Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

κοίτα, σε καμία μου προσπάθεια δεν ήμουν ψύχραιμη. Και στο τέλος ήρθε. Θέλω να πω ότι να μην νιώθεις τύψεις αν νιώσεις ότι αγχώνεσαι και έχεις σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να πηγαίνεις το μυαλό σου σε αυτά που σε ευχαριστούν και όποτε νιώθεις ότι πιέζεσαι βγες βόλτα να περπατήσεις με μουσική στα ακουστικά. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια!

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

μπουμπουκα μου μονες μας ειμαστε στο καφε..εννοειται τωρα οτι δεν εχω ορεξη να βγω απο το σπιτι καθολου..εσυ θα πας πουθενα ?ενταξει ο αντρουλης σου τωρα?

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου κοριτσακι, ναι μια χαρα ειναι και εφυγε να παει σε εκθεση ο αθεοφοβος απο το πρωί....απαπαπα...

Δεν εχω ιδεα τι θα κανω περιμενω να γυρισει και μαλλον εδω αραλικι!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα ομορφούλες :)

Εχω πιάσει φασίνα Κυριακάτικα αλλά αυτά παθαινει κανείς όταν βαριέται να κάνει δουλειές το Σάββατο και πορτογυρίζει!!!:D:D:D

Οσα μπορέσω... τα υπόλοιπα αύριο... Ευτυχώς βοηθάει και ο αντρούλης...

Φιλάκια μπέλλες

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

kαλημερα κοριτσια!χωραω και εγω στην παρεα σας?

και εγω απο τις 10 που ξεκινησα δουλειες τωρα καθησα!τον ξεθεωσα τον αντρουλη μου!

ευτυχως θα μαγειρεψει η πεθερα μου,κατι ειναι και αυτο!!

Kαλε εγκυουλες μην κουραζεστε !!!!

Καλημερα και απο μενα ή μαλλον καλο μεσημερι , σημερα ειναι μια ωραια κυριακη , τι κανετε ολες βολταρετε ?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Μόλις καναμε μαμ και εμείς.

Μάλλον μέσα θα μείνουμε για να αρχίσω να προετοιμάζομαι ψυχολογικά για την επίσκεψη της πεθεράς στις 7.30. Θα έρθει να μου φέρει να πράγματα που ψώνισε για το μωρό. Να δούμε τι θα δούμε. Το λέω αυτό γιατί χθες είχε πάει ο άντρας μου στο σπίτι τους και του αράδιασε όλα τα ζιπουνάκια που είχε από τα παιδιά της και εννοείτε τον έπεισε να μας τα δώσει για την μπέμπα. Να φοράει τα ζιπουνάκια του πατέρα της, τι χαρά! Ελπίζω να μην εκνευριστώ πολύ εκείνη την ώρα.

Χθες πήγαμε σε ένα γάμο και έριξα και έναν χορό. Ωραία είναι πάντως που σου δίνουνε όλοι σημασία. Μετά να δω, θα με προσπερνάνε κατευθείαν για να δούνε το μωρό. Ας το γλεντίσουμε τουλάχιστον όσο μας μένει ακόμη, γιατί με το να κάθομαι να μετράω τις μέρες δεν την βγάζω.

καλημερα

κι εγω πεθεροπληκτη σημερα

πηγαμε απο εκει για φαγητο, αλλα λογω της μικρης ειχαμε πει με τον αντρα μου οτι θα κατσουμε λιγο. και ευτυχως φαγαμε, την ειδανε λιγο και φυγαμε γρηγορα γρηγορα.

Νεφελακι, να ξερεις, οτι τα ρουχαλακια που ψωνιζουν οι μεγαλες γυναικες ειναι λιγο γιαγιαδιστικα, ξερεις, με καρδουλες, λουλουδακια, καραμπινατα κοριτσιστικα. Εμενα που το γουστο μου ειναι τελειως διαφορετικο, το εγκεφαλικακι το παθαινω. αλλα της τα φοραω μεσα στο σπιτι οποτε κι εμενα με εξυπηρετουν κατα βαθος. Να εισαι ευγενικη σε παρακαλω πολυ, χιχι

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...