Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Εμείς δίνουμε 800 και το καλοκαίρι ανανεώνουμε συμβόλαιο οπότε περιμένω τι θα ακούσουμε. Σύνολο ως τώρα όλα έχουν φύγει σίγουρα 15k.  Και ναι αυτό τον εσωτερικό μονόλογο που από τη μια μουντζώνομαι κ μετά το παίρνω πίσω το κάνω κ εγώ. 😂 Βέβαια δε φανταζόμουν ποτέ πως θα είναι ΤΟΣΟ δύσκολο για εμάς να αποκτήσουμε ένα παιδί. Είμαστε κ μαζί 13 χρόνια, θα μπορούσε να έχει γίνει κ νωρίτερα αλλά δε θα μπορούσαμε να το υποστηρίξουμε.

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

ολοι 8α ζησουμε ζωζακο μου που ελεγε και ο κοινουσης..και εκεινοι με τα πολλα και εμεις με τα λιγα.. μην ανησυχεις.. μας προστατευει ο 8εος εμας επειδη ειμαστε τρελοπαιδα λαμόγια και τον κανουμε και γελάει

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα 'ομορφες και χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν οι ίδιες, οι έντρες τους, τα παιδιά τους κλπ...:)

Εγώ το Μ. Σάββατο!!! έκλεισα τα 32!

Σήμερα ήταν η τελευταία μου μέρα στη δουλειά... βγήκα σε άδεια κύησης! Οπότε ξεκινάω ντουλάπες, χαλιά και βαψίματα!!! (καλά το τελευταίο το αναλαμβάνει ο αντρούλης ;))

Μακια

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Είμαι ακριβώς 10 χρόνάκια μεγαλύτερη σου!!!!!

ωραια ,αρα εγω που ειμαι 37 ειμαι η γιαγια του τοπικ:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

τωρα ανεβηκα,αυτη ειναι συζητηση.........................

εγω παντως αν και με εξωσωματικη ,θελω να προσπαθησω και για δευτερο

δεν το βαζω κατω,αρκει να ειμαι καλα....

[sIGPIC][/sIGPIC]ΓΑΡΔΕΝΙΑ

Διαφημίσεις

new mummy καλη ξεκουραση λοιπον..αχ μαραααα εμεις μειναμε να δουλευουμε μεχρι τελος!εσυ mara δε θα σταματησεις κανα μηνα νωριτερα?

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Αχ ποσο σε καταλαβαινω Eri κι εγώ μοναχοπαιδι είμαι...αλλα λέω ας κάνω Θεε μου κι ενα να είναι γερό παιδί. Οταν είναι από εξωσωματική όπως το δικό μου δύσκολα ελπίζεις σε περισσότερα...Ομως έχεις δίκιο όσο περισσοτερα τόσο καλύτερα μεγαλώνουν.

αγγελα η ζωη θελει κουραγιο,τα προβληματα δεν τελειωνουν

απλα ειναι στο χερι μας να τα βλεπουμε μικρα ,για να προσπερνιουνται

δεν ξερω γιατι εκανες εξωσωματικη,αλλα μην βγαζεις απο το μυαλο σου το δευτερο και το τριτο παιδακι,στο κατω κατω ,η σκεψη μας δινει κουραγιο για να προχωραμε

σκεψου οτι το αποτελεσμα της θετικης σου σκεψης ειανι τωρα μεσα στην κοιλια σου και σε κλωτσαει :tongue::tongue:

Ευχαριστώ Ζώζα. Είμαι στο δημόσιο οπότε έχει τα καλά του (εκτός από τις πρόσφατες περικοπές :mad: και δεν είμαι ούτε τελωνιακός ούτε εφοριακός να πέρνω 3000 + το μήνα!!!)

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

γκελακο μια ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ καθολου γιαγια..εγω νομιζω ειμαι πολυ μικρη για μωρο ε?

με δουλευεις,δεν μπορει,οταν αισθανεσαι μικρη θα σκεφτεσαι ποσα χρονια περασαν απο την πρωτη σου περιοδο.....και θα τα βγαλεις πολλα,σε βεβαιωνω

το κορμι μας μας περιμενει υπομονετικα για αρκετα χρονια και δυστυχως καποιες απο μας στο τελος μας προδιδει και φτανουμε στην εξωσωματικη....μαι χαρα εισαι

εγω παλι ειδικα τωρα περναω απο τον καθρεπτη του διαδρομου,σφαιρατα χιχιχιχι

Διαφημίσεις

χαχαχα..εχουμε ενα θεμα με την εικονα μας τωρα!εγω στην κοιλια χαμηλα εκανα και ραγαδες το περασμενο μηνα γιατι βαριομουν να πασαλειβομαι..λιγες ειναι αλλα κοκκινες..δεν φευγουν ε?αη καλαααα

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Κοριτσάρες δεν υπάρχει κατάλληλη ηλικια για τη μητρότητα!!! Νομίζω το ξέρουμε όλες αυτό. Αυτό που χρειάζεται είναι να είμαστε συνειδητοποιημένες του τι κάνουμε και όχι απλά να τυχαίνει από ατυχημα. Αλλά ακόμα και τότε ένα ώριμο άτομο πράττει ανάλογα των συνθηκών

χαχαχα..εχουμε ενα θεμα με την εικονα μας τωρα!εγω στην κοιλια χαμηλα εκανα και ραγαδες το περασμενο μηνα γιατι βαριομουν να πασαλειβομαι..λιγες ειναι αλλα κοκκινες..δεν φευγουν ε?αη καλαααα

ζωζακο,υπαρχει κρεμα για την αντιμετωπιση τον ραγαδων,για να μην μεγαλωσουν,νομιζω οτι πρεπει να αρχισεις να πασαλειβεσαι

εκτος αν κανεις οτι κανει καθε διασημοτητα,τοκετος και πλαστικη μαζι,ε?ε?ε?

όσο ειναι ακόμα κόκκινες μπορεί να φύγουν. Οταν ασπρίσουν δε φευγουν με τιποτα

Μου είπαν για μια κρέμα της Lierac που είναι λέει καλή. Δεν την εχω δοκιμασει για να ξερω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...