Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

καλημερα σε ολες.. αγγελα κι εγω εκει που ειπα πως κατι νοιωθω, οτι ειναι το μωρο, εχω μια μερα που δε νοιωθω τιποτα.. ξανα αγωνια λοιπον.. αναμενω την Παρασκευη που θα παω για την αμνιοπαρακεντηση.. και ο Θεος βοηθος..

Mermaid καλημέρα και καλό μήνα να έχουμε. Σου εύχομαι να έχεις καλά αποτελέσματα με την αμνιοπαρακέντηση (αυτό είναι σίγουρο). Οσο για τα μωράκια μας αυτά κουνιούνται όποτε θέλουν και κάνουν τα δικά τους, εμεις όμως τράβαμε μεγάλο ζόρι...Μας εκπαιδευουν από τώρα, γιατι και αργοτερα θα μας κάνουν τα ίδια και χειρότερα γυμνάσια...:tongue::tongue::tongue:

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια και καλο μηνα κι απο μενα.

Δεν πηγα για σκι τελικα, γιατί το χιονοδρομικο των καλαβρυτων ηταν κλειστο λογω κακοκαιριας. Ευτυχως ενημερωθηκαμε πριν φυγουμε και δεν πηγαμε αδικα. Παρολα αυτα, την Παρασκευή πηγαμε για σινεμαδακι και ποτακι αφου ημασταν ανευ τεκνου και το Σαββατο καναμε διαφορες δουλιτσες χωρις το ανεβα κατεβα του μωρου.

Τι εγινε με τα θεματα που λετε? εχω χασει επεισόδια μαλλον.

Καποια κοπελα με ρωτησε για ταπετσαρια, ναι αυτο που εχω στο δωματιο της μικρης ειναι ταπετσαρια ολοκληρος ο τοιχος. Δεν μου ειχαν πει κατι για σπατουλαριστο να σου πω την αληθεια, καλυτερα να πας σε ενα μαγαζι που πουλαει και να ρωτησεις. Αλλα μπορεις το ιδιο ευκολα να το κανεις και με βαψιμο αυτο. Αν οχι ριγες, αλλο χρωμα απο τη μεση και πανω, και αλλο χρωμα απο τη μεση και κατω. Τωρα για την μπορντουρα στη μεση, αν οντως δεν κολλαει, θα εχεις ενα θεμα. Αλλα δεν νομιζω οτι ισχυει κατι τετοιο.

Κατα τα αλλα, ολες καλα? Αγγελα μου, παρε ενα τηλεφωνακι το γιατρό σου, δεν χανεις τιποτα. Οταν αισθανεστε κατι διαφορετικο και σας ανησυχει, προκειμενου να μενετε με την αγωνια τι μπορει να ειναι, καντε ενα τηλεφωνο για να ηρεμειτε.

Φιλακια πολλα

4Rnfp3.png

καλημέρα και απο μένα κορίτσια

smouts εγώ ρώτησα για την ταπετσαρια γιατι δεν μπορώ να αποφασίσω τι χρώμα θα είναι ο τοίχος. κάπου διάβασα ότι πρέπει να είναι σπατουλαριστός.

ξέρεις να μην έχει εκείνα τα μπιρμπιλάκια που έχουν όλα τα υπνοδωμάτια.

λογικό μου ακούγεται αλλά θα ρωτήσω έστω αν μπορώ να βάλω μπουρντούρα.

όσο αφορά τα πονάκια εγώ είχα διάφορα τέτοια βασικά στο πρώτο τρίμηνο και μέχρι την 18 εβδομάδα. διάφορα μικρά πονάκια στην κοιλιά και στην μέση. Τώρα αν είναι κάτι που πρώτη φορά το νιώθεις καλό είναι να κάνεις μια ερώτηση στο γιατρό.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Εγω εχω βαλει ταπετσαρια στο σαλονι και δεν ηταν σπατουλαριστος ο τοιχος αλλα ισιος.

Νιωθω το μπεμπακι μου συνεχεια , πολυ ζωηρο ειναι τελικα!

Καλη εβδομαδα να εχουμε

φιλια σε ολες σας

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα fairy

σπατουλαριστός είναι ο ίσιος τοίχος όπως έχουμε όλοι στο σαλόνι μας

αλλά τα υπνοδωμάτια συνήθως τα αφήνουν με τα μπιρμπίλια , ξέρεις ανάγλυφο

αυτό θα δημιουργήσει πρόβλημα στην ταπετσαρια όπως το σκέφτομαι.

στην 22 εβδομάδα που είσαι και απο εδώ και πέρα να δεις .

εγώ όταν ξαπλώνω το καταλαβαίνω να αλλάζει πλευρο.

αν χαιδέψω την κοιλιά μου εκείνη την ώρα το πιάνω

είναι τέλεια αίσθηση, με κάνει να χαζογελάω μόνη μου.

Επεξεργάστηκαν by rosebaby

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Δεν το ηξερα αυτο με τα μπιρμπιλια !!Ποτε θα πας να δεις ταπετσαριες ή θα παραγγειλεις απο το ιντερνετ?

μέσα στον μαρτιο θα βάψουμε το δωμάτιο γιατί τώρα έχει μωβ περλέ χρώμα

οπότε τότε περίπου πρέπει να έχω αποφασίσει τι θα κάνω

προς το παρόν στέλω mail στα διάφορα site που πουλάνε να μου πουν την γνώμη τους

και έπειτα βλέπουμε

είναι μια σίγουρη λύση η ταπετσαρία αν όχι σε όλο τον τοίχο αλλά σε μπουρντούρα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Ναι ειναι πολυ ωραια η ταπετσαρια μπορεις να συνδυασεις και με μπορντουρα .

Ενα σαιτ με πολλες που βρηκα ειναι αυτο για δες http://showroom.girgiris.gr/main.php?g2_itemId=1686

Διαφημίσεις

καλημερα και καλο μηνα στις φιλεναδουλες μου ευχομαι:wink:!

το σκ το περασα με πονοδοντο(εσωκλειστος φρονιμητης με φοβερο πονο) , μου προκαλεσε πονοκεφαλο και πρηξιμο στους αδενες!!!μου προτειναν αντιβιωση αλλα τα καταφερα και την εβγαλα με αλατονερο και χαμομηλακι!!!!!

Παρολαυτα πηρα τον αντρα μου και πηγαμε για ψωνια ...πηρα 2 τζινακια απο mothercare πολυ ωραια αλλα ακριβουτσικα θα ελεγα!!!καναμε και μια ερευνα αγορας για καροτσακι....:-P

για πιο τοπικ λετε γιατι τα πηρα τωρρραααα!!!καλα δεν ντρεπονται???να παιζουν και να φοβιζουν τον κοσμο???απαραδεκτο!!!!

ειναι αυτα που σας ελεγα πως διαβασα προχθες και αγχωθηκα???ε δεν παμε καλα!!!!!!

Νεφελακι ποιος σε πειραξε παλι???εγω οποιος γνωριζει πως ειμαι εγκυουλα και με τσαντιζει ....τον ΓΡΑΦΩΩΩΩΩΩ!!!!Κανε το ιδιο!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Τι κανετε?

Συζητάτε για ταπετσαρίες από ότι βλέπω. Smoutsaki πόσο σου στοίχησε η ταπετσαρία που έβαλες? Μετά ξέρετε αν βγαίνει εύκολα?

Εγώ πρώτα ο θεός θα πάω το Σάββατο στο όνειρα μπεμπε και στο λητώ να δω για έπιπλα και καρότσι. Στο λητώ θα πάω γιατί έχει την μεγαλύτερη ποικιλια από καρότσια, δεν ξέρω αν θα το πάρω από εκεί, από κάπιο άλλο κατάστημα ή από το enternet.

Εμένα η μπέμπα μου ψιλοκουνιέται, αλλά όχι πολύ συχνά. Δεν ξέρω και τι θα κάνω με τον υπέρηχο. Τον κλείνω τελευταία στιγμή συνηθως και αύριο κλείνω δύο εβδομαδες από την τελευταία φορά. Δεν ξέρω αν πρέπει να τον καθυστερήσω λίγο ακόμη και να αραιώσω τις δύο εβδομάδες.

Ωχ καλό μήνα ξεχάστηκα.

Μώρέ κανείς δεν φταίει, εγώ έχω γίνει πολύ μυγιάγγιχτη.

Vanilitsa μου για πες για καροτσάκια.

Το inglesina το εκρού το είδες? Θα πάω να το δω και εγώ το Σάββατο για να μην σας πρήζω άλλο.

Kαλημέρα κορίτσια. Πως ήταν το σκ? Να σας ρωτήσω κάτι, από την περασμένη εβδομάδα ενώ με κλώτσησε η πιτσιρίκα μου, εδώ και μερικές μέρες απλά με χαιδεύει και πολύ σπάνια με κλωτσάει. Είναι φυσιολογικό ή να πάρω κάνα τηλ τη γιατρό μου? Αργεί ακόμα και του β' επιπ'εδου και ψιλοαγχώθηκα. Ευχαριστώ φιλάκια

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Kαλημέρα κορίτσια. Πως ήταν το σκ? Να σας ρωτήσω κάτι, από την περασμένη εβδομάδα ενώ με κλώτσησε η πιτσιρίκα μου, εδώ και μερικές μέρες απλά με χαιδεύει και πολύ σπάνια με κλωτσάει. Είναι φυσιολογικό ή να πάρω κάνα τηλ τη γιατρό μου? Αργεί ακόμα και του β' επιπ'εδου και ψιλοαγχώθηκα. Ευχαριστώ φιλάκια

Newmummy μου να μην αγχώνεσαι για την εβδομάδα που είσαι. Εγώ να φανταστείς την κατάλαβα 21η. Στην αρχή θα σε χαιδεύει δεν μπορεί από τόσο μικρό να σε κλωτσάει και καθημερινά. Εγώ είμαι 22η και 3 ημερών και πάλι δεν την νιώθω και καθημερινά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...