Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια και απο μενα ελπιζω να ειχατε ενα ομορφο σ/κ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσια τι γνωμη εχετε για τα καροτσια inglesina κανω μια ερευνα αγορας γιατι θελω να το παραγγειλω?

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπουμπου μαλλον στο inglessina τεινω ....δεν τα εχω δει απο κοντα ομως .Παντως λεω για καθισμα αυτοκινητου να παρω ξεχωριστο που ειναι και για μεγαλυτερα παιδια ,Booster λεγεται καπως ετσι ή maxi cosi .

Εσυ τι πηρες για αυτοκινητο?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Ευτυχως εμενα η δικια μου πεθερα μου εφερε της ανηψιας οποτε τα πολυ χρησιμοποιημενα τα εστειλα πισω οπως ηταν .Γενικα δεν μ αρεσει να με φορτωνουν με ρουχομανι , εκνευριζομαι, τα ξεφορτωνονται αλλοι για να τα φορτωθουμε εμεις .:shock:

Και εμενα προφανως θα με αφησει οσο παρει αλλα κουραστηκα , ολη μερα μεσα ειμαι .

Εχετε συζητησει για φυσιολογικό ή καισαρική ? εγω ακομα αυτα δεν τα εχω μιλησει .Μαλλον για φυσιολογικο θα με παει ειναι υπερ

εαν μπορεσω θα προτιμησω φυσιολογικο.παντως προς το παρον ολα με οδηγουν στην καισαρικη.ο μπεμπης με το κεφαλι πανω,μεγαλος για την εβδομαδα του και εγω με πολυ στενη λεκανη.

εχουμε ραντεβου την αλλη εβδομαδα,να δουμε τι θα μας πει.:oops:

αν πας με φυσιολογικο θα κανεις επισκληριδιο?

Ειναι ωραίο το igglessina :D

Eγώ δεν θέλω καρεκλάκι να προσαρμοζεται στο καροτσι, το θελω απλά για το αυτοκινητο και μονο...Σκεφτομουν να παρω ενα 0-18 το britax, αλλα δν το έχω αγοράσει ακόμη διότι μας είπε αυτός που "βελτιωνει" το αμαξι του καλου μου οτι μας εχει παραγγειλει και ειναι στο δρομο ενα σουπερ ντουπερ ιαπωνικό μπλα μπλα μπλα...

Ξερω πως θα ειναι κορυφαιο, αυτο που δεν ξερω ειναι αν κανει για νεογεννητα μιας κ ο κυριος αυτος δεν εχει παιδια οποτε που να ξερει τι να παραγγειλει...

Παντως χαμενο δεν θα παει. αν δεν κανει για νεογεννητα θα δω για τι ηλικιες ειναι και αναλογα θα παρω ενα αλλο maxi cosi - britax - recaro, αναλογα...

Εγω παντως για φυσιολογικο παω, ολα δειχνουν πολύ ενταξει!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Εγω βιαστικα ισως και πηρα της chicco καθισμα αυτοκινητου που ειναι για 0-18kg αλλα ειναι ομορφο και τωρα εχω μπερδευτει με το καροτσι μου αρεσε πολυ το εκρου της inglesina και το pliko switch peg-perego τελειως αναποφασιστη ομως!χιχιχιχι!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

Αχ μπραβο βρε μπουμπου britax λεγεται , ειναι απο 0 εως 18 κιλα νομιζω δηλαδη 4 χρονων παει το παιδι ενω στα αλλα που προσαρμοζονται στα καροτσια ειναι ως 9 κιλα .

Κατια , εγω ειμαι λιγο περιεργη περιπτωση επειδη εχω περιδεση δεν ξερω τι θα κανει και οταν τον ρωτησα δεν μου απαντησε για να μην μ αγχωσει λογικα .Η ξαδελφη μου παντως που γεννησε φυσιολογικα χωρις επισκληριδιο μου ειπε οτι πονεσε πολυ μονο οταν εκανε αναπνοες να κατεβει το μωρο .Βγηκε ευκολα και δεν την δυσκολεψε.Τωρα καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη.Λογικα αμα ποναω πολυ θα ζητησω επισκληριδιο .Παντως με καισαρικη λενε οτι δεν καταλαβαινεις γεννα οποτε μια χαρα εισαι δεν θα πονεσεις .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Αχ μπραβο βρε μπουμπου britax λεγεται , ειναι απο 0 εως 18 κιλα νομιζω δηλαδη 4 χρονων παει το παιδι ενω στα αλλα που προσαρμοζονται στα καροτσια ειναι ως 9 κιλα .

Κατια , εγω ειμαι λιγο περιεργη περιπτωση επειδη εχω περιδεση δεν ξερω τι θα κανει και οταν τον ρωτησα δεν μου απαντησε για να μην μ αγχωσει λογικα .Η ξαδελφη μου παντως που γεννησε φυσιολογικα χωρις επισκληριδιο μου ειπε οτι πονεσε πολυ μονο οταν εκανε αναπνοες να κατεβει το μωρο .Βγηκε ευκολα και δεν την δυσκολεψε.Τωρα καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη.Λογικα αμα ποναω πολυ θα ζητησω επισκληριδιο .Παντως με καισαρικη λενε οτι δεν καταλαβαινεις γεννα οποτε μια χαρα εισαι δεν θα πονεσεις .

Ετσι ειναι με τα καρεκλάκια...

Τα 0-9 προσαρμόζονται στα καροτσια...

Γενικως πανε με το βαρος αλλα και την ηλικία...Μπορει να ξεπερασει την ηλικια αλλα οχι το βαρος οποτε πρεπει να αλλαξεις, ή μπορεί να ξεπεράσουν το βαρος οποτε επίσης πρεπει να αλλάξεις και να πας στην επομενη κατηγορία!

Εμενα η μαια μου ειπε πως ειναι αναλογα τον αργανισμο, μεχρι καποια ωρα δεν σου κανουν επισκληριδιο- διοτι καθυστερει τον τοκετό.

Απο κει και περα αν δεν αντεχεις, ζητάς εσύ!

ξερεις τι φοβαμαι?οτι οσους πονους γλιτωσω απο την ωρα της γεννας θα τους τραβηξω μετα!:(

τι να κανουμε?να βγουνε γερα παιδια και ολα θα αντεξουμε!

Διαφημίσεις

Κάτιααααα? Μένεις Μοσχάτο??

Ειχα ερθει σημερα το πρωι για καφε να δω ενα φιλο μου με την κορουλα του!

μενω συνορα μοσχατου με καλλιθεα!!ενα στενο με χωριζει!!:D

πως σου φανηκαν τα μερη μας?

Λίγο παραδίπλά μενω κι εγώ..

Μια χαρα ειστε βρε, εχετε και τον ΠΙΟ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΟ φουρνο του κοσμου, κόλαση ειναι ο ατιμος καθε φορα αν τυχει να περασω σηκωνω τα παντα!!!

Ειχα ερθει σε κεινο το καφε που ειναι διπλα απο τη γεφυρα που ειναι μονο του και εχει μια πλατεια εκει, στο δημαρχειο ακριβως πανω....!

ασε..απο φαγητα εχουμε πολλους πειρασμους!!χαχα!!

ειδικα κατι πιροσκι!!προσπαθω να μην περναω απο εκει γιατι με εβαλε και σε διαιτα!!χαχα

εμεις για καφε πηγαινουμε συνηθως στην πλατεια κυπρου στην καλλιθεα.

εγω Καλλιθέα κατεβαινω για ψωνια που και που μου αρεσουν ενα δυο μαγαζια..

Μοσχάτο οταν βρισκομαστε με αυτο το φιλο μου και τη γυναικα του παμε εκει συνηθως που εχει απλα...

γενικα τριγυριζω σε αυτες τις περιοχες ετσι ερασιτεχνικα - πιο πολύ Ν Σμυρνη πιω καφεδακια και μετα παραλιακή μερια!

να σου πω την αληθεια ν.σμυρνη δεν εχω κατσει ποτε για καφε.παντως σαν περιοχη μου αρεσει πολυ.

παραλιακη παμε συνηθως σαββατοκυριακα αν δεν παμε στην μαρινα του φλοισβου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...