Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

κοίτα, σε καμία μου προσπάθεια δεν ήμουν ψύχραιμη. Και στο τέλος ήρθε. Θέλω να πω ότι να μην νιώθεις τύψεις αν νιώσεις ότι αγχώνεσαι και έχεις σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να πηγαίνεις το μυαλό σου σε αυτά που σε ευχαριστούν και όποτε νιώθεις ότι πιέζεσαι βγες βόλτα να περπατήσεις με μουσική στα ακουστικά. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια!

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

φαιρυ moy babystar εχει στη λαμια..50 ευρω την πηρα τελικα για το λικνο..και ειναι τελεια..φτηνα και ωραια πραγματα εχει στα motherbaby περιστερι πρεπει να ειναι ριξε μια ματια στην ιστοσελιδα του

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Sta mοtherbaby εχω πάει και όντως έχει ωραια πραγματάκια. Μου είπαν ότι και στο ζαρα εχει πολύ ωραία ζιπούνια σε σετ, σε καλες τιμές και ποιότητα. Θα πάω μέσα στη βδομάδα και θα σας πω.

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια

ωραια κουβεντουλα ειχατε χθες

σμουτς περαστικα στην οικογενεια

ροουζ χρονια πολλα κοπελαρα:-P:razz::-P

παιδια κι εγω οπως και η ζωζα,νομιζω,εχω μονο γνωστες

νομιζα οτι ειχα φιλες αλλα,τελικα μονο εγω το νομιζα

μια απο τις κοπελιες που νομιζα πολυ κοντα μου οταν ηταν εγκυος πηγαινα ,της εκανα παρεα γιατι μου ελεγε οτι βαριεται μονη και τετοια,και δωστου δωρα μετα και πριν και φαγητα και δεν συμμαζευεται (ειμαι και ο μ@#@#κ@ς της προσφορας εγω)

οσο προσπαθουσα να κανω παιδακι,ολο αποριες ειχε πως κανω τις προσπαθειες και τετοια

απο τοτε που εμεινα εγκυος κοπηκαν οι εξοδοι,κοπηκαν σχεδον ολα,τωρα εω τι να πω οτι ζηλευει,δινω τοπο στην οργη και προχωραω

καλα για εκεινες τις φασεις με τον γαμο,εχω να σας περιγραψω......

εψω την αδελφη του αντρα μου που μενει επαρχια,οποτε ειναι να παει να τους δει,ο αντρας μου,που βασικα για τους γονεις του παει,παιρνει τηλεφωνο,μαθααινει τα νεα μας για να μπορει μετα να μανιπιουλαρει ταα πραγματα

οσο για τον γαμο της ,σε δυο μηνες ,οταν παντευομασταν εμεις ,οτι καναμε ηταν περιττο

τωρα ,εχει παραγγειλει σχεδον ιδιο νυφικο με μενα και εχει σχεδιασει να κανει 3 γλεντια παρακαλω μεχρι να παντευτει,ελεος

δεν θα με ενοιαζε αν δεν ειχε απαξιωσει τοσο πολυ οτι καναμε εμεις τοτε

αφου στον γαμο ειχε ερθει με κοστουμι,λες και πηγαινε στ interview

μια φιλη στο γαμο μου ειπε"καλα η #@#@ τη ντυθηκε αεροσυνοδος?"

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

κοριτσια μονη μου ειμαι?

σημερα εχω πολλα νευρα

ο αντρας ειχε πει οτι απο τον εβδομο και μεχρι να γεννησω δεν θα ξανακανει ταξιδι στους γονεις του για να μην με αφησει μονη

κι ομως εφυγε το πρωι

καλα αυτοι οι γονεις του ,δεν καταλαβαινουν τιποτα ρε γ@#@#@@#

ο αδελφος μου ηταν ολη την εβδομαδα αθηνα για σεμιναριο και ηθελε σημερα να παει σπιτι του και ειχαμε συννενοηθει με την μανα μου να ερχοταν να μου κανει παρεα,αλλα τελικα δεν θα ερθει γιατι εχει να παει σε ενα γλεντι:mad::mad::mad:

και αναγκασε τον αδελφο μου να μεινει μαζι μου για παρεα και θα ερθει λεει την δευτερα

πρωτον γιατι πρεπει καποιος να με προσεχει,τι θα παθω για ενα βραδυ?

δευτερον τι να την κανω την δευτερα,θα με κλεισει μεσα ,δεν θα μπορω να κανω τις δουλειες μου,γιατι θα φωναζει να μην κουραζομαι,και θα εχω και γκρινια απο τον αντρα μου που οι δουλειες θα πηγαινουν πισω

εκτος αν τσακωνομαι με την μανα μου και κανω τις δουλειες κανονικα

ειναι ολα αυτα φυσιολογικα?γιατι εγω αισθανομαι σαν δεκαπενταχρονο που το ελεγχουν ολοι,γα@#@@#

πηρε η πεθερα μου το πρωι να πει κατι στον γιο της ,ε και δεν κρατηθηκα,της τα εχωσα,και αφου δεν ειχε τιποτα να πει ,μου ειπε μονο "εσυ παντως καλα εισαι,ε?"

τι καλα,με τοσα νευρα............σκοτωνω ανθρωπο σημερα

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

αρε γκελαΚΟ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ... κι εγω εχω νευρα τελευταια και καθολου διαθεση..τωρα θα αλαΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ελπιζω να μην ψυχοπλακωθω τιποτα,

Διαφημίσεις

καλησπερα μανουλες!

σας διαβαζω καθε μερα αλλα δυστυχως δεν εχω συνεχεια χρονο για να γραφω.παντως μου φτιαχνετε τη διαθεση!!

να κανω μια ερωτηση?τα μπεμπακια σας εχουν παρει θεση γεννας?εμενα την τεταρτη που εκανα υπερηχο ηταν με το κεφαλακι κατω και την παρασκευη που ξαναπηγα στον γιατρο ειχε γυρισει!καθοταν με τον πωπο του και ειχε παρει αγκαλια τα ποδαρακια του!παιδι με αποψη απο τωρα!!

να ρωτησω και κατι αλλο η σας κουραζω?τα μπεμπε σας ολη την ωρα κλωτσανε?με εχει τρελανει ο μπεμπης!αν ειναι ετσι και οταν γεννηθει θα ειναι ταλιμπαν..χαχα!!

συγνωμη ια το μεγαλο μηνυμα!!

Καλησπέρες,

Εμενα εχει παρει θεση αλλα δεν εχω δει αυτη την εβδομαδα αν εχει αλλαξει κατι...

Παντως μεχρι και τελευταια στιγμη πολλα αλλαζουν μην σε ανησυχει..

Σχετικα με τις κλωτσιες ειναι αναλογα με τα κεφια του...

Μια ειναι υπερικινητικοτατος και με ταραζει και μια ησυχουλης!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

καλησπερα κοριτσια!εγω εχω 5 ωρες ασταματητα εκανα δουλειες σπιτι..πακεταρισα πραγματα,εβαλα πλυντηρια σουπισα σφουγγαρισα και αδειασα και τις γλαστρες να τις μεταφερω κι αυτες αυριο στο αλλο σπιτι..δεν μπορω να σκυβω και δεινοπαθησα πτωμα ειμαι τωρα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...