Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσαρες μου τι κανετε?

βλεπω ολες ξετρελλαμενες με τις αγορες της πεθερας(χαχααχα)...ααα εμεις εχουμε αλλο θεμα θα μου δωσει λεει κατι ρουχαλακια του αντρα μου..και το παπλωματακι του...και δεν με νοιαζει δεν εχω και πολλους χωρους αποθηκεσης,ηδη ειμαστε πολυ στεναχωρα στο θεμα ντουλαπας και ειδικα τωρα που αδειασα ενα μικρο φυλλο για να βαλω μεσα τα πραγματα του μπεμπη...και απο τη αλλη εχω και την γιαγια μου που του εχει πλεξει ηδη μια κουβερτουλα και θελει να του πλεξει και αλλη....στο τελος θα βγουμε εμεις εξω απο το σπιτι για να βαζουμε τα ρουχα και τις κουβερτες

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Nefeli καλο κουραγιο , συγκρατησου παρτα και πολυ πολυ πετα τα ή βαλτα σε κανα ντουλαπι.

Ανυπομονω να μου φερουν τα επιπλα αλλα προικα ,καροτσι δεν εχω παρει , να δω ποτε θα τα παρω αυτα .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

το ιδιο προβλημα εχω και εγω με τις ντουλαπες μου!δεν χωραει τιποτα ειδικα τωρα που εχω τις εχω γεμισει και τα πραγματα του μπεμπη.περιμενω πως και πως να ερθει ο σεπτεμβριος να φυγουμε απο εγω!μεχρι τοτε τα εχω χωσει ολα στον αποθηκευτικο χωρο που εχει η κρεβατοκαμαρα μου!

Μωρέ να τις πετάξω τα ρούχα που φορούσε ο άντρας μου δεν λέει, το πολύ πολύ να τα έχω για το σπίτι. Το εκνευριστικό είναι ότι της είχα πει με έμμεσο τρόπο ότι δεν τα θέλω και αυτή έπεισε τελικά τον άντρα μου να τα φέρει. Τα νεύρα μου!

Τι κανετε άλλο ρε κορίτσια εσείς? Μόνο εγώ βαριέμαι σήμερα! Εστειλα και τον άντρα μου για καφεδάκι για να κρεπαλιάσω μόνη μου.

Διαφημίσεις

Τι να κανουμε, εδω , τα ιδια , ηρεμια.

Με εχει πιασε ξαφνικα ενα αγχος με την δουλεια μου , μου εχει λειψει λιγο και θα κανω καιρο να ξαναπαω.

Καλησπέρες...

Εγω εδω ακομη χαζευω...

Σας φορτωνουν διαφορα τα πεθεροειδή ε??

Εμένα δεν μου εχουν πει τίποτα τετοιο ούτε οι γονείς μου...Γιατι και εδω απο χωρους αποθηκευτικούς ..είμαστε για κλαματα!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

νεφελη μου ο μπεμπης μονο κουνιεται αυτες τις μερες!απορω αν κοιμαται καθολου!υπαρχουν μερες ομως που ειναι σχετικα ησυχος!εχει παρει θεση η μπεμπα σου για την γεννα?

Διαφημίσεις

Κοριτσια ο γιατρος σας ειπε οτι ακριβως 40 βδομαδων θα γεννησετε? ή 38?

κοριτσακι εμενα ο γιατρος μου ειπε οτι οι πρωτοτοκες συνηθως αργουν να γεννησουν και παιρνουν ολο το μηνα!:shock:

Ευτυχως εμενα η δικια μου πεθερα μου εφερε της ανηψιας οποτε τα πολυ χρησιμοποιημενα τα εστειλα πισω οπως ηταν .Γενικα δεν μ αρεσει να με φορτωνουν με ρουχομανι , εκνευριζομαι, τα ξεφορτωνονται αλλοι για να τα φορτωθουμε εμεις .:shock:

Και εμενα προφανως θα με αφησει οσο παρει αλλα κουραστηκα , ολη μερα μεσα ειμαι .

Εχετε συζητησει για φυσιολογικό ή καισαρική ? εγω ακομα αυτα δεν τα εχω μιλησει .Μαλλον για φυσιολογικο θα με παει ειναι υπερ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...