Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

κοίτα, σε καμία μου προσπάθεια δεν ήμουν ψύχραιμη. Και στο τέλος ήρθε. Θέλω να πω ότι να μην νιώθεις τύψεις αν νιώσεις ότι αγχώνεσαι και έχεις σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να πηγαίνεις το μυαλό σου σε αυτά που σε ευχαριστούν και όποτε νιώθεις ότι πιέζεσαι βγες βόλτα να περπατήσεις με μουσική στα ακουστικά. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια!

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Ωχ τι δύσκολο βράδυ ήτανε αυτό Smoutsaki. Περαστικά και στους δύο.

Θα είσαι πολύ χάλια και εσύ τώρα ε? Κουκουλοθήτε και οι τρεις στο σπίτι και καλή ανάρωση.

Αστα Newmummy άστα. Δεν ξέρω τι να πω, κάποια πράγματα είναι πολύ ακρέα για να τα κάνουνε άτομα που έχουνε και κάποια ηλικία, εννοώ δεν είναι και 20! Ισως όλοι κάποια στιγμή να κάναμε λάθη απέναντι σε φίλες, που μπορεί και να μην τα καταλάβαμε τότε, αλλά είμασταν και πιο μικρές. Τώρα άτομα που κοντεύουνε στα 30, θεωρώ ότι έχουνε πάρει εμπειρίες από την ζωή τους και θα έπρεπε να καταλάβουνε ότι τίποτε δεν έχει περισσότερη αξία από την υγεία μας και από το να προσπαθούμε να περνάμε κάθε μέρα και καλύτερα μαζί με φίλους, γιατί η ζωή έχει και δυσκολίες από εδώ και πέρα και η στήριξη από άλλα άτομα είναι σημαντική. Αντίθετα με τον φθόνο και την ζήλια δεν μπορώ να καταλάβω τι νομίζουν ότι πετυχαίνουν για τον εαυτό τους! Τι να πεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σμουτσακι προφανως η μικρη σου κολησε απο τον παιδικο .Περαστικά'.

Οσο για τις φιλιες τι να πω βρε κοριτσια εκνευριζομαι και πληγωνομαι παραλληλα .new mammy και εγω το πιστευω για την ζηλια γιατι δεν μπορω και να το εξηγησω αλλιως ....προφανως δεν τις ανησυχε αν θα παω καλα τοτε στο νοσοκομειο αλλα αν δεν τα παω καλα .Μα να χαθουν τωρα? και οταν μιλαω με χαρα γι αυτο το γεγονος και τα πραγματα της μικρης ειδικα η μια ξενερωνει και ειναι καπως μετα.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

κοριτσια εγω δεν πιστεψα ποτε στην γυναικεια φιλια..απλα γνωστες ειχα..φιλες κολητες σχεδον ποτε..μπορει να με πειτε κομπλεξικη αλλα εχω ησυχο το κεφαλακι μου απο τα 19 ειμαι με τον αντρΑ μου σε σχεση και με αυτον μονο ειμαι αυτοκολλητη..και τα παντα μονο στην μικρη μου αδερφη λεω..αυτη θεωρω εμπιστοσυνης

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

ευχαριστω κοριτσια, τωρα βεβαια δεν ξερω, η ωτιτιδα κολλαει?

κοιταξτε, γενικοτερα κι εγω σαν τη μπουμπου προσπαθουσα να μη μιλαω πολυ για θεματα μωρου και εγκυμοσυνης, γιατι οταν ο αλλος δεν ειναι στην ιδια φαση, ξενερωνει και βαριεται. Το παθαινα κι εγω, οταν δεν με ενδιεφεραν αυτα τα πραγματα, και προσπαθησα να μην το κανω εγω στις φιλες μου οταν ηρθε η δικη μου ωρα.

Απλα, οπως ειπε και καποια κοπελα πριν, δεν θυμαμαι ποια, οταν με το καλο γινετε μανουλες, θα δειτε ποσο αδιαφορα θα σας φαινονται καποια πραγματα, ατομα και καταστασεις που τωρα σας απασχολουν τα μαλα (που λεει και η μπουμπου).

Γενικως πιστευω οτι οταν γινομαστε μανουλες, χαλαρωνουμε τη σταση μας απεναντι στη ζωη.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Δεν θελω να πιστευω ετσι Ζωζα μου , θελω να πιστευω οτι υπαρχουν ανθρωποι .Δυστυχως ομως ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα με τοσες δυσκολιες που υπαρχουν τους φτανουν σ αυτο το σημειο , να ζηλευουν και να μοχθουν αυτο που δεν εχουν.

Το λικνο το πηρες τελικα? η προικα ποσο σου κοστισε ?

Φυσικά και δεν φαίνεσαι κομπλεξική γι αυτό Ζωή μου, αφού δεν σου έτυχε και κάποια κοπέλα που να σε κερδίσει και να σε κανει να την αισθανθείς φίλη μην νιώθεις περίεργα εσύ. Και εγώ τώρα που μετακόμισα, προσπαθώ να κρατάω ουδέτερη στάση με όλους, λίγα και καλά που λένε. Γιατί είδα πολύ περιέργες αντιδράσεις και ευτηχώς πλέον έχω την οριμότητα να τις καταλαβαίνω από την αρχή και να λαμβάνω τα αντίστοιχα μέτρα. Γιατί την πάτησα αρκετά στην ζωή μου.

Σμουτσακι εχεις δικιο σ αυτο που λες , εμενα προσωπικα με λυπησε το γεγονος που ανεφερα εχθες το βραδυ.Υποτιθεται οτι οταν εχεις φιλες μιλας και για τα ομορφα οχι μονο για τα ασχημα .

Και κάτι τελευταίο, να μην ξεχνάμε να κάνουμε και εμείς την δική μας αυτοκριτική. Δεν φταίνε πάντα οι άλλοι. Ισως πληγώνουμε και εμείς κάποια από αυτά τα άτομα και δεν το καταλαβαίνουμε.

Νεφελακι θα συμφωνησω μαζι σου αλλα μην ξεχνιομαστε ...φιλος ειναι αυτος που χαιρεται με την χαρα σου και οχι με την λυπη σου ...Ολα εχουν τα ορια τους .

Καλα ειμαι κομματια απο τις καουρες εχθες παλι δεν κοιμηθηκα

Διαφημίσεις

αχ πρεπει να στησουμε και το λικνο τωρα πυ ειπες fairy..εγω προικα πηρα απο στα babystar 70 ευρω και ειναι απλα τελεια,,φορμακι ολοσωμα τρια πηρα λετε να μη φτασουν?πηρα πολλα αμανικα

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Που εχει babystar ,εχω δει ρε γμτ ακριβη προικα και το σκεφτομαι γιατι λεω θα την παρω και το μωρο θα την κανει χαλια.Αξιζουν τα πολλα λεφτα για προικα? δεν ξερω

Ναι Φαιρη μου δίκιο έχεις σε αυτό που λες.

Αχ εγώ δεν έχω πάρει καθόλου ρούχα του μωρού. Αυτό λέγαμε με τον άντρα μου, πήραμε όλα τα άσχετα και δεν πηραμε ακόμη ζιπουνάκια και τέτοια. Περιμένω και της πεθεράς αύριο και θα αμολυθώ τα πάρω κάτι. 4 ζιπουνάκια έχουμε και δύο φορμάκια μόνο.

Αντε ρε κορίτσια να περάσει ο καιρός! Νιώθω πάλι ρε γαμώτο την κοιλιά μου να μικραίνει. Τι περιπτωση εγκύου είμαι πια!

κορμακια θα παρω τελικα απο τα mothercare οπως ειπε και η new mammy πρεπει να εχουν καλυτερα νουμερα .Νεφελη να πας εκει εχει εφταδες τα κοντομανικα και τριαδες τα μακρυμανικα .Ετσι δυο τετοια πακετα θα παρω και εγω.

Ναι αυτό είναι μια καλή λύση με τα πακετάκια των πολλών.

Πάω να κανω ένα μπανάκι γιατί έχω και κομμωτήριο στις 1.

φιλάκια από μένα προς το παρόν.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...