Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

γεια σου Μαρσολαν , τι τραβας και εσυ .Εμενα ευτυχως μου σταματησαν οι εμετοι αλλα σταματησα και το φαγητο χαχαχαχααχα

μαρα -μπουμπου πεστε μου οτι ειχατε συναντηθει κιολας στο παρελθον?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το νυχτικακι που λετε ειναι το τελευταιο απο τα πιτζαμακια http://ira-bebe.gr/products10.php?wh=1〈=1&the1id=13&the2id=23&theid=23&open1=13&open2=23

Διαφημίσεις

φαιρουλα οχι αλλα εχουμε κατι...κοινες αμαρτίες!

Kαλά μην το αποκλεεις κιολας...χαχαααα, σε κανα βραβειο event σε κανα παρτακιον...χαχαααα

Smoytsaki φιλακια στο ζουζουνελι, να το χαιρεσαι...

Μαρσολαν υπομονη ρε κουκλα- ας ειναι καλα τα μπεμπε μας και θα τα ξεχασουμε ολα λεμε!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

ααα ρε Μαραααα....μονο αυτο σκεφτομαι αλλα επειδη ολο αυτο κατα την γνωμη μου δεν ειναι φυσιολογικο φοβαμαι...κυριως μηπως νιωθω αδυναμια την ωρα της γεννας και δεν τα καταφερω!!!!

Η τελευταια παρτιδα ηρθε σημερις απο olivers-baby-care!Απο εκει πηρα καλαθουνα...καλα εε,εντελως απλη και τεραστια...πηρα και σεντονακια και χασε πανες καθημερινες,τον αποστειρωτη της avent,κατι παιχνιδακια!!!

Αξιζει καθε ευρωπουλο..μιλαμε στο Ηρα κλπ σου πιανουν τον κωλο!!!

olo jexnav na Βα;λω φωτο στο φεισ γαμωτο....βαριεμαι...κακακακακακακακακακακακ

παλι χαλασε το πληκτρολογιο σου?? χψκξφοισεθριεοδοφδφ χαχαχαχαχαχα

ααα ρε Μαραααα....μονο αυτο σκεφτομαι αλλα επειδη ολο αυτο κατα την γνωμη μου δεν ειναι φυσιολογικο φοβαμαι...κυριως μηπως νιωθω αδυναμια την ωρα της γεννας και δεν τα καταφερω!!!!

Η τελευταια παρτιδα ηρθε σημερις απο olivers-baby-care!Απο εκει πηρα καλαθουνα...καλα εε,εντελως απλη και τεραστια...πηρα και σεντονακια και χασε πανες καθημερινες,τον αποστειρωτη της avent,κατι παιχνιδακια!!!

Αξιζει καθε ευρωπουλο..μιλαμε στο Ηρα κλπ σου πιανουν τον κωλο!!!

εννοειται κουκλα!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...