάρει, οπότε για μέχρι ένα χρόνο.

καλησπέρα κορίτσια μου βλέπω παράπονα για τα δώρα της πεθεράς

να σας πω εγώ τι δώρο έκανε

100 ευρώ να πάρω κάτι ότι θέλω

ναι είναι αλήθεια όλο το διάστημα των 9 μηνών πήρα μόνο 100 ευρώ

στα λόγια είπε οτι θα πληρώσει το κρεβάτι με την προίκα του αλλά όταν πάρει ο πεθερός μου την σύνταξη του. την περιμένουν απο μήνα σε μήνα

δηλαδή στην ουσία μας πήραν ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου

όλα οι γονείς μου και εμείς τα πληρώσαμε γιαυτό μην διαμαρτύρεστε υπάρχουν και χειρότερα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

κοριτσια sos απαντηστε μου....εχω παρα πολλα υγρα και καποιες φορες καταβρεχετε το εσωρουχο ....υπαρχει περιπτωση να ειναι υγρα απο το σακο...???σημερα ειδικα και το πρωι και πριν λιγο ειχα παραπανω απο αλλες φορες...να πω κιολας οτι σημερα βαση δεδομενα του γιατρου αλλαζω και μηνα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Hapiness εκτός από τα υγρά έχεις και ενοχλήσεις; (πόνους - τσούξιμο - φαγούρα - κακοσμία κτλ....);Αν όχι, νομίζω ότι είναι φυσιολογικό.Ωστόσο αν αγχώνεσαι τόσο πολύ πάρε ένα τηλέφωνο τον γιατρό σου για να ηρεμήσεις.( Η σίγουρη συνταγή....)

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

καλησπερα ερι μου,δεν εχω αλλα συμπτωματα....τιποτα...θα δω αν συνεχιστει θα τον παρω...

E εντάξυ τότε δεν είναι τίποτα για το οποίο πρέπει να ανησυχείς.Παρακολούθησέ το και αν συνεχίσει πάρε τον τηλέφωνο να μιλήσετε για να είσαι πιο ήρεμη.

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

E εντάξυ τότε δεν είναι τίποτα για το οποίο πρέπει να ανησυχείς.Παρακολούθησέ το και αν συνεχίσει πάρε τον τηλέφωνο να μιλήσετε για να είσαι πιο ήρεμη.

εβαλα μια κολπικη κρεμα που μου εδωσε μηπως ετοιμαζεται καμια μολυνση και ξαπλωσα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπερα!!!!happiness μου σιγουρα να ρωτησεις το γιατρο σου ομως το ειχα παθει και εγω και ξερω πολλα κοριτσια που αλλαζουν και τρια εσωρουχα την ημερα και εγω νομιζω πως ηταν απο το αμνιακο αλλα καμια σχεση απλως και εγω αν θυμαμαι την ιδια εβδομαδα το ειχα παθει!!!!!!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

happines δεν ξέρω πόσα υγρά είναι εσύ μπορείς να κρίνεις αν είναι φυσιολογική ποσότητα ή όχι. αν σου έχει ξανα τύχη, και εγώ κάποιες φορές είχα αρκετά υγρά αλλά μέσα στο φυσιολογικό όριο. καλό είναι να πάρεις ένα τηλέφωνο για να ηρεμήσεις. πιθανότατα να μην είναι τίποτα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Kαλησπερα!!!!happiness μου σιγουρα να ρωτησεις το γιατρο σου ομως το ειχα παθει και εγω και ξερω πολλα κοριτσια που αλλαζουν και τρια εσωρουχα την ημερα και εγω νομιζω πως ηταν απο το αμνιακο αλλα καμια σχεση απλως και εγω αν θυμαμαι την ιδια εβδομαδα το ειχα παθει!!!!!!!!

ναι θα του το πω ...αν ηταν απο το αμνιακο υγρο δεν θα ηταν ολη μερα?

εγω το επαθα το πρωι και πριν λιγο...ημουν ξαπλωμενη και ενοιωσα λες και τα εκανα πανω μου....

76IGp3.png

Α τελικά τον πήρες;Καλά έκανες....

οχι δεν τον πηρα την κρεμα μου την ειχε δωσει απο την προηγουμενη βδομαδα και μου ειχε πει να την βαζω μια φορα τη βδομαδα για να μην παθω καμια μολυνση επειδη σε γενικες γραμμες εχω αρκετα υγρα(αλλα σημερα ηταν λιγο παραπανω,γι'αυτο ανησυχησα)αλλα εγω δεν την ειχα ξεκινησει

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...