Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Οταν δε σε αφήνουν να μείνει η δουλειά στη δουλειά είναι αδύνατον 😂 οπότε πάει και το βράδυ και τα σκ… ΑΛΛΑ όντως σε κάνει να ξεχνιέσαι. Σε αυτό θα συμφωνήσω. Λίγο ότι σε απορροφά κάτι άλλο, λίγο θα πεις κ μια βλακεία με τους συνάδελφους περνάει η μέρα. Ας πούμε στην ετ που έμεινα σπίτι 6 ημέρες νομίζω ήμουν χειρότερα που σκεφτόμουν μόνο αυτό.

Να σε ρωτήσω; Τώρα που σου είπε αυτό ο ανδρολόγος ενώ οι εξωματικοι σου είπαν αλλά, σε επηρέασε; Τι θα κάνεις ; 

Just now, linaa είπε:

Ναι δεν κάνει καθόλου . Σκέψου λένε ούτε το laptop δεν πρέπει να κρατάς στα πόδια σου 

Και τα σφιχτά εσώρουχα και οι σέλα από τις μηχανες; Είναι πολύ ευαίσθητα εκεί 

2o τρίμηνο και άγχος

Nefelh1

Recommended Posts

Γεια σας,κοριτσάρες μου!!Βλέπω έπεσαν οι ηλικίες στη φόρα??Μια χαρά όλες μας βλέπω!!Εγώ σε 2 μήνες κλείνω τα 29!!!Και χθες μπήκα στον 7ο μήνα!!Δεν το πιστεύω!!!!!!!!Σας φιλώ όλες!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mara-76

1673

• _mpoumpou_

1185

• rosebaby

1055

• Nefelh1

742

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρα μου μπραβο σου ολα πηγαν τελεια!αντε απολαυσε το φαγακι οπως κανω κι εγω !!!που ειχα καλα αποτελεσματα..φαντασου να ειχα και καλη διαθεσηηηηη

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

αρχιζει η πτωσις ζουζου μου...κουραση αυπνιες, νευρα, πρηξιματακια... υπομονη καλο μου υπομονη ολες 8α το περασουμε..αφου ειμαστε υγιείς και τα μπεμπε μας καλά.. δεν γαμιεται 8α περασει

dZJip3.png

Όσοι έχουν αδελφάκια είναι τυχερά παιδάκια....Εγώ η καημένη είμαι μοναχοπάιδι και αυτό ήταν το μεγάλο μου παράπονο πάντα.....Για αυτό ήθελα να κάνω 3 παιδιά και ελπίζω όλα να πάνε καλά μέχρι τέλος....

Αχ ποσο σε καταλαβαινω Eri κι εγώ μοναχοπαιδι είμαι...αλλα λέω ας κάνω Θεε μου κι ενα να είναι γερό παιδί. Οταν είναι από εξωσωματική όπως το δικό μου δύσκολα ελπίζεις σε περισσότερα...Ομως έχεις δίκιο όσο περισσοτερα τόσο καλύτερα μεγαλώνουν.

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Διαφημίσεις

ενταξει κοπελα μου οποτε θες!κατι ασχετο για την πτωχευση που ειπες?τι ακριβως γινεται αν καποιος κυρηξει πτωχευση?δεν τον κυνηγανε?

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...