Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου marsolan θυμάσαι καθόλου πως ήταν ή τα έχεις δει μέσα στο site του λητώ ?

γεια σου rose..ναι τα θυμαμαι...αυριο θα παω να παρω 2-3 ακομη απο εκει!Ειναι απλα,βαμβακερουλια λευκα με ενα παπακι σχεδιο..αυτο που ειδες εσυ κι εβαλες το λινκ ειναι υπνοσακος κανονικος που δεν ενδεικνυται για την περιοδο που γενναμε.Αν ψαξεις και στο σαιτ του Λητω τα εχει..θα τα δεις σιγουρα στην ενδυση-εσωρουχα/νυχτικακια..εγω τα βρηκα και εκει γιατι με επιασε μια βαρεμαρα να παω στο μαγαζι κι ειπα να τα παραγγειλω ονλαιν αλλα τελικα θα παω απο εκει να παρω και ακομη κατι πραγματακια

Εγώ κοριτσάκι μου, μεχρι και τελευταία μερα εκκρεμμότητες θα εχω..Δεν θα σταματησω καθόλου, απλά δουλευω πολύ περισσότερο απο το σπιτι - ελαχιστα παω γραφείο...

Σημερα πχ, δεν εχω κανει σχεδόν τίποτα, ειναι ελαστικα τα ωραρια μου παιζω με deadlines ομως!!

Eντωμεταξυ μπαινω στο μηνα μου οσωνουπω και με πιανει ενα κατι!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

ΑΣΕ μπου2 γιατι εδω εχω χασει τη μπάλα με το Job description moy. Εμπορικό είμαι? συνταξη ειμαι? γραμματεία ειμαι? λογιστηριο ειμαι? κακακακακακακακκακκακακακακακακ ευτυχως εχει δωσει γραμμή το μπος να μην μου τα πολυ πρηζουν

dZJip3.png

Διαφημίσεις

αααα ξεχασα να σε ρωτησω..μαρι τον γιωργακη τον θεωδοροπουλο απο που8ε τον ξευρεις?? μα δεν ειναι υπεροχο ζουζουνι?

Δουλεψαμε μαζι κανα χρονο στη διαφημιστικη βρε...

Απιστευτο τυπακι...

Πουλακι μου εμεις στον ιδιο σχεδον χωρο ειμαστε ...απο κοινους γνωστους αλλο τίποτα!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

βρε κοριτσια,πολυ γουσταρω που ειστε ετσι ακμαιες!!!!!!Αλλα θα μου πεις βγαινει αλλιως περα???Εγω την τελευταια εβδομαδα καθε μα καθε βραδυ βγαζω το μεσημεριανο φαγητο!!!!!Ελεος πια..Κοιταχτηκα χτες στον καθρεφτη κι ειδα κοκαλα να προεξεχουν,κατι μπρατσακια ουτε στα 18 δεν ημουν ετσι...πλακα-πλακα οταν με το καλο γεννησω ετσι οπως με παει θα εχω φτασει σε κυβικα εφηβειας...

Κατα τα αλλα παρελαβα σημερα και τα υπολοιπα πραγματα της μπεμπας απο εξωτερικο κι αυριο θα παω να παρω και κατι τελευταια και ξεμπερδευω με την δεσποινιδα!!!Απο εβδομαδα θα αρχισω τα δικα μου ψωνια και τα πλυσιματα-σιδερωματα κλπ.

Να περασει ο καιρος να χαλαρωσω λιγο η γυναικα;)

πω πω πω, αθεοφοβες, τι παρλα σας επιασε σημερα καλε?

Το ζουζουνακι μου ειναι λιγο ταλαιπωρημενο, μαλλον απο το σταθμο, εχει τσιμπλιτσες, ποναει η κοιλιτσα της, εχει γκρινιτσα. Μαλλον περναει περιοδο προσαρμογης. Απο εκει που ηταν ολη μερα σπιτι και βολτες με τη μαμα της, τωρα εχει ωραριο, πολλα παιδακια για παρεα, δασκαλες. Τι να πεις.

λες κάτι σαν και αυτό ?

http://www.letoshop.gr/default.asp?itmSKU=287274&itm=2009352&ct=1110225&pid=40

αυτά έχει στο λητώ για υπνόσακους αλλά αυτά δεν είναι στα 9 ευρώ που λεει η marsolan

Οχι ροζ μου, δεν εννοω αυτο, αυτος ειναι υπνοσακος χοντρος για το χειμωνα. Το αλλο ειναι απλο νυχτικακι με κορδονι απο κατω χωρις ποδια.

εγω φυσιολογικα γεννησα..εκανα επισκληριδιο και ο πονος ηταν υποφερτος...δεν αλλαζω τη στιγμη της γεννας με τιποτα στον κοσμο....ειναι υπεροχη εμπειρια και εμεις ολες πολυ τυχερες που μπορουμε να τη ζησουμε!!!!

Αυτο λεω κι εγω ρε φυσαλιδακι, οτι ειναι υπεροχη η εμπειρια της γεννας και ειναι ατυχοι οι αντρες που δεν τη ζουν.

Κι εγω παντως που γεννησα φυσιολογικα χωρις επισκληρηδιο, ο πονος παλι υποφερτος ηταν (για μενα)

να ρωτησω κατι τι γνωμη εχετε για την επισκληριδιο???εγω σκεφτομαι να μην κανω...(αφου πρωτα απ'ολα πανε ολα καλα και κανουμε φυσιολογικο τοκετο)

Εμενα happiness μου, ο γιατρος μου ο ιδιος, μου συστησε να μην την κανω, γιατι μπορει λεει να μου ριξει την πιεση και να λιποθυμαω, να μου δημιουργησει τρεμουλο, να μην με πιασει καλα και να μην μπορω να συνεργαστω.

fysalidaki ποτε γινεται η επισκληριδιος?ρε κοριτσια απο την στιγμη που σπανε τα νερα ποση ωρα γενναει καποια?κι ολες αυτες τις ωρες θα ποναμε?και ποσο πολυ?

ειναι αναλογα ζωουλα μου, μπορει να πονας απο πολυ λιγο εως πολυ, απο λιγες ωρες εως παρα πολλες. δεν προβλεπονται αυτα τα πραγματα. Εγω αν και πρωτοτοκη, γεννησα σε 3 ωρες απο τη στιγμη που εφτασα μαιευτηριο.

χαπι θυμαμαι την πρωτη κορη μου την ενιωσα 21 εβδομαδα πρωτη φορα...και ο αντρας μου αργοτερα...

τωρα στη δευτερη δεν κανω πλακα...16 εβδομαδα και πολυ λεω...μπορει και απο 15...ειναι πιο χαλαρη η μητρα τωρα και σε βαζει στο κλιμα νωρις...

Κι εγω τη μικρη αν και πρωτο στην 16η την ενιωσα.

γκελακο μια ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ καθολου γιαγια..εγω νομιζω ειμαι πολυ μικρη για μωρο ε?

Εγω κοριτσια ειμαι 31. Ζωουλα μου εγω στα 25 αν και ημουν παντρεμενη, ουτε που σκεφτομουν για παιδι. Κατα τα 28 μ επιασε. Και με την ατυχια που ειχαμε, εγινα μανουλα στα 30. Ο αντρας μου δε, πατερας στα 39 του.

4Rnfp3.png

βρε κοριτσια,πολυ γουσταρω που ειστε ετσι ακμαιες!!!!!!Αλλα θα μου πεις βγαινει αλλιως περα???Εγω την τελευταια εβδομαδα καθε μα καθε βραδυ βγαζω το μεσημεριανο φαγητο!!!!!Ελεος πια..Κοιταχτηκα χτες στον καθρεφτη κι ειδα κοκαλα να προεξεχουν,κατι μπρατσακια ουτε στα 18 δεν ημουν ετσι...πλακα-πλακα οταν με το καλο γεννησω ετσι οπως με παει θα εχω φτασει σε κυβικα εφηβειας...

Κατα τα αλλα παρελαβα σημερα και τα υπολοιπα πραγματα της μπεμπας απο εξωτερικο κι αυριο θα παω να παρω και κατι τελευταια και ξεμπερδευω με την δεσποινιδα!!!Απο εβδομαδα θα αρχισω τα δικα μου ψωνια και τα πλυσιματα-σιδερωματα κλπ.

Να περασει ο καιρος να χαλαρωσω λιγο η γυναικα;)

και δεν χαιρεσαι χριστιανη μου που 8α εισαι φιτ? εγω τι να πω που μετα τη γεννα ειμαι ταμαμ για λιπαναφορηση? μχοαθχαθχαοθχοθοθαοθχ

απο ποιο site σου ηρ8ανε τα πράγματα μαρσι?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...