Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

το είδα, αυτό δηλαδή απο κάτω είναι κλειστό ?

σαν υπνόσακος για καλοκαίρι ?

εχει κορδελακι που σουρωνει και το δενεις φιογκο!!!Βολικο φαινεται..κι αν δεν θες να το κλεισεις,φανταζομαι το αφηνεις χαλαρουλι!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι το παρηγγειλα και θα ερθει μεσα στην εβδομαδα!!!Το πηρα 3-6 γιατι ειδα την φορμα του λιγο στενη κι αυτα πρεπει να φοριουνται ψιλοανετα!

Πιστευω για αρχη θα χρησιμοποιηθουν σιγουρα....

Διαφημίσεις

σωστα....εσυ κοντευεις βρε παιδι μου...τι ειναι 2.5 εβδομαδες ακομη!!!!!

να το δεις απο κοντα εχει και σε αλλα χρωματα απλα εμενα μου αρεσε ασπρο και επειδη δεν το ειχε εκανα ολη την παραγγελια μεσω ιντερνετ!!

Σε αφηνω κι εγω rose μου...πηρα λιγο θαρρος σημερα με το ξενυχτι και το γλεντησα!!οι αντιστασεις ομως πεφτουν

φιλια και θα τα ξαναπουμε!!!

ενας πονος πηγαινοερχεται εδω και καμποση ωρα,αριστερα στη κοιλια εκει που ειναι το μπεμπε ,ειναι λες και με παταει κατι και με αφηνει....το εχετε παθει ποτε........???

76IGp3.png

καλημερα κοριτσακια σαββατο σημερα και το ριξατε στον υπνο ?εγω παω στη δουλεια αχ σημερα θα ειμαι εκει με τον αντρουλη μου..πιο χαλαρα καφεδακι κι ετσι!rosebaby χρονια πολλα για χτες κι εσυ smoutsaki να χαιρεσαι το ζουζουνακι σου!κοριτσια εγω πηρα κανα 2 πυτζαμΑκια καπρι για την κλινικη και 3 νυχτικακια που ειναι σαν φορεματακια..δεν εχουν κουμπια..και σουτιεν θηλασμου λεω να μην παρω δεν βολευουν καθολου εχω ακουσει..σιγα λες και το στηθος αλλιως δεν βγαινει εξω για τον θηλασμο?μπουμπου κι εγω αυριο μπαινω στο μηνα μου και νιωθω καπως..περισσοτερο αγχος μπορω να πω..αυτα απο ψωνια της μπεμπας εχω τελειωσει μονο μπανιεριτσα μενει να της παρουμε της fisher price θα παρω που εχει και προστατευτικο μεσα..μαραααα ωραιες οι φωτο!με πολιτικο παντρευτηκατε η θρησκευτικο?

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια

Καλα ησασταν μεσα εχθες και εγω η χαζη το εκλεισα γιατι βαρεθηκα μονη.

Δεν εχω κοιμηθει σχεδον καθολου ειχα κατι καουρες αλλο πραγμα , το πρωι με πονουσε το στομαχι με τραβαγε και σηκωθηκα κατι να φαω .

Ζωζακι τελικα ναι σε ειχα βγαλει απο το φεις.Σε ξαναπροσθεσα.

Βρε κοριτσια απο την Δημητρα εχουμε κανα νεο?

Νυσταζωωωωωωωωω

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια!

Νυχτερινή συζήτηση είδα και μάλιστα πολύ ενδιαφέρουσα!

Αρε Μπουμπού τι να πεις σε αυτά τα θέματα με τις φιλίες. Και εγώ σκευτόμουνα πόσο καλύτερα είναι τα πράγματα στους άντρες. Εγώ έφαγα τα χαστούκια μου πέρισυ στο γάμο μου, που δύο κολλητές μου δεν ήρθανε και μάλιστα χωρίς να ενημερώσουνε! Τι να πεις σε αυτές τις περιπτώσεις. Ευτηχώς τώρα που θα γίνουμε μανούλες θα είμαστε πιο ανέστητες σε αυτά τα θέματα, γιατί πραγματικά δεν αξίζει.

Μάρα πολύ ωραίες οι φώτο σου και smoutsaki να χαίρεσαι την Ηλιάννα για χθες.

Θα πάω να τσιμπήσω και εγώ κανένα φορμάκι χωρίς ποδαράκια, όντως φαίνονται βολικά. Δεν έχω πάρει σχεδόν τίποτε, εκτός από κάτι λίγα που μου έφερε η μητέρα μου και η αδερφή του άντρα μου. Αύριο αναμένω και της πεθεράς! Οπότε θα δω τι λείπει και θα συμπληρώσω.

Εμείς έχουμε ένα γάμο σήμερα ευτηχώς, για να περάσει και αυτή η μέρα.

καλημερα κοριτσια κι απο μενα.

Τι νυχτα ηταν αυτηηηηηηη

Η μικρη με 39 πυρετο και ωτιτιδα και στα δυο αυτια, να κλαει και να οδυρεται, εγω να ξυπναω καθε τρεις και λιγο να την θερμομετρω, και στο καπακι ο αντρας μου να κανει εμετους............... Και να σηκωνομαι καθε λιγο και λιγακι και γι αυτον, γιατι μια ηθελε το ενα, μια το αλλο.

Δεν εχω να σας πω κατι αλλο. Θυμηθηκα τις πρωτες νυχτες με το μωρο. Αχχχχ, τι θα κανω οταν μου τυχαινουν τετοια, τωρα που θα γυρισω δουλεια? Απλα θα κουτουλαω

Τελικα το αφεντικο μου εδωσε το μειωμενο οπως το ζητησα. Παλι καλα.

4Rnfp3.png

καλημέρα μανούλες. Διάβασα τη... μεταμεσονύχτια συζήτησή σας για τις φιλίες και σας καταλαβαίνω. Δε μπορώ να πω πως με γράψανε οι φίλες μου αλλά όσο ήμουν κρεβατωμένη με τους εμετούς μόνο 2 ήρθαν να με δουν και αλλη 1 που ήθελε να ερθει αλλά ήμουν τόσο χάλια που της είπα εγώ όχι. Γενικά δεν εχω νιώσει να με απομονώνουν αλλα με μια συνέβει το εξής: Εγώ παντρεύτηκα πριν 2.5 χρόνια περιπου σε στυλ πολυ απλό αλλά ρομαντικό και τότε έκανε συνέχεια σχόλια του τύπου "Α εγω δεν θα κανω κλασσικο γάμο, δε θα εχει στρας το νυφικο θα ειναι ενα απλό φόρεμα (ασχετο το δικό μου ειχε ελάχιστα μόνο πανω στο στηθος ολο το υπολοιπο ήταν σκετο σαν της Μαρας απλό), εγω δε θα χαλασω τόσα λεφτά για το γάμο όπως εσυ... κλπ). Σε λιγότερο από μήνα παντρευεται και έχει κάνει τα τέρατα σε έξοδα, θα κάνει παρόμοιο γλέντι με το δικό μου και το νυφικό της ειναι από πάνω μέχρι κάτω δαντέλα και στρας :shock::shock::shock:. Δε στεναχωριέμαι γιατί γενικά χαίρομαι με τις χαρές των αλλων αλλά με ενόχλησε που τότε έφαγα τόση κριτική. Τεσπαν... Νομίζω ότι τελικά κάποιοι άνθρωποι ζηλεύουν και προπαθούν να το κρύψουν άκομψα...

Σορρυ για το μεγάλο ποστ

φιλακια

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Ωχ περαστικά σμουτσάκι... κουράγιο

όσο για τη δουλεια μια συνάδελφος μου είχε πει ότι μετά από μερικά τέτοια ξενύχτια μπαίνεις στον αυτόματο!!! Τι να πω αληθεια ψέματα θα δείξει.

Φιλάκια

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...