Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

το νυχτικακι που λετε ειναι το τελευταιο απο τα πιτζαμακια http://ira-bebe.gr/products10.php?wh=1〈=1&the1id=13&the2id=23&theid=23&open1=13&open2=23

ναι αυτο ειναι αλλα οπως ειπα παραπανω ειναι one size και με μακρυ μανικι...εγω πηρα 2,θα τα φορεσει κι αργοτερα...αυριο στο Λητω θα παρω και 2-3 κοντομανικα 0-3, και μερικα ζιπουνακια...ολο και θα χρειαστουνε!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρσολαν εγω τα πηρα απο ΗΡΑ κρεβατι και συρταριερα μ αρεσαν απο παλια οποτε ενταξει , μου πηρε η μητερα μου τελικα καλαθουνα δωρακι απο κει ειναι και εκει μεγαλες οι καλαθουνες 80χ50 .

Τωρα οτι βγει δεν ειχα και την πολυτελεια να γυρναω στο ψαξιμο σιγουρα θα αγοραζα κατι πιο οικονομικο ,απο ιντερνετ ψιλοφοβαμαι να παραγγειλω .

Η καλαθουνιτσα εχει χορευτριουλες πανω ....το στοιχειο μου :-P

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Μαρσολαν εγω τα πηρα απο ΗΡΑ κρεβατι και συρταριερα μ αρεσαν απο παλια οποτε ενταξει , μου πηρε η μητερα μου τελικα καλαθουνα δωρακι απο κει ειναι και εκει μεγαλες οι καλαθουνες 80χ50 .

Τωρα οτι βγει δεν ειχα και την πολυτελεια να γυρναω στο ψαξιμο σιγουρα θα αγοραζα κατι πιο οικονομικο ,απο ιντερνετ ψιλοφοβαμαι να παραγγειλω .

Η καλαθουνιτσα εχει χορευτριουλες πανω ....το στοιχειο μου :-P

ειναι πολυ ωραιες οι καλαθουνες του ΗΡΑ..τις ειδα κι εγω...εχουν πολυ ωραιο υφασμα και ειναι γλυκα!!Καλα εκανες και την πηρες απο εκει..και μην νομιζεις οτι θα εβρισκες και τιποτε φθηνοτερο!!!Απλα εμενα μου βγηκε πιο οικονομικο γιατι παρηγγειλα κι αλλα πραγματα..αλλιως μην νομιζεις για ενα πραγμα δεν συμφερει

Διαφημίσεις

Μπα μην το λες μπηκα στον πειρασμο να αγορασω απο το site που προτεινες αλλα λιγο που φοβαμαι , λιγο το οτι ειμαι περιεργη και κατι αν δεν μ αρεσει το στελνω πισω , διστασα .

γεια σου ρε Μααααραααααα......

απλη,χορευταρου και με το τσιγαρακι σου...χαχαχα!!!

Fairy μου εγω γενικα δεν φοβαμαι τις αγορες απο ιντερνετ γιατι προσπαθω να παταω στα σιγουρα και στα δοκιμασμενα...ας πουμε τα προιοντα να ειναι μαρκε..το καροτσι πχ της maclaren ιδιο εδω-ιδιο και στην αγγλια!!!

Διαφημίσεις

Λοιπον,τελικα καταφερα και πηγα σημερα στο Λητω και τωρα συνειδητοποιησα τα νουμερα τους...μου φανηκαν πολυ μικρα βρε κοριτσια,στενη φορμα!Ας πουμε στο νυχτικακι το 3-6 λεει 67 ποντοι...εεε,νομιζω οτι ενα νεογεννητο στους 52-55 ποντους ζητημα να το φορεσει ενα μηνα!!Σε συγκριση με τα νουμερα της Μαδερκερ..καμια σχεση.Οποτε-γνωμη μου παντα-αν παρετε κατι απο εκει αγοραστε το τσιμπημενο..καλυτερα!

καλα που μας ενημερωσες για να ξερω , θα στειλω την αδελφη μου στα mothercare για φανελακια και κορμακια .

Εχω νευριασει με κανα δυο φιλες μου παρα πολυ , ουτε ενα ενδιαφερον για την εγκυμοσυνη μου σ αυτη τη φαση που ειμαι καλα ενω οταν ημουν στα δυσκολα στο νοσοκομειο με ρωτουσαν καθε μερα πως παω.Τωρα που εχω χαρα και θελω να χαρω μαζι τους , εξαφανιστηκαν, λες και δεν θελουν να ακουνε γι αυτο .Τι να πω .Κριμα.

Φαιρυ, να τη στειλεις γιατι τα φορμακια της Μαδερκερ ειναι πολυ ωραια σαν μεγεθος κι ωραια ποιοτητα...εκτος κι αν κανουμε κανενα γιγαντακι:Dπου δεν το νομιζω!!!!

Οσο για τις φιλες...χμμμ...εγω με μια τα εχω βαλει...αλλα τελοσπαντων..λεω δωσε τοπο στην οργη γιατι τι να της πω??????Βρηκε την δικαιολογια οτι δεν παιρνει τηλ.για να μην με ενοχλει που περναω δυσκολα..λες και θα την επαιρνα απο τα μουτρα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...